Napıyor Bunlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@zumsuk & mimar

isim istiyosanız 5 isim sayim gidin dinleyin öyleyse.

raziel,da poet,karaçalı,patron,cash flow

al sana kalite isimler. aileye küfür olmadan hemde.

+ olaraktan küfür konusunda cok takılıyosunuz. onu da anlatalım madem arkada$ rapin dogu$unu link vermi$ bize.

brooklyn'de bi kö$eye sıkı$tırılmı$ siyahilerin bu yönetime ba$kaldırı$ı,isyanıdır rap. ya ne yapsalardı ? susup daha cok mu ezilselerdi ?

ya da berlindeki türkler ? rap yapmasalarda sessiz kalsalardı daha mı iyiydi ?? $urda 2 malın yaptıklarını tüm kültüre mal edemezsiniz. hakkınız yok. 

türkiye'de rap ona buna küfür etmek,bol giyinip kız tavlamak olarak mı anılıyo ? he ?

neden yönetime ba$kaldıran parcalara "evet bravo +1 güzel parca" vs. yazılırken raple ilgili bi konuda böle postlar atılıyo ?

sen kalkıp en basitinden ülkenin yönetimini pop müzikle,ya da klasik müzikle hatta ve hatta arabeskle anlatamazsın.

@swool

haklısın serdar abi bi$i ispatlamak zorunda deilim ki vaktime emegime yazık.

tamam siz haklısınız rap kötü bi$i...

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

@zumsuk & mimar

isim istiyosanız 5 isim sayim gidin dinleyin öyleyse.

raziel,da poet,karaçalı,patron,cash flow

al sana kalite isimler. aileye küfür olmadan hemde.

+ olaraktan küfür konusunda cok takılıyosunuz. onu da anlatalım madem arkada$ rapin dogu$unu link vermi$ bize.

brooklyn'de bi kö$eye sıkı$tırılmı$ siyahilerin bu yönetime ba$kaldırı$ı,isyanıdır rap. ya ne yapsalardı ? susup daha cok mu ezilselerdi ?

ya da berlindeki türkler ? rap yapmasalarda sessiz kalsalardı daha mı iyiydi ?? $urda 2 malın yaptıklarını tüm kültüre mal edemezsiniz. hakkınız yok. 

türkiye'de rap ona buna küfür etmek,bol giyinip kız tavlamak olarak mı anılıyo ? he ?

neden yönetime ba$kaldıran parcalara "evet bravo +1 güzel parca" vs. yazılırken raple ilgili bi konuda böle postlar atılıyo ?

sen kalkıp en basitinden ülkenin yönetimini pop müzikle,ya da klasik müzikle hatta ve hatta arabeskle anlatamazsın.

@swool

haklısın serdar abi bi$i ispatlamak zorunda deilim ki vaktime emegime yazık.

tamam siz haklısınız rap kötü bi$i...

-----------------------------

eeeee biz ne demişiz 2. mesajımızda? tamamen aynı şeyleri dememişmiyim. zencilerin ezilmesi sonucu yönetime küfretmeleri sonucu rap ortaya çıkmıştır yazmamışmıyım orda? buna rağmen benim bilgimi sorguluyosun? hiç okumadan cevap yazdın herhalde...

+ olaraktan küfür konusunda cok takılıyosunuz 

sorun burda işte buraya sen çok takılıyosun. ben rapi içinde küfür olduğu için eleştirmiyorum. küfür etmek bir sanattır. ama edebilene. bak nefi'nin siham-ı kaza sında da paso küfür var. can yücelin şiirlerinde de küfür var. neyzen tevfik de küfür ediyor. ama bunlara kimse bişey demiyor. neden? bunlar işini beceriyor. o videodaki dallamalar ve onların türevleri gibi sokak ortasında ( veya sahnede veya kliplerinde) ana bacı sövmüyorlar. ya da senin dediğin o Almanya'da ki Türkler. çok dinledim onlardan. şu videodakilerden hiç bir farkı yok. çok aptalca konuşup aptalca küfürler ediyorlar. onlarda adam gibi mantıklı sözler çercevesinde küfür etseler kimse birşey demez. 

türkiye'de rap ona buna küfür etmek,bol giyinip kız tavlamak olarak mı anılıyo ?

evet aynen öyle anılıyo bunda benim bir sucum yok rap yapanların icraatleri... tanıdığım bütün rap özentileri bu işi kız tavlamak için yapıyor. 

bol giyinme mevzuuna gelince, bol giyindiği için kimseyi eleştirmem. dar giyinmekten çok daha iyidir. sağlık açısındanda iyidir, rahattır yani. ama kendine 10 beden geniş gelen şeyleri giyip, kafaya bandanayı bağlayıp, üstüne şapkayı yan geçirip( hadi buraya kadar da eyvallah), öküz gibi kolyeleri boynuna asıp, sokakta yow yow diye gezerse de ben buna söverim arkadaş. çok pis söverim hem de. verdiğin isimleride dinleyecem. dinledikten sonra yorumumu yaparım. 

Sokaklar sanki bahçesi belde dokuz milimetresi
    Ucuzdan insan harcayıp bedava candan etmesi

Sporcu mu kumarbaz mı elindeki bonservisi
    Teşviklerde gelince terlemeden vurdu voleyi
    Türkiye sizinle gurur duyuyor

Hamili kart yakınları yakınlarının yakınları
    Satın alıyor yarınları tok gezerler karınları
    Rüşvet çözer sorunları para basar torunları

İnanç deyip insanlara kendi ceza kesenler
    Zihniyet hem kara hem de çıkar sağlar yalanlar
    Türkiye sizinle Gurur duyuyor

Hem yer hem yedirir bu hayali icraatçı
    İçi de bir dışı da bir hortumlayan bir vampir
    Her bir fesat tam bir hasat ihaleyse bizdedir

Türkiye sizinle Gurur duyuyor

ayrıca bütün rapçiler böyle adam gibi sözler yazsa ağzımı açarsam en adiyim.  

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@mimar

aynı $eyleri konu$uyoruz seninle.

evet aynen öyle anılıyo bunda benim bir sucum yok rap yapanların icraatleri... tanıdığım bütün rap özentileri bu işi kız tavlamak için yapıyor.

i$aretledigim yerde bitiyo olay. öyle olmayanları da aynı kefeye koydugunuz icin böle tartı$ma cıkıyo.

+ videodakileri zaten savunmuyorum ama bu i$i hakkıyla yapanlarında böle mallar yüzünden güme gitmesinen rahatsız oluyorum.

bahsettiğin ki$ilerden kac tanesi mc ? dinliyolar gaza geliyolar cıkıp sacmalıyolar. biz bunlara mal diyoruz. ama bu kültürü gercek anlamda yansıtan mc lere gelirsek hicbirisi burda yazıldıgı gibi deil. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    komik

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
Toplam Hit: 11251 Toplam Mesaj: 95