Napıyor Bunlar ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
sen ankara ve bursayı görmemişsin galipa :] sizinkiler sağlamsa bizimkiler piskopat :] çarşı baskınını unutmamak lasım :]
-----------------------------istersen birde esesin geçmişini unutmayalım.Ankrayıda gördüm bursayıda..Eskişehirde de yaşıyorum.Hangi takım başka şehirde milletin evlerine girip tvleri camdan dışarı atabilir.
http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=102
holiganlık kötü şey fakat bu gün ankara yada bursada orospu çocukalrı diye pankart açılsın yine gider gerekirse buzdolaplarını parçalarız
-----------------------------bizde kimseye karşı öyle terbiyesizlik olmaz eskişehiri severim taraftarıdnan dolayı onalrda bizi sever ama sonuçtada Başkentin Başkentten başka dostu yok son zamanlarda bursadanda soğudum zaten :)
nese foruma futbol karıştırdık brz pardon :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Pc-ErrOr bunu yazdı:
sen ankara ve bursayı görmemişsin galipa :] sizinkiler sağlamsa bizimkiler piskopat :] çarşı baskınını unutmamak lasım :]
-----------------------------istersen birde esesin geçmişini unutmayalım.Ankrayıda gördüm bursayıda..Eskişehirde de yaşıyorum.Hangi takım başka şehirde milletin evlerine girip tvleri camdan dışarı atabilir.
http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=102
holiganlık kötü şey fakat bu gün ankara yada bursada orospu çocukalrı diye pankart açılsın yine gider gerekirse buzdolaplarını parçalarız
-----------------------------1965 de kurulmuş bi klup :] ankaragücü kaç yılında kurulmuş sence ? 1910 !!!
halada es es in taraftarı ankaragücünden daha sağlam diosan :] beşiktaş maçlarında seni ankaraya davet ediyorum :]
-
bu çocugu bana verecekler :) 24 saat dayak delisi ederim :D stres atarım
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------1965 de kurulmuş bi klup :] ankaragücü kaç yılında kurulmuş sence ? 1910 !!!
halada es es in taraftarı ankaragücünden daha sağlam diosan :] beşiktaş maçlarında seni ankaraya davet ediyorum :]
sağlam.Sen klüp kuruluşlarına göre mi kıyaslıyorsun bunu?
Senin mantığınla bakarsak ankra, galtasaray fenerbahçe vs.. ye 5-6 gol çakmamız mantık dışı??Hatta olmaması lazım.Tamamen yanlış mantık.klüp kruluş yılı önemli değildir.
Bir kaç sene içerisinde süper ligde bir çok takımı yine yenip göndericez.Çünkü eses bu sefer düşerse bir daha hayatta çıkamaz.
Ayrıca madem güç gösterisi ya eses taraftarlarının maçlara olan desteği bir çok rekoru kırmıştır bunuda belirteyim.
NEyse daha fazla futbol karıştırmaya gerek yok şimdi kafamı toplamam lazım
-
zumsuk bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
Senin mantığınla bakarsak ankra, galtasaray fenerbahçe vs.. ye 5-6 gol çakmamız mantık dışı??Hatta olmaması lazım.Tamamen yanlış mantık.klüp kruluş yılı önemli değildir.
Bir kaç sene içerisinde süper ligde bir çok takımı yine yenip göndericez.Çünkü eses bu sefer düşerse bir daha hayatta çıkamaz.
Ayrıca madem güç gösterisi ya eses taraftarlarının maçlara olan desteği bir çok rekoru kırmıştır bunuda belirteyim.
-----------------------------ankaragücündende bişi olmaz es es dende .. önümüzdeki bi 200 yıl ın garantisini verebilirim .. şampiyonlar 4 büyükten çıkar .. birimiz şampiyon olur yok şöyle yok böyle iptal ederler .. yani türk futbolu 4 takım üzerine kurulmuş .. biz taraftarlarımızla ön plandayız böyle övünüorz napalım :]
-
zumsuk bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
hoca açık ve net ankaragücünün taraftarı gibi taraftar hiç biryerde yok!! amk adamlar psikopat deli holigan ne ararsan var! kazanda beşiktaş kafilesini bekliyip tekme tokat dövüo bu adamlar...ankaragücüne laf yok...! -
Bandit bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
hoca açık ve net ankaragücünün taraftarı gibi taraftar hiç biryerde yok!! amk adamlar psikopat deli holigan ne ararsan var! kazanda beşiktaş kafilesini bekliyip tekme tokat dövüo bu adamlar...ankaragücüne laf yok...!
-----------------------------:D şahitlerimiz var :D
-
bu elamnlar kımlık bunalımı ıcınde kımlıklerı otursun sonra yaptıkları seylerın ne kadr sacma olduklarını anlıycaklrdr egerkı hala Raple ugrasmıyolarsa
diss atmayı sacmı buluyuorum tabıkıde hayır tarihi tarihcilere sıyasetı sıyasetcılere Rapi de rap sanatını icra eden adamlra bırakacaksın
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------:D şahitlerimiz var :D
babalarınızada eskişehirsporu sorun varsa büyükler.Sanıyorum forumda ankaragücü taraftarlrından daha iyi bir şahit..
ben 061626 projesine destek verenlerdenim.Barış olması gerek.Barışı desteklemeyen adam kavgacıdır.Özellikler holiganlardan tiksinirim.
Normal bir durumda yalovada olnalar yapılmaması gereken birşeydi fakat böyle provakatörler sonrası hem millet, hem esnaflar çok zarar gördü.
Neyse esesi zatne büyükler anlatır size.Ekstradan birşey yazmama gerek yok
20.09.87 eskişehir:4-fenerbahçe:0 arkayı fenerliyelim!!
edit: oha konunun aqoymuşuz..
-
afyonda yapsalarya bunu... gappe çocuu.... diyerek direk mortingen grayder hahah