Napıyor Bunlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

buna hayat tarzı diyenler ? 

hayat tarzınız kızların dikkatini çekmek .. zumsuk tamamen haklı ..

bi kız için kendisine küfür edip t0plar gibi giyinenden ne beklersin zaten .. bunları savunanlarda ne hakla savunuolar anlamıyorum :S 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    millete de eglence lazim.dalga geciyo hepsi :)

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------

buna hayat tarzı diyenler ? 

hayat tarzınız kızların dikkatini çekmek .. zumsuk tamamen haklı ..

bi kız için kendisine küfür edip t0plar gibi giyinenden ne beklersin zaten .. bunları savunanlarda ne hakla savunuolar anlamıyorum :S 

şöyle bir dip notta bulunayım;

mahallede 3 arkadaşım eskişehirde tanınan rapçi oldu.Giyim tarzları, yaşantıları o kadr boktan ve uçukki.TAbi her ortamı merak eden zumsuk te partilerinden birine gitti.Lan bune dedim ya.Bırak arkadaş.Bu adamların nasıl yaşadığı çokta önemli değil kendilerini öyle mutlu hissediyorlar fakat yeri gelmişken belirteyim

Tayyip erdoğan ülkeyi mi satıyor??Gel bi diss atalım.Bundan ibaret görüş.Siz diss atın, birbirinize sövün benim yapacak daha önemli işlerim var.KAstım buydu.Bunlar şimdi şarkı söylediklerini, rapçi olduklarnı falan sanıyor değil mi??

Hangi rapçi orhan gencebay, neşet ertaş, funda arar, kubat vs.. gibi önemli müzisyenler ile kıyaslana bilir??Müzik sanattır.Burdaki tek şey hızlı konuş hemen uydur arkaya duptıs tamam.

Yeri gelmişken belirteyim bu adamlar kadar mal olabilmem için beynimin herhalde bi %90 nını aldırabilmem lazım.Hayatta her kötü şeye diss atmam hayatın köşeye savurduğu çocuk olmam lazım.Kimse beni sevmiyor ben garibim psikolojisine girmem lazım.

Düşün şimdi o aprtmanın 2. katında çocuk uyutuyorlar yada hasta var yaşlısı var.Bu elemanlarda (mahallede bi köşeye tkaılır)  yeahh, youh, höeh, yoo, yaa gibi iki saat saçmalıyor 1 gün, 2 gün neyse 1 haftadan sonra kimse kaldırmaz yeahsuhfua gibi hayvani bağrışlarını.

Rapçileri övebilirsiniz, mükkemmel ötesi yaratıklar bak abi 2 saniyede lafı nasıl koyuyor diyebilirsiniz.Benim için mallar.İki saniyede laf koymak nasıl oluyormuş çıksın cem yılmazın karşısına 10 unu 20 snaiye içinde nasıl madara ediyor görsün :) illa zeka gösterilcekse laf sokmayla değil daha iyi işlerle yapılabilir.

Yoksa hiç bi yerimde değil neyi dinledikleri.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:
    millete de eglence lazim.dalga geciyo hepsi :)
    tabiki dalga geçiyolar burda yazılanları okusalar yine dalga geçicekler

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumzuk herşeye sırf mualefet olmak için mualefet oluyosun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Doktor bu ne ?

Bide millet salakların başına toplanmıs bakıyor.Hadi adam gibi bişey yapabilseler neyse dicem. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

elmasekeri bunu yazdı:

:) yeterince açıklayıcı şekilde neden sevmediğimi yazdığımdan bi sorun yok.Ayrıca savunmadığın görüşleri bile arada bşakalarına karşı savun farklı yönden bakabilrisin tavsiye ederim.önceki postumu tekrardan okursna anlayacaksın neden sevmediğimi. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    zumsuk hep muhalefet bi keree de hee de yaw

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

vay anasina! Eger canli gorseydim, once kisa bir sok ardindan 3 kitap yazacak kadar malzemem olurdu... Buna da sukur...

edit: kendi capinda "yo mama" yapmis:) 

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

elmasekeri bunu yazdı:

hala onları savunuosn yani ?

bende rap şarkı dinliorm.. pcmde rap şarkı var ama bunlar gibi küfür etmeleri gerekmio dinler biter ! ana bacı kaymazlar .. bunların yaşadığı hayat tarzıysa o hayat tarzının ta a.mına koyayım. 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 11260 Toplam Mesaj: 95