Napıyor Bunlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaw siz ankaragüçlü deilmisiniz dalsaydınız hemen :)

AnkaraGüçlüyüzde :D illa AnkaraGüçlülerin kawga etmesi gerekmio :] 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Rapçiler şarkı söylemez, bu yüzden yazmamış olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    sertan_06 bunu yazdı:

06-16-26 :D destekçisi misiniz ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    mimar bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    @zumsuk

evet bu videodakiler bariz özenti ve mal. kabul ediyoruz :) ama senin kalkıp 2 mal yüzünden rap kültürüne hakaret etmen onların yaptıklarından daha saçma.

Türkiye'de rapi küfür,hızlı konu$ma,bol giyinme,kötü alı$kanlık sahibi olma vs. olarak algılayanlar yüzünden bu hale geldi ya neyse.kültür güzel, amacı güzel ama yansıtanlar böyle mal olunca sizinde saldırmak icin bahaneniz oluyo.

@mimar

bahsettiklerin videodakiler ile evet haklısın. sözlerinden belli kültür hakkındaki bilgileri. sıfr özentilikten olsa gerek.

ama ben rap dinliyorum,özgürüm,serbestim ulan! demek icin bol giyinmekle kızların ilgisini çekmek için bol giyinmek arasında dağlar kadar fark var.

:D hoca bence de bakın ben rap dinliyorum, metal dinliyorum serbestim, bol giyiniyorum, siyah giyiniyorum, farklıyım, serbestim ulan!, götüm 1 metre yukardan geliyo demekle kızların ilgisini çekmek için bunları yapmanın hiç bir farkı yok. bu şekilde giyinenlerin ilgi çekmek için bu şekilde giyindikleri çok açık. ha tamam bir tarzın vardır, bol giyinmekten hoşlanıyosundur, siyah giyinmek ten hoşlanıyosundur, rap dinlemekten hoşlanıyosundur ama abartıya kaçmamak şart.

ha şu rap kültürüne gelince neymiş şu rap kültürü çok merak ettim. daha doğrusu rap in kültürümü varmış?bana birisi şu kültürü anlatsın. herkez bu lafı diyor ama biz bu kültürü göremedik? ayrıca zaten rap amerikadaki zencilerin ezilmesi sonucu yönetime küfretmesiyle başlamamış mıdır? yani şimdi rap kültüründe nasıl küfür yok diyosun? şimdi videodaki aptalları geç, ben yerli yabancı hangi rapçiyi dinlediysem, ama az ama çok mutlaka küfür var. sözleri arasında hiçbir uyum ve alaka yok, sadece kafiye için hatta çoğunda kafiye bile yok! bkz. "Plaka yerli bak sırtı terli çok, ve başı dertli vah eski hali yok Ne olacak Wow wow wowwww" şimdi bu cümleden ne anlıyosun sen? plakanın yerli olmasıyla sırtının terli olması ne alaka_? müzikleride bi boka benzemiyo geneli dımtıs:S ha arada güzel şeyler çıkmıyo değil mesela cezanın milliyetin reklamında türkiye sizinle gurur duyuyor... falan orda dedikleri gayet anlamlı ve hoştu. ama istisnalar kaideyi bozmuyor. saçma sapan el hareketleri ağzını eğerek acayip acayip birşeyler söylemeye çalışmalar vs.vs. geneli bu.

abi mesajından ne kadar bilgin oldugu belli. o yüzden ikili tarti$maya girmicem seninle. ama belirtmeden gecemicem. örnek olarak cezanın parcasindan söz yazmi$sin. aslında anlamlı bi söz ama acıklamıorm. onu da sen anla ;) 

şu sözlere hastayım ya. böyle karşıdakini küçümseyip, "çok biliyon sen, ne kadar bilgin olduğu belli, git araştır da gel" vs.vs. dimi? şimdi benim bilgimi küçümsüyosun, sen o zaman yüce bilginle bizleri aydınlatta biz de bilmiş olalım. seninde bi bok anladığın yok o laftan, ha anlamasamda anlamış gibi görüneyim, ama açıklamayım kendi anlasın, ben herşeyi bilen ama bildiğini açıklamayan esrarengiz kişilik olayım havaları...

şimdi bana biri bu rap kültürünü anlatsın. hadi çok bilgili rapçi arkadaşlar, neymiş bu kültür neyi gerektirirmiş? herkez bu kültürden bahsediyor ama bilen yok ne iş?

Türkiye'de rapi küfür,hızlı konu$ma,bol giyinme,kötü alı$kanlık sahibi olma vs. olarak algılayanlar yüzünden bu hale geldi ya neyse demişsinde, sadece Türkiye'de değil Amerika'da gördüğümüz rapçiler de aynı. hepsi küfür ediyor, hepsinin elinde bira şişesi, kucağında orosppu var yalanmı? şarkıların % 80 i "fuck" dan ibaret.

ben burda yazdıklarımı götümden uydurmuyorum, gördüğümü ve okuduklarımı yazıyorum.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Rap

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=rap&kw=&a=&all=&v=&p=3

al hemen hemn hepsi aynı şeyi diyor rap hakkkında. hadi ben yanlış bunlardamı yanlış?

ben hiçbir zaman rap dinleyenleri küçümsemedim. eskiden bende rapçi diye takılırdım, hala da-çok azda olsa- dinlediğim parçalar var. ama rapi eleştiren birini gördünüzmü hepiniz " yok efendim rap kültürü öyle bişey değil,bunlar saptırmışlar hede hödö" diyosunuz ya bu beni sinir ediyor. nasıl bişey peki bu rap kültürü? tv de,internette gördüklerimizden çok farklı birşey mi? ulvi görüşlerinizi bekliyoruz...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

ellemeyi yapsınlar la hırsızlık yapacaklarına sokaklarda beş altı kişi toplanıp kendilerini alemin daysıı sanacaklarına dokunmayın rap yapsın gençler yohh yohh hehe

edit: arkadada kızlar mızlar var esenlerde bi denemek lazım bunu varmı kapışcak benle:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    sertan_06 bunu yazdı:

ben kesinlikle değilim :}

bursanın ankaradan başka dostu

ankaranın bursadan başka dostu yoktur :D

BursAnkara o Kadar :]

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    sertan_06 bunu yazdı:

ben kesinlikle değilim :}

bursanın ankaradan başka dostu

ankaranın bursadan başka dostu yoktur :D

BursAnkara o Kadar :]

ahaha :D bu kafayla 061626 bozulur.Ondan sonra bizim esesliler gider yalovada yaptığı gibi bursalıların, ankaralıların evinin içine girer televizyonlarını camdan aşşağı atar.Bi ton olay çıkar söliyim.

Manyak bizimkiler manyak.Harbi manyak aq..Ben bile tırsıyorum 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    sen ankara ve bursayı görmemişsin galipa :] sizinkiler sağlamsa bizimkiler piskopat :] çarşı baskınını unutmamak lasım :]

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

niye kapışıyonuz olm siz (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    sen ankara ve bursayı görmemişsin galipa :] sizinkiler sağlamsa bizimkiler piskopat :] çarşı baskınını unutmamak lasım :]

istersen birde esesin geçmişini unutmayalım.Ankrayıda gördüm bursayıda..Eskişehirde de yaşıyorum.Hangi takım başka şehirde milletin evlerine girip tvleri camdan dışarı atabilir.

http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=102

holiganlık kötü şey fakat bu gün ankara yada bursada orospu çocukalrı diye pankart açılsın yine gider gerekirse buzdolaplarını parçalarız 

Toplam Hit: 11246 Toplam Mesaj: 95