folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile Zararlı Mıdır?

Nargile Zararlı Mıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

sigaranın zifini nargile paklar narzilenin zifini tabut paklar bunu tütün aldıgım zaman adama sordugumda söylemişti

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam yeniysen cok felaket bi baş agırsı yapıyor bazen ayrıca sigaradan daha zararlı duman direk beynine gidiyor

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

evde nargile icen arkadaslar folyo derdınden kurtulmak ıcın mutlaka almalılar ben adanada bulamadım bundan haberleri bile yok

http://www.nargilemalzemesi.com/product.php?id_product=75

uzun zamandir icerim bu aralar azalttim zaman yoklugundan.

zararli mi dersen, cigerine temiz havadan baska cektigin her soluk zararlidir. camasir suyu ile temizlenmis ortamdaki hava da zararlidir, nargile dumanida, sigara dumanida.

ama kimisi az zararli kimisi cok zararli.

sunu test etmistim ben, sigaradan bir firt cekip beyaz bir peceteye ufledigimde simsiyah katrani gorebilirsin,

nargileden 20 firt cekip ufle pecete de cok kucuk bir leke belki gorebilirsin.

ama bu demek degildir ki nargile zararsizdir.

Istanbulda nargile tophanede icilir. eski ismi cafe milano olan yere giderim ama bir bulusma olursa corlulu ali pasa nin yerinede gitmek isterim.

istanbulda cok mekanda nargile ictim bu yukaridaki resimdeki gibi atesi cezvede getiren tek bir yerde rastladim, uskudar kuzguncuk tarafinda maviyesil kafe var orda icmistim. manzarasi super dir tavsiye ederim.

ek olarak : sadece tutun degil butun malzemeler kaliteli olmali,

nargile takimi kahveci takim olmali, tutun nakla veya elfakher, koz kaliteli ve iyi yanmis olmali.

aluminyumsuz nargileyi ilk defa gordum.

underzero tarafından 24/Kas/12 16:20 tarihinde düzenlenmiştir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

zararlıdır ve bağımlılık yapar.

hatta sırf bu zararlı etkisi yüzünden arkadaşım okulundan mezun olamayacaktı.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı

zararlıdır ve bağımlılık yapar.

hatta sırf bu zararlı etkisi yüzünden arkadaşım okulundan mezun olamayacaktı.

açarmısın konuyu?

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

girebilmek ve mezun olabilmek için belirli sağlık şartlarını taşımak gerektiren bir okul,

sigara içmeyen bir arkadaşım 3 yıl boyunca nerdeyse her gün nargile kullandı sonuçta mezuniyet aşamasında sağlık kontrolleri yapılırken akciğer sonuçları kötü çıktı ve doktorun iyi niyeti sayesinde mezun olabildi şu an akciğerlerini temizlemek için ilaç kullanıyor.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Her şeyin fazlası zarar dozajı aşmadıkca bir şey olmaz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı

evde nargile icen arkadaslar folyo derdınden kurtulmak ıcın mutlaka almalılar ben adanada bulamadım bundan haberleri bile yok

http://www.nargilemalzemesi.com/product.php?id_product=75

uzun zamandir icerim bu aralar azalttim zaman yoklugundan.

zararli mi dersen, cigerine temiz havadan baska cektigin her soluk zararlidir. camasir suyu ile temizlenmis ortamdaki hava da zararlidir, nargile dumanida, sigara dumanida.

ama kimisi az zararli kimisi cok zararli.

sunu test etmistim ben, sigaradan bir firt cekip beyaz bir peceteye ufledigimde simsiyah katrani gorebilirsin,

nargileden 20 firt cekip ufle pecete de cok kucuk bir leke belki gorebilirsin.

ama bu demek degildir ki nargile zararsizdir.

Istanbulda nargile tophanede icilir. eski ismi cafe milano olan yere giderim ama bir bulusma olursa corlulu ali pasa nin yerinede gitmek isterim.

istanbulda cok mekanda nargile ictim bu yukaridaki resimdeki gibi atesi cezvede getiren tek bir yerde rastladim, uskudar kuzguncuk tarafinda maviyesil kafe var orda icmistim. manzarasi super dir tavsiye ederim.

ek olarak : sadece tutun degil butun malzemeler kaliteli olmali,

nargile takimi kahveci takim olmali, tutun nakla veya elfakher, koz kaliteli ve iyi yanmis olmali.

aluminyumsuz nargileyi ilk defa gordum.

tarabya villaparkta ictim cezva ile mukemldi abi.

aliminyum folyo bir sure sonra gozle gorulmeyecek derecede eriyor ve nefesle beraber icimize cekiyoruz onu. tutunden bile dha zararli.

cevze ile folyoyu karsilastirirsam cezve folyoya lezzet olarak 5 ceker.

bu arada tophanade 25 lira nargile.

corluluda 15 olmasi gerek..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 9163 Toplam Mesaj: 89