Nargile Zararlı Mıdır?
-
zararsız olur mu öldürür adamı valla :) ben bi kere abarttım zehirlendim yolda bayıldım. polis geldi ambulans geldi. nargileden olduğuna inanmadılar. az daha sorguya alacaklardı ne çektin sen diye.
-
The_Cure bunu yazdı
sigaradan daha zararlı daha keyifli daha güzel.
Geçen nargile içerken fazla kaçırdı diye arkadaşıma nikotin zehirlenmesi dediler 15 dakka oksijen felan verdiler.
O nasıl oluyor la :S Olsa bende olması lazımdı bi gittimmi 5 saat nargile içiyorum dibine kadar sömürüyorum :D
Şeker kamışından falan bitkisel nargile yapanlar var zararından çok endişeleniyorsan onlardan iç.
Ha bana kalsa bi poh olmaz sömür sömürebildiğin kadar :D
-
1 kere içtim tiksindim bir daha kullanmadım.
-
öğrenci olduğum için nargile kafeye gidip türk kahvesi alamıyorum ama alın, çok güzeldir
-
ciğerleri açar mis mis
Ephesus tarafından 07/Eyl/12 14:54 tarihinde düzenlenmiştir -
ya hocam tabi ki vardır bi zararı fakat sigara gibi hergün içilmediği gibi arada sırada keyif için içmede bir sorun görmüyorum.
-
Hocam içindeki maddeden ötürü yaptığı bir bağımlılık yok ama keyfi bağımlılık yapıyor insanda :) Zararı elbette ki vardır yok demek yanlış
-
bizim arkadaş hiç hiçmemiş :) götürdüm gecen bunu çekti bi nefes elmalı nargile.. çocuk baktı bana öyle kaldı sonra ben ona baktım lan bembeyaz oldu betibenzi attı, ayağa kalktı tamda havuzun kenarında oturuyoduk kafede :) iki sallandı cup havuza düştü :D o tövbe etti içmem bi daha dedi bende hiç içmeyen bi adama içirmem bundan sonra dedim :)
-
Hocam, 3-4 yıldır düzenli içerim bunun 2,5 yılında nakhla içmeye başladım diğer tütünlere istinaden biraz daha ağırdır. Çok şükür daha yan etkisini görmedim ancak zararı vardır elbet.
Müritler nakhla tütünü için o zaman diğer tütünlerin hiçbirin içmez bırakırsınız, dışarıda bulmanız biraz zor isteyene temin edebilirim.
250 gramı 15 liraya. Başka yerden alırsınız ancak, normal elma ile karışım verirler. Nargile kültürü farklıdır, nakhla bambaşka. :) Birebir hasını temin edebilirim yani.
-
cogunuz hala tutun kullanildigini zannediyor ama yaniliyor. seker kamisi ne oyle bisi vardi sanirim hah ondan kullaniliyor artik tutun yerine.
neden?
kapali alanlarda tutun ve tutun turevleri yasak artik cunku.
zararli mi?
3 senedir iciyorum. her icmeye gittigimde rahat 6-7 saat icerim. hatta ilk icisimi unutmam aliminyum folyoyu yirtmistim cekmekten.
ha birde yakinda aliminyum folyo kullanmakta yasak olucak cunku yuksek sicaklikta gozle gorulmesede erime yapiyor ve icimize cekiyoz.
onun yerine eski tip demir kullanan nargile olan yerlere gidin. sahsen ben 2 senedir aliminyum folyo kullanan nargile kesinlikle icmem.
ulan alkol icen oluyorda su icen olmuyor mu amk?
ic gitsin keyfine bak. sokakta yururken kisin bacalardan cikan soba dumanini icine cekiyon farkinda olmadan o daha mi iyi?
hermesthecat tarafından 07/Eyl/12 15:26 tarihinde düzenlenmiştir