Nasil Bilirsiniz : Turkcell 3G
-
Ne dersiniz ? iPad icin 1 gb 19 tl vodafone yerine bunu dusunuyorum... ; http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/faturalihat/Genc-internet-Paketi.aspx
-
vodafone ıyı sen turkcell den ıplerını kopar!!! zaten her seyın bı kazıgını yaparlar!!!
-
Daha yoğun bi türkçe kullansak?
-
vodafone ya kafam girsin ..
3 lira fazla ver sinirden kanser olma..
-
HoLyCat bunu yazdı
vodafone ya kafam girsin ..
Aynen
-
aveanın türkcell dne iyi çektiği yerleri gördüm bu yaz.
özellikle mersinde türkcell zırt pırt bağlantıdan düşerken 2g hızı verirken avea kesintisiz 3g hızı veriyordu.
-
istanbul için konuşursam üç operatörüde kullanmış biri olarak kesinlikle 3g de avea diyorum, paketlerin fiyatı zaten hemen hemen her operatörde aynı
avea alırsan konuşma + internetli paketler var onları tercih edebilirsin
ben 30 liraya 500 dk + 2k sms + 2gb internet kullanıyorum (2gb den sonra hız düşüyo faturayı sikmiyo)
-
1 sene avea 1 sene de turkcell olmak üzere iki servisle de tecrübem oldu. 2 ay öncesine kadar da Turkcell'i kullanıyordum. Turkcell arayüzü, müşteri hizmetleri falan oldukça iyi. Kota aşımsız paket kullanıyordum. Kotam dolduğunda hız çok feci düşüyordu fakat yine de tarayıcı resimlerini falan kapatırsan gezinebiliyordun. Avea'da var mı böyle bir paket onu bilmiyorum ama kota aşımında çok feci geçiriyorlar. Başıma geldi oradan biliyorum. Ayrıca arayüzünden anlık bilgi alamadığın gibi zaman zaman hiç bilgi alamadığın oluyordu. Yani sürekli tetikte olman lazım. Turkcell'de kalan son 800mb'a ulaştığında mesaj ile uyarılıyorsun falan. İzmir'de farklı lokasyonlarda ortalama 4mbit ile bağlandım.
Vodafone denemedim ama tercihlerin arasında Turkcell varsa gözün kapalı tercih edebilirsin.
-
aveada kullandım vodafone'da kullandım bugune kadar sen gel beni dinle gerekirse 10 lira ver fazladan turkcell kullan. o vodafone yuzunden kafamda saç kalmadı.
2012'nın ıstanbulunda bursasında cekmeyen sacma sapan bır operator o vodafone denen sacmalık. Dunyanın en buyuk gsm operatorlerınden bırtanesı fakat gel gor kı turkıyede 3 kurus değeri yok.
-
online oyun oynayan biri olarak Turkcell 3G, Vodafone 3G ye göre ping değerleri anlamında daha kötü. Hatta o kadar kötü ki Turkcell de 200 pinglerde geziniyor adam. Ben Vodafone ile 90 lardar geziniyorum.
DrKill tarafından 08/Eyl/12 16:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Turkcell 3g Vın aldım. 1gb 20 lira diye. Hız anlamında yavaş ve hiç 20 gelmedi. 23-25 arası değişiyor. Vodafone un yeni kampanyaları var. 4b 19 a falan. 3g alanında vodafone daha iyi.