Nasil Bilirsiniz : Turkcell 3G
-
Vodafondan illallah ettim, 30 yerine 80 lira geldi kota asimsiz internetten kota asimi gerekcesiyle Amk
-
turkcell'i gec hocam vodafone daha iyi
-
ben kontörlü vınn kullanıyorum. hiç böyle kota aşma derdi olmuyor :D
kota bitince interneti kesiyor otomatik. param varsa alıyorum bi daha.
-
Vodafonda musteri hizmetlerini arayip paket degisikligi yaptirdim, arada 5 dakika ya var ya yok, eskisinin iptali ile yenisinin tanimlanmasi arasinda 19 gun gozukuyor deyip 80 tl kilitlemisler onu almakla ugrasiyorum.
Gecen sene de aynisini yasamistim. Allah bildigi gibi yapsin onlari.
Simdi turkcellden yaziyorum, fena degil
-
Hacı sana şiddetle avea taraftar jet al hangi takımlıysan onu al. takımın bir gol atıyo +100 mb ayda 10 gol attı 1 gb. sitede 25 diyor ama 30 lira geliyor.
-
sanki turcell 3g öldü abi başlığa bak ya
-nasıl bilirdiniz?
-iyi.
-hakkınızı helal ediyormusunuz?
-helal olsun
...
...
...
-
Türkcell'in adam gibi günlük internet paketi olmaması nedeniyle vınn hattımı vodafone'a taşıdım. daha bugün açıldı hat. denemelerimi blogda yazarım bi ara
-
bulunduğun yere göre değişir ama çoğu zaman en iyisi turkcell
-
3 gündür Turkcell Vınn aldım bizim evde normalde turkcell hiç çekmez hatta konuşmalarda sık sık telefon kesilir.. ama Allah nazar değdirmesin Vınn süper çalışıyor valla videolarda falan donma hiç olmadı videoyu açtın mı bitene kdar kesinlikle donmaz yani.. iyi güzel sevdim bunu iyi yapmışlar :)
-
asiminnesli bunu yazdı
sanki turcell 3g öldü abi başlığa bak ya
-nasıl bilirdiniz?
-iyi.
-hakkınızı helal ediyormusunuz?
-helal olsun
...
...
...
bende öyle anladım :|
vodafon 250 mb paketin 2inci gb ındayım, tamamen mesajlaşma ve messengerın server bağlantısını kopartmaması sonucu, illallah ettim ateist halimle.
sittiğimin telefonuna da güvenemiyorum ki kotalıya geçeyim, 3gde 800-900 kbit 2g de 10 kbit hız görüyorum. arada 85 KAT fark var! internet var mı yok mu bilmiyorum, bağlan diyorum 5 dk ya sayfayı açarsa vrmış diye seviniyorum.