Nasil Bilirsiniz : Turkcell 3G
-
Amma tartismissiniz, ben tek bisey soyluyorum, vodafonedan uzak durun. Asla ve asla cozum odakli degiller, bi anda 3-4 kat fatura yollayip faturanizda sorun yok diyebilirler..
Turkcelli de dunden beri kullaniyorum bildigin 3g iste
-
Noneyim bunu yazdı
Amma tartismissiniz, ben tek bisey soyluyorum, vodafonedan uzak durun. Asla ve asla cozum odakli degiller, bi anda 3-4 kat fatura yollayip faturanizda sorun yok diyebilirler..
Nasil Bilirsiniz : Turkcell 3G o zaman başlığı hangi mantığa göre açtın amacın ne ?? amma tartışmışsınız yazmışsın da heral de insanlar tartışıp doğruyu bulacak
-
Bu sorunun cevabı kullanacağın yere göre değişir. Nerede kullanacaksan orada en iyi çeken modemi almalısın. Eğer Türkcell çekiyorsa gözün kapalı al. Yaklaşık 2 yıl önce evimde Avea nın taraftar modemini kullanmıştım canavar gibi çalışıyordu. Öğrendim ki o zamanlar Giresun merkezde Aveanın 1 tane 3G baz istasyonu varmış ve oda burnumun dibindeymiş. Valilik binasının yakınında oturan arkadaşım aldı kürfetmekten bıktı zira o bölgede EDGE hızı verebildi ancak. Avea da başka bir problemde var o da modem hattından senden sabit ücret alsada telefonuna bağlayıp internete girdiğinde tarifenden düşmüyor, paketin yokmuş gibi ücretlendiriyor. Mecbur kalmadıkca Avea alma.
Şu anda Türkcell kullanıyorum o da yi çekiyor ama asıl seçme nedenim Müşteri hizmetleri harika. Avea yı sırf Müşteri hizmetleri berbat olduğu için bıraktım.
Vodafone den de uzak dur derim. Pek az insanın bildiği bir şey var o da vodafone interneti kısıtlıyor. Bu sözleşmesinde yazsada kimse okumadığı için bilmiyor. P2P ağları ve VOİP uygulamalarında kısıtlama var. http://www.vodafone.com.tr/Internet/Hesabini-Bilen-Vodem-Tarifesi.php dan esaslar sekmesine tıklayın ve gör. "İlgili tarife kapsamında ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz." yazıyor. Ben VOİP i kullanıyorum ve bana lazım. Bedava ve sınırsız konuşma demek.
-
Noneyim bunu yazdı
Birşey sormuşsun bildiklerimizi paylaştık , madem kendine göre zaten seçimi yapmışsın neden sordun ki ? Hepsi bildiğin 3g farkı fiyatı.
-
YasamaK bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Nasil Bilirsiniz : Turkcell 3G o zaman başlığı hangi mantığa göre açtın amacın ne ?? amma tartışmışsınız yazmışsın da heral de insanlar tartışıp doğruyu bulacak
Sakin ol :) paket yaristirmacasina falan gerek yoktu, ama yine de benden sonra bu tarz meraki olacak arkadaslar icin faydali olur. Turkcell uzerinde sikinti yasayan kimse var mi diye merak ettim sadece..