Nasil Bilirsiniz : Turkcell 3G

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Amma tartismissiniz, ben tek bisey soyluyorum, vodafonedan uzak durun. Asla ve asla cozum odakli degiller, bi anda 3-4 kat fatura yollayip faturanizda sorun yok diyebilirler..

Turkcelli de dunden beri kullaniyorum bildigin 3g iste

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

Amma tartismissiniz, ben tek bisey soyluyorum, vodafonedan uzak durun. Asla ve asla cozum odakli degiller, bi anda 3-4 kat fatura yollayip faturanizda sorun yok diyebilirler..

Nasil Bilirsiniz : Turkcell 3G    o zaman başlığı hangi mantığa göre açtın amacın ne ??  amma tartışmışsınız yazmışsın da heral de insanlar tartışıp doğruyu bulacak

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Bu sorunun cevabı kullanacağın yere göre değişir. Nerede kullanacaksan orada en iyi çeken modemi almalısın. Eğer Türkcell çekiyorsa gözün kapalı al. Yaklaşık 2 yıl önce evimde Avea nın taraftar modemini kullanmıştım canavar gibi çalışıyordu. Öğrendim ki o zamanlar Giresun merkezde Aveanın 1 tane 3G baz istasyonu varmış ve oda burnumun dibindeymiş. Valilik binasının yakınında oturan arkadaşım aldı kürfetmekten bıktı zira o bölgede EDGE hızı verebildi ancak. Avea da başka bir problemde var o da modem hattından senden sabit ücret alsada telefonuna bağlayıp internete girdiğinde tarifenden düşmüyor, paketin yokmuş gibi ücretlendiriyor. Mecbur kalmadıkca Avea alma.

Şu anda Türkcell kullanıyorum o da yi çekiyor ama asıl seçme nedenim Müşteri hizmetleri harika. Avea yı sırf Müşteri hizmetleri berbat olduğu için bıraktım.

Vodafone den de uzak dur derim. Pek az insanın bildiği bir şey var o da vodafone interneti kısıtlıyor. Bu sözleşmesinde yazsada kimse okumadığı için bilmiyor. P2P ağları ve VOİP uygulamalarında kısıtlama var. http://www.vodafone.com.tr/Internet/Hesabini-Bilen-Vodem-Tarifesi.php dan esaslar sekmesine tıklayın ve gör. "İlgili tarife kapsamında ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz." yazıyor. Ben VOİP i kullanıyorum ve bana lazım. Bedava ve sınırsız konuşma demek. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

Birşey sormuşsun bildiklerimizi paylaştık , madem kendine göre zaten seçimi yapmışsın neden sordun ki ? Hepsi bildiğin 3g farkı fiyatı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    Noneyim bunu yazdı

Nasil Bilirsiniz : Turkcell 3G    o zaman başlığı hangi mantığa göre açtın amacın ne ??  amma tartışmışsınız yazmışsın da heral de insanlar tartışıp doğruyu bulacak

Sakin ol :) paket yaristirmacasina falan gerek yoktu, ama yine de benden sonra bu tarz meraki olacak arkadaslar icin faydali olur. Turkcell uzerinde sikinti yasayan kimse var mi diye merak ettim sadece..

...said addicted.
Toplam Hit: 3439 Toplam Mesaj: 36