folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar

Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    uzayli hikayesine birsey diyemem ama burda iki kisi bu olay icin calismis cabalamis birseyler dokmus ortaya... biriside madem uzay mekikleri yapabiliyorlardi yada ucuyorlar neden yoklar neden ittifaklari vardida kaybettiler diye sormus...

hitler almanyasinin savasi kaybetmesinin nedeni hitler'in kendiside belirttigi gibi savas cephesini yanlis secmesiydi. karadeniz uzerinden rusya ile savasmaya calistigi icin savasi kaybetti alman askerlerin rusya soguguna dayanamamasi ve savas cephesinin dar olmasi (300 spartalinin bir bogazi korumasi sahnesi gibi dusunun)... hitler TR ninyeni kurulmakta oldugunu ve TR yerine once rusya gibi bir ulke ile savasa girmeyi goze almasindan dolayidir. eger hitler ogun TR yi kucumsemeyip oncelkli olarak TR ye girseydi iste ozaman o merak ettiginiz hitler almayasinin gucu suan dunya uzerinde olabilme olasiligi yuksek olurdu. bilimde donemine gore hic bir medeniyetin ulasamadigi seviyelere ulasmislardi. (got korkusu adama neler yaptiriyor) biyolojik calismalarin cogunlugu bu donemde almanya sayesinde ogrenilmistir (orn: bebeklerin anne karninda gelisimi). otomotiv sektoru gelismistir. havacilik bu donemde saglam adimlar atmistir.

bunun gibi gelismelerin asil kokeni hitler almayasidir. simdi o doneme bakinca ve o donemde birden buyuk gelismeler gorunce bu adamin uzayli yada benzeri varliklarla iletisime gecip gecmedigine birsey diyemem ama ruhunu seytana sattigina emin olabilirim : )  sevmedigim bir sahistir hitler ama saygi duydugum bir devlet adamidir ve dunyanin en iyi konusmacisi olduguna inanirim : )

ps. big bang teorisine gore evrenin olustugun varsayarsak helezoik bicimde genisleyen bu kocaman evrende dunya okyanusdaki bir adet su damlasi kadardir. bu kadar buyuk bir evrenin tek hakimi oldugumuza inanmak birazcik gariptir. ne kadar kendimizi begenmis olsak da boyle buyuk yerin butunune hak iddaa edemeyiz. dini inanclara gore en komplex yada en birsey varligin insan oldugu soylensede bu dasece dusunce gucunden dolayi soylenmektedir. bir deniz yildizini ikiye boldugunde kendinin tamamlayabilmektedir ki bunu insan yapamaz. ayni sekilde biz hava olmadan yasayamayiz ama havaya (o2) ihtiyac duymayan varliklar olabilir. bunun gibi dusunebilirsiniz.

bu konunun savunucusu degilim sadece uzaylilar ve almanya hakkindaki dusuncelerimi paylastim iki farkli konuya ayni msj.da cevap verebilmemi sagladigi icin konuyu acana(Lemuria) tesekkur ederim.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    Lemuria Rulz

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    kıçımı kırdım okudum...aslında gerçeklik payı yok değil sonuçta ortalıklarda kesin bir bilgi yokken kimse yalanlayamaz ama hayal ürünü gibi de kokmuyor değil...sadece almanya nın geçmişine baktığımızda gerçekten böyle doğa üstü olaylara fazla bağlanmak var ve nasa yetkilisinin açıklamaları da çarpıttı beni...ve bilimsel olarakta mümkün şeyler...ama salla kafayı yaşa hayatı diyesim var her şeye rağmen :D...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

1- Hangi kaynaklardan yararlandın?

2- Bahsettiğin ufo teknolojisi havanın İyonlaşması üzerinedir, şu an amerika bunun üzerine çalışmaları durdurmuştur çünkü hem çok fazla elektrik istyor, hemde çok hassas bir denge oluşturuyordu. Ancak teoride bu teknolojiyi kullanarak solucan delikleri kontrol edilebilinir, hatta iki solucan deliği arasında zamansız geçiş sağlanabilinir. Mevcut teknolojiyle tüm bunların yapılması imkansızdır.(http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/) Gelelim almanya olayına

1- Almanlar milyonlarca insanı katletti çünkü alman sanayisi hammade ve pazar arayışındaydı.

2- Sovyet tehdine karşı amerika tarafından destekli bir büyüme içerisindeydi 

Tüm 2. dünya savaşı (2. Paylaşım savaşı) basit metaryalist felsefe üzerine kuruluydu. Bu kadar basit birşeye uzaylıları, metafiziği... karıştırmak sadece komik olur. 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    -----------------------------

2- Bahsettiğin ufo teknolojisi havanın İyonlaşması üzerinedir, şu an amerika bunun üzerine çalışmaları durdurmuştur çünkü hem çok fazla elektrik istyor, hemde çok hassas bir denge oluşturuyordu. Ancak teoride bu teknolojiyi kullanarak solucan delikleri kontrol edilebilinir, hatta iki solucan deliği arasında zamansız geçiş sağlanabilinir. Mevcut teknolojiyle tüm bunların yapılması imkansızdır.(http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/) Gelelim almanya olayına

1- Almanlar milyonlarca insanı katletti çünkü alman sanayisi hammade ve pazar arayışındaydı.

Tüm 2. dünya savaşı (2. Paylaşım savaşı) basit metaryalist felsefe üzerine kuruluydu. Bu kadar basit birşeye uzaylıları, metafiziği... karıştırmak sadece komik olur.

dejavu filminde vardı böle bişiler elemanlar bi sayfa kağıdı transfer etmek için koca şehrin elektürüğünü sömürüyolardı :) 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

1. Bilgi Birikimi diyelim.
    2.Bahsettiğim ufo teknolojisi değilde bahsettiğim haunebu teknolojisi dielim Anti Gravitasyon sistemi ile çalışır .. yer çekimini tersine çevirerek yükselir..
    -Şu kafanızdaki ilginç teorileri bi yana bırakın .. Koskoca almanya sabun ve kumaş üretmek için mi sözde katliamı yaptı kaçınıoza mantıklı geliyor bu .. ? Ayrıca Amerika tarafından desteklenmesi de mükemmel derecede mantıksız...

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    hitleri severdim saglam adamdı vesselam neler yapmıs bu zamana kadar onu da yapmıstır

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öncelikle belirteyim sadece bilgi edinmek amaçlı soruyorum HİÇ BİR ŞEKİLDE ART NİYETİM YOK VE OLMAYACAKTIR...

neyse soruma gelince...

atlantis hocamın açıklamasında kafama takılan bir kaç yer oldu aslında lemuria ile konusacaktık ama fırsatım olmadı henüz...şimdi atlantis hocam nazistlerin savaşa hazırlandığını falan yazmış...şimdi;

- bu savaş kiminle neden yapılacak yada yapılmak isteniyor ? ve bu savaşın boyutlarını merak ediyorum...

sorumu yanıtlarsanız sevinirim...

SELAMETLE...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

öncelikle belirteyim sadece bilgi edinmek amaçlı soruyorum HİÇ BİR ŞEKİLDE ART NİYETİM YOK VE OLMAYACAKTIR...

neyse soruma gelince...

atlantis hocamın açıklamasında kafama takılan bir kaç yer oldu aslında lemuria ile konusacaktık ama fırsatım olmadı henüz...şimdi atlantis hocam nazistlerin savaşa hazırlandığını falan yazmış...şimdi;

- bu savaş kiminle neden yapılacak yada yapılmak isteniyor ? ve bu savaşın boyutlarını merak ediyorum...

sorumu yanıtlarsanız sevinirim...

SELAMETLE...

Şimdi bizler muhtemel yeni bir nazi ihtilalinin çıkacağını söylediğimiz zaman herkes şöyle diyor ' Abi yaa saçmalama Hitler bu zaman nası canlı kalacak ' vs. vs. vs. Fakat Hitler sadece Thule örgütü tarafından zamane almanyası başına herhangi bi şekilde getirilmiş bi piyondur diyelim. Hitlerin kendisi de bunun farkındadır .. Atlantis hocamında söylediği gibi Führer biz bu savaşı gelecek nesil için yapıyoruz demiştir .. Benim kanımca belkide 2. dünya savaşında gelecekteki bir yeniden doğuş için Altyapı hazırlandı.. Thule örgütü olduğu sürece yeni Führer ler yetiştirilmeye dewam edilecektir.. Bu Führer Hitler olur Müch olur Ali olur Veli olur .. o ışığın görüldüğü herhangi biri olur .. Belki yeni Führer bir Türk bile olabilir... Hitlerin sarı saçlı mavi gözlü almanlar projesi 'UBERMENSCH' Nietsche' nin bir planı idi Hitler bunu yürürlüğe koymak yerine daha farklı planlar düşündü.. çünkü Ubermensch projesine kendide uymuyordu..Nietsche'nin Ubermensch projesinin üstüne bir çizik attı ve kendi Ubermensch felsefesini oluşturdu..Burda dış görünüşten ziyade kaliteli ırkların olduğu bir dünya istiyordu.. Hitler'in kaliteli ırklarla dolu bir dünya projesinde ise Siyonist Yahudiler ve Kapitalist Amerikanların yeri yoktu ..Dikkatinizi çekerim bu proje nazizme Değil III.Reich'e değil .. Tamamen Adolf Hitler'e aittir.. burda sanırım bir diğer sorunun cevabını verdim.. Nazizm yeniden doğuşunda Kapitalizm ve Siyonizmle mücadele edecektir.. Bunu bi Ütopya olarakta görebiliriz...çünkü açık bi tepki göremediğimizden dolayı şu anda bi ütopyadır ..

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Lemuria hacı ben merak ettiğim bi soru sormuştum yukarda;

"Bu taraf-öbür taraf boyutlar kanalı" ve "Boyut kanalı" ne demek?

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 9405 Toplam Mesaj: 57