folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar

Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------

Anarsist bunu yazdı:
    Milliyetci ve bir o kadarda sosyalistsen seni tebrik ediyorum arkadasim.

Sığ düşünme konusundaki başarılarından dolayıda ben de seni tebrik ediyorum.

Siz anlayacak kapasitede degilseniz, elimden birsey gelmez. 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    nazi olmak için alman olmak şarttır alman olmayanlar nazistdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Deli sacmasi diycem de sitede kim akilli ki sen deli olasin aq...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    Eğer '' UFAK UFAK ÇOCUKLAR'' diye hitap ettiğin kişi bensem .. cevap verme zorunluluğu doğurur bu bana .. sırf Tarih dersi ağırlıklı diye sözel okudum bu 1. ayrıca net'i hack oyun zart zurt msn gibi şeyler e alet olarak değilde genellikle güncel ve kült haber-oaly ları araştırmak okumak için kullanırım .. ayrıca nazi'lere merak ım benim faşist olduğumu göstermez..asıl sizin gibiler faşistdir bi idolojiyi merak edip araştıran ilgi duyan kişiyi direk faşist diye damgalıyorsunuz yıllardır bu forumdayım ve nazizm sempatizanıyım bunu herkes bilir ama bir kez bile Duçe'yi mao'yu veya diğer faşist die bilinen kişiyi övmemişimdir yada sempati duyduğuma dair bi kanıt bulamassın bana bu forumda...ewet milliyetçiyimdir.. asiktokrat bi sülalenin değilde işçi bir ailenin çocuğuyum bi o kadarda sosyalistimdir .. Nazilere olan ilgim 3 4 yıl öncesine dayanır.. uzun süredir araştırıyorum..ilgi dökümanları kaynakları belgeselleri izliyorum .. haa şunuda söyliim kavgam denen kıytırık kitabıda geçen sene merak edip aldım 30. sayfasında kaldırıp attım hiç akıcı gelmedi.. Neyse dediğim gibi eğer bu laflar bana karşıysa kendimi savundum..ama Mien Kampf faşisti çoktur.. '' Ulan adama bak bee o kadar yahudiyi öldürmüş laan helal olsun '' diye düşünen birisi değilim.. umarım demek istediklerimi anlamışsındır..anlamışsınızdır..

Özür dilerim yanlış anladın üst paragrafı weskeyy in lafını doğrulamak için yazdım. Google'da arat adamlar ortaokulda ben Faşistim faşizim güzeldir diye narralar atıyo. Çingeneleri fırınlarda yakçam diyo, konuşup tartışmaya başladığımızda o sevmedikleri çingenelerden binlerce kat fazla küfür ediyorlar. En kötüsüde daha iyisini bulmak için ne araştırıyor ne tartışıyor (zaten faşizimde kendi fikirlerinin mutlak üstünlüğünü kabul ettirme çabasıdır. İşte bunlara sinirlendim.) Sadece son yazdığım cümle geneldi. Evet nazizmi araştırabilirsin nitekim yazılarından araştırmacı biri olduğun anlaşılıyor. Ve diğer teorilerinide foruma yazarsan tartışmak isterim.

Ama gelip bana nazizmi yüceltir ve mantıklı bir sistemmiş gibi göstermeye çalışırsan o zamanda bana cevap hakkı doğar ve senin tabirinle "Yahudi" gibi antitez sunarım.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Bu konunun ilk açılışı sanki ''jules verne '' nin masallarını anımsatıyor..onun eserlerinden filan alınmış olmasın..D:

Peki bu uzaylılar şimdiki katliam karşısında nerdeler? avatarlarda nazi amblemli mürütlerin naziciler gibi algılanıyor başta.son taraflara doğru olmadığı anlaşılıyor.bence bir masaldan alınan kesit bunlar.hayatta inanmam.o kadar kocaman bişeyin birilerinin resmini filan çekmiş olması gerekirdi.ne kadar gizlensede.

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

Anarsist bunu yazdı:
    Milliyetci ve bir o kadarda sosyalistsen seni tebrik ediyorum arkadasim.
    ben milliyetçilikle sosyalizmin çatışmasını tamamen 2. dünya savaşındaki alman-rus çatışmasına bağlıyorum.. zira bir ülke hem faşist hem sosyalist olabilir. kendi halkı yani üstün halkına sosyalist bir düzen yaratıp diğer ülkeleri kendi topraklarına katarak onlara sosyalizmi götürmeden sadece sömürüye dayalı bir düzen yapabilir. elbette bu çok modifiye edilmiş bir sosyalizm olur ve sosyalizmin köprü amacı(komünizme ulaşmadaki köprü) ortadan kalkmış olur..

dediğim gibi naziler ulusal sosyalist parti demektir ki bnde yazımda hitlerin bunu sadece insanları etkilemek için kullandığını söylemiştim. komunistleri ortadan kaldırdığını da biliyorum.

bence ideolojilerin çıkış mantığını unutup onların gözüyle dünyaya bakmak sığlıktır. insan esnek olmalı ve dengede olmalıdır..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 9406 Toplam Mesaj: 57