folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar

Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şimdi...

Merak ettiğim 2 tane konu var benim.

1. O 280 kruvazör e ne olmuş ?

2. Almanlar uzaylılara ne teklif etmiş de,
    Adamlar canlarını tehlikeye, malzemelerini de çöpe atıp,
    Savaşa gelmeye ikna olmuş ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

1.nazi olmak için illa alman olacaksın diye bişey yok nazi(nasyonel sosyalist işçi partisi) bir partinin bir görüşün genel adı tıpkı bizdeki akp chp gibi.

2.si neden kendi ırkını diğerlerinden üstün görenler faşist oluyor şimdi ben diyorum ki TÜRK MİLLETİ üstün bir ırktır bende bir TÜRKÜM şimdi ben bunu söyleyince faşistmi olucam naziler dönemlerinde almanları üstün ırk olarak görüyordu ben de TÜRKLERİ üstün ırk olarak görüyorum.

3.Naziler teknnoloji olarak dönemlerinden gerçekten ileriydiler bunu kimse inkar edemez amerikalıların şuan kullandıkları bir çok sistemi uçakları füzeleri gece görüş sistemlerini laser pointerları nazilere borçlular çinlilere kızmayın herşeyin kopyasını yapıyorlar diye asıl kopyacılar hırsızlar amerikalılar sadece B117 bombardıman uçağına bakın demek istediğimi anlarsınız

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    maydonoz07 bunu yazdı:
    -----------------------------

1.nazi olmak için illa alman olacaksın diye bişey yok nazi(nasyonel sosyalist işçi partisi) bir partinin bir görüşün genel adı tıpkı bizdeki akp chp gibi.

2.si neden kendi ırkını diğerlerinden üstün görenler faşist oluyor şimdi ben diyorum ki TÜRK MİLLETİ üstün bir ırktır bende bir TÜRKÜM şimdi ben bunu söyleyince faşistmi olucam naziler dönemlerinde almanları üstün ırk olarak görüyordu ben de TÜRKLERİ üstün ırk olarak görüyorum.

3.Naziler teknnoloji olarak dönemlerinden gerçekten ileriydiler bunu kimse inkar edemez amerikalıların şuan kullandıkları bir çok sistemi uçakları füzeleri gece görüş sistemlerini laser pointerları nazilere borçlular çinlilere kızmayın herşeyin kopyasını yapıyorlar diye asıl kopyacılar hırsızlar amerikalılar sadece B117 bombardıman uçağına bakın demek istediğimi anlarsınız

1.  nasyonelde ulusal demek bu arada.. hitler bu ismi bilerek seçmiştir.. kendisini merkezi göstererek halkın desteğini almak için(hem milliyetçi hem sosyalist)

2. evet faşist oluyorsun :) faşizm ırkçılık demektir yani kendi kanından olanları diğer kandaki olanlardan üstün saymaktır. bu da ırkçılıktır.. milliyetçilikten farkı kan olayıdır ve faşistler diğer ırktakileri aşağılık olarak görür ve ona göre hareket ederler..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Hikaye gibi geliyo bana ya :/ Ama herkes kendine düşünüyo

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bu Nazizm hortluyomu ne su Kavgam mi neydi onu bi daha okumak lazim.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    kirve senden beklediğim harekette buydu, şöyle bildiklerini paylaşta bizde okuyalım öğrenelim =) bu arada hitlerde maşaymış kirwe, büyücü bi tarikat tarafından yönetiliomuş =) :=:=:=:=:=:=

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Yav ufak ufak çocuklar, hayatlarında kitap okumamış, haber seyretmemiş, tarih nedir bilmeyen, bilimden anlamayan, sosyolojiyi duymamışlar AMA gidip kavgamı okuyor, doğal olarak etkileniyor ve o fikre kapılıyorlar. Hitlerin partisinin ismi nasyonel sosyalizimdir ama sosyalist değildir, Hitler %34 ile iktidar olduktan sonra partideki tüm sosyalistleri kovmuştur. Nazizm KAPİTALİZMİN en vahşi halidir. Deiğim gibi eğer bir üstün arıyorsanız bilime bakmak gerek.

Geçen sene bulunan olay: "Parayı kullanma becerisi genlerle aktarılıyor" daha önceki kafatası araştırmaları: "Siyah ırk beyin gelişimine en uygun kafatası modelini sunuyor", ari (saf) millet araştırması: "Hiçbir milletin saf olmadığını yüzyıl sonra millet kavramının ortadan kalkabileceğini" söylüyor.

Bu bağlamda eğer üstünlük ararsanız bu üstünlüğü almanların alamayacağı kesin ve net biçimde görülüyor. Ne varki insanlar arasındaki üstünlük ekonomik sahiplenme doğrultusunda belirlendiği için şu an en üstün millet amerikan halkıdır diyebiliriz. Sizce sabahtan akşama kadar TV izleyip hamburger yiyen robotinsanlar hindistandaki balıkçı bir babadan daha mı üstün? 

Böyle saçma şeyleri bırakın lütfen. Kimse kimseden üstün değil. Ama birileri birilerini yönetebilir. Evet çalışalım, üretelim, ve torunlarımızın rahat yaşamasını sağlayalım.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

Yav ufak ufak çocuklar, hayatlarında kitap okumamış, haber seyretmemiş, tarih nedir bilmeyen, bilimden anlamayan, sosyolojiyi duymamışlar AMA gidip kavgamı okuyor, doğal olarak etkileniyor ve o fikre kapılıyorlar. Hitlerin partisinin ismi nasyonel sosyalizimdir ama sosyalist değildir, Hitler %34 ile iktidar olduktan sonra partideki tüm sosyalistleri kovmuştur. Nazizm KAPİTALİZMİN en vahşi halidir. Deiğim gibi eğer bir üstün arıyorsanız bilime bakmak gerek.

Geçen sene bulunan olay: "Parayı kullanma becerisi genlerle aktarılıyor" daha önceki kafatası araştırmaları: "Siyah ırk beyin gelişimine en uygun kafatası modelini sunuyor", ari (saf) millet araştırması: "Hiçbir milletin saf olmadığını yüzyıl sonra millet kavramının ortadan kalkabileceğini" söylüyor.

Bu bağlamda eğer üstünlük ararsanız bu üstünlüğü almanların alamayacağı kesin ve net biçimde görülüyor. Ne varki insanlar arasındaki üstünlük ekonomik sahiplenme doğrultusunda belirlendiği için şu an en üstün millet amerikan halkıdır diyebiliriz. Sizce sabahtan akşama kadar TV izleyip hamburger yiyen robotinsanlar hindistandaki balıkçı bir babadan daha mı üstün? 

Böyle saçma şeyleri bırakın lütfen. Kimse kimseden üstün değil. Ama birileri birilerini yönetebilir. Evet çalışalım, üretelim, ve torunlarımızın rahat yaşamasını sağlayalım.

Eğer '' UFAK UFAK ÇOCUKLAR'' diye hitap ettiğin kişi bensem .. cevap verme zorunluluğu doğurur bu bana .. sırf Tarih dersi ağırlıklı diye sözel okudum bu 1. ayrıca net'i hack oyun zart zurt msn gibi şeyler e alet olarak değilde  genellikle güncel ve kült haber-oaly ları araştırmak okumak için kullanırım .. ayrıca nazi'lere merak ım benim faşist olduğumu göstermez..asıl sizin gibiler faşistdir bi idolojiyi merak edip araştıran ilgi duyan kişiyi direk faşist diye damgalıyorsunuz yıllardır bu forumdayım ve nazizm sempatizanıyım bunu herkes bilir ama bir kez bile Duçe'yi mao'yu  veya diğer faşist die bilinen kişiyi övmemişimdir yada sempati duyduğuma dair bi kanıt bulamassın bana bu forumda...ewet milliyetçiyimdir.. asiktokrat bi sülalenin değilde  işçi bir ailenin çocuğuyum bi o kadarda sosyalistimdir .. Nazilere olan ilgim 3 4 yıl öncesine dayanır.. uzun süredir araştırıyorum..ilgi dökümanları kaynakları belgeselleri izliyorum .. haa şunuda söyliim kavgam denen kıytırık kitabıda geçen sene merak edip aldım 30. sayfasında kaldırıp attım hiç akıcı gelmedi.. Neyse dediğim gibi eğer bu laflar bana karşıysa kendimi savundum..ama Mien Kampf faşisti çoktur.. '' Ulan adama bak bee o kadar yahudiyi öldürmüş laan helal olsun '' diye düşünen birisi değilim.. umarım demek istediklerimi anlamışsındır..anlamışsınızdır..

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Milliyetci ve bir o kadarda sosyalistsen seni tebrik ediyorum arkadasim.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Anarsist bunu yazdı:
    Milliyetci ve bir o kadarda sosyalistsen seni tebrik ediyorum arkadasim.

Sığ düşünme konusundaki başarılarından dolayıda ben de seni tebrik ediyorum. 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
Toplam Hit: 9398 Toplam Mesaj: 57