folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne İstiyor Senden?

Ne İstiyor Senden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

chp yi savunuyor diye , hiç kimseyi suçlamam .

akp islama dine sarılıyor iddiaları nekadar haklıysa  benimde chp de Atatürkçülüğe sarılıyor iddiam okadar  haklıdır.

dinle çokmu alakalı rüşvet? e gördük ve görüyoruz bunları.

Atatürkle çokmu alakalı? e bunuda görüyoruz .

buyüzden dinle akp yi bir tutmamalıyız .nasılki ben Atatürk anlayışıyla chp yi bağdaştıramıyorsam sizlerde konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

burada 17 yaşında kaç insan var? gelecek seçimde oykullanacak?

17 çocuk diyoruz ama bir sene sonra 18 olunca oy kullanıyor senden benden babasından etkilenip oy kullanıyor bir kere bile dinlemediği adama oy veriyor kanıyor.

sana muhalif olduğum sonucuna varmak üzeresin eminim şöylece konuyu bağlayayım.

evet malesef bu mantıkla bir yere varamayız.

bir parti dini kullanıyor.

biri Atatürkçülüğü kullanıyor.

biri kürt halkını kullanıyor.

dünyanın heryerinde böyle olabilir ama dünyanın hiçbir yerinde böyle rezil bir yasa böyle rezil yanlı medya imparatorluğu en önemliside böyle rezil bir eğitim sistemi yoktur.dedikten sonra-

bu konuyu anlamakta eğitimden geçiyor,o fincanın yaratılış zamanını ve yaratılıştan sonraki sefasını anlamamak çok zor.

insanın yeryüzünde acı çekebileceğini ama bunun mükafatını sonradan alacağını anlatan güzel bir yazı .

2 secenek var

1. alakayı kuramayacak kadar cahiliz.

2.alakayı kurup anlayıp sır inanmıyoruz diye hadi leenn deriz.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

morportakal bunu yazdı:
    -----------------------------
    deli saçması

bakış açısı

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

chp yi savunuyor diye , hiç kimseyi suçlamam .

akp islama dine sarılıyor iddiaları nekadar haklıysa  benimde chp de Atatürkçülüğe sarılıyor iddiam okadar  haklıdır.

dinle çokmu alakalı rüşvet? e gördük ve görüyoruz bunları.

Atatürkle çokmu alakalı? e bunuda görüyoruz .

buyüzden dinle akp yi bir tutmamalıyız .nasılki ben Atatürk anlayışıyla chp yi bağdaştıramıyorsam sizlerde konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

burada 17 yaşında kaç insan var? gelecek seçimde oykullanacak?

17 çocuk diyoruz ama bir sene sonra 18 olunca oy kullanıyor senden benden babasından etkilenip oy kullanıyor bir kere bile dinlemediği adama oy veriyor kanıyor.

sana muhalif olduğum sonucuna varmak üzeresin eminim şöylece konuyu bağlayayım.

evet malesef bu mantıkla bir yere varamayız.

bir parti dini kullanıyor.

biri Atatürkçülüğü kullanıyor.

biri kürt halkını kullanıyor.

dünyanın heryerinde böyle olabilir ama dünyanın hiçbir yerinde böyle rezil bir yasa böyle rezil yanlı medya imparatorluğu en önemliside böyle rezil bir eğitim sistemi yoktur.dedikten sonra-

bu konuyu anlamakta eğitimden geçiyor,o fincanın yaratılış zamanını ve yaratılıştan sonraki sefasını anlamamak çok zor.

insanın yeryüzünde acı çekebileceğini ama bunun mükafatını sonradan alacağını anlatan güzel bir yazı .

2 secenek var

1. alakayı kuramayacak kadar cahiliz.

2.alakayı kurup anlayıp sır inanmıyoruz diye hadi leenn deriz.

Hoca propaganda denen bişey war. Atatürkçülüğü kullanmakla Atatürkçülüğü dewam ettirmek farklı şeyler. CHP Atatürkçülüğü kullanmıyo. Ama AKP ??

Tayyibin konuşmalarından birinde adam resmen laiklik şöyle laiklik böyle, dewleti Allah yönetir diyodu. Laiklik Türkiye Cumhuriyeti'nin bi parçasıdır değiştirilemez.

Yani AKP dini kullanıyo. Atatürkçülüğün işine yarayan yanların da AKP kullanıyo, gerisinin konusu bile geçmiyo.

Kimse CHP yi Atatürkçülüğü kullanıyo diye suçlayamaz.  

CHP yi sawunmuyorum:) Bunlar gerçekler:)

.
Toplam Hit: 4309 Toplam Mesaj: 44