folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Olmak İstemiştin?

Ne Olmak İstemiştin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    BAAL bunu yazdı:

Tanrı bizleri yaratıysa bir fiil bizlerde Tanrının biryerde temsilcisiyiz eger Tanrıyı temsil ediyorsak onu sorgulamadan sıgınmak ona ne kadar buyuk hakaretse sorguladıktan sonra ulasıcagımızın fikrin sonucuna vericegi cezasıyla kendine hakaret etmiş olmaz mı

benim Tanrım böyle bir seye zeval vermez o mukemmeldir

ve simdi izliyorum yeni Tanrının dogusunu tıpkı bin yıllar öncesindekiler gibi

Gerçek Ve Mutlak yaratıcı Allah tır. Ve biz onun temsilcileri değiliz, Temsilci değil icatlarından birisiyiz sadece. o Utanç duyulacak ve Hakaret Sayılacak her şeyden uzak olandır. O Allahtır, Sen istediğin gibi bir Tanrı yaratabilirsin kendine ona inanabilirsin, ama bu korkunç gerçeği yinede değiştirmeyecektir. Kıyamet günü ve hesap vakti yine gelip çatacaktır. Konu içerisindeki arkadaşlar ksurumuza bakmayın, bir Fikir anarşisi oluştu sanırım, umarım kimse rahatsız olmadı, BAAL kardeşim bu konuyu burada düğümlesek sevinirim. Başka zaman yine tartışabiliriz farklı bir başlıkta.

Bu arada Karatahta kardeşim, Düşünce Hızı Gerçek zamanlı olarak evrende istediğin her köşeye varmak demektir. Gerçek zamanlı olarak Zamanında Çok çok önünde Zamana hitiyaç duymayan ulaşımlar yapılabilseydi, bir çok şeyin kanıtlanabileceği mümkündür dememde ispat edilemeyen ne olabilirki, bu teorik olarak mümkündür, Sadece yapılamaması bunun doğru olmadığını iddia etmeye yetecek kanıt olamazki. Çünkü bilinen en yüksek hızda istediğin yere varman demek, orası hakkında istediğin bilgiyi alabilmenle eş anlamlı bir olgudur o yüzden Açık gönüllülükle yanıldığını ifade ettim.

Böyle bir şey mümkün kılınabilseydi, insanoğlu 500 milyar yılda Evren hakkında elde ettiği Araştırmalarını 10 Yılda elde edebilecekti, Çünkü araştırmada en çok Zaman alan yolculuk Mesafesidir.

" Temsilci değil icatlarından birisiyiz sadece " bu görus bile insanın hiçligine bir kanıtken ki bana göre bizler mutlak suretle temsilciyiz cunku bizler bir resim bir heykel bi beste yaparız bunları yaratırız bu bizim icraatımızdır ama kendmizden bir seyler katmassak o bizden olamaz.Tanrının bizden istedigi seyler varsa ki bu hak dinlerde emirdir onu iyi temsilmizden baska bir dayanagı yalandır yorumdur.Kuran da böylu buyurdugunuı bunuda usteki yazılarından birinde insanların içinde vardır gibi bir cumleyle ifade etmiştin ki ben yazdıgın cumleyi degil kendi dusunclerimi referans olrarak karsılık veriyorum simdi senin somut bir bakıs acın yok ifadelrinin tumu senin degil kuranın temeline dayalı bu yuzden benim yazdıklarımın cogunu yanlıs anladın yanlıs yorumladın yine bu yuzden bazı dusucnlerime yuzeysel yaklastın

son olarak dugumlemekte fayda var ama bu tartısma örnek niteligindedir kufursuz seviyeli bu yuzden degil rahatsız olma luksunu dile getirmek bize tesekkur etmeleri gerekir ki ben sahsım adına seni bilemem kimseden tesekkur beklemem yok turbanlı içki içiyo yok mazda namazda o bile kılıyo ya siz gibi aptalca konuların acıldıgı bir forumda böyle bir konun 2 gun boyunca seviyesizlesmeden ve kufurlesmeye gitmeden son bulması örnek alınıcak bir konudur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

shockman hocam,benim sana katılmadığım nokta şu: Bahsettiğin hıza ulaşsak ve o verileri elde ettik diyelim.Ben bundan sonrası için konuşuyorum.Yani bir veriyi elde

edebilirsin.Ama verileri elde etmen,bu verileri anlamlandırabileceğin manasına gelmez..O kadar veriyi elde etsek dahi,bunları anlamlandıramayacağımızı düşünüyorum

En basitinden kanbur balinaların 30km öteden duyulabilen ıslık verileri elde edilebilmesine rağmen,halan anlamlandırılabilmiş değildir. 

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

shockman hocam,benim sana katılmadığım nokta şu: Bahsettiğin hıza ulaşsak ve o verileri elde ettik diyelim.Ben bundan sonrası için konuşuyorum.Yani bir veriyi elde

edebilirsin.Ama verileri elde etmen,bu verileri anlamlandırabileceğin manasına gelmez..O kadar veriyi elde etsek dahi,bunları anlamlandıramayacağımızı düşünüyorum

En basitinden kanbur balinaların 30km öteden duyulabilen ıslık verileri elde edilebilmesine rağmen,halan anlamlandırılabilmiş değildir.

Kesinlikle haklısınız Hocam ancak bu şekilde bir hıza ulaşıldığı taktirde takdir edersinizki bir çok bilinmeyen aydınlanabilir, ama tabiki tamamını aydınlatabileceğiz diye bir kaide olamaz.

BAAL Aynen hocam aynı fikirdeyiz Konu hakkındaki yorumun hakkında. Ancak tabiki böylesine geniş bir konuya dair açılan bir konu ile burada son bulmayacaktır, Hayırlısı ile daha bir çok başlık altında dediğiniz gibi Seviyeli, Hoş görülü karşıt Görüşte dahi olsak, fikirlerimizi tatlı bir şekilde dile getirerek kimseyi kırmadan izah edecek zevkli bir forum ortamı yaşayacaz inşallah.

Kendi Özgün fikirlerini Açık Gönüllülükle izah ettiğin ve zevkli bir tartışmaya vesile olduğun için bilakis ben teşekkürü Borç bilirim. Konuyu açan Karatahta Kardeşimede ayrıca Teşekkür.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Çok mu,konunun dışında tartıştık bilmem ama,seviyeli oldu.BAAL hoca sağlam yazıyor,keza siz de..

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 6687 Toplam Mesaj: 55