Neden Ekonomik Kriz Olmadı
-
student arada sırada c ve p tuşlarından başka tuşlara da bas.işin gücün c/p
-
karabasan351 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ben bu kapatma davası açıldıktan sonra az miktar paramı tuttum dolara yatırdım hani kriz olacak dolar baya bir artacak diye hatta ergenekon muhabbeti olunca bir nebze sevindim ama dolar ve euro düştü ne yapılmalı sizce neden kriz olmuyor ??
-----------------------------abi kriz olcak diye sevinilirmi hiç sen 3 kuruş kazancan ülke ekonomısi niye zarar etsin
daha güzel yollardan para kazanmaya bak
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------karabasan351 bunu yazdı:
arkadaşlar ben bu kapatma davası açıldıktan sonra az miktar paramı tuttum dolara yatırdım hani kriz olacak dolar baya bir artacak diye hatta ergenekon muhabbeti olunca bir nebze sevindim ama dolar ve euro düştü ne yapılmalı sizce neden kriz olmuyor ??
-----------------------------abi kriz olcak diye sevinilirmi hiç sen 3 kuruş kazancan ülke ekonomısi niye zarar etsin
daha güzel yollardan para kazanmaya bak
ya:)
görüyorsunuz işte forumda günlerdir akp lehine yazı yazan adamın,sözde vatanseverlerin ne olduğunu :) bir de avatarında f.s.m var fazla söze gerek yok.sizin vatansevgisi ve ekonomi anlayışınız kendi cebinizi doldurmak -
musty28 bunu yazdı:
2001 yılında Türkiyeden 15 milyon dolar çıktı kriz oldu. Kapatma davasından sonra 25 milyon dolar bi anda çıktı hiç bişi olmadı.
-----------------------------ne milyonu milyar dolar cıktı 25 mllyon nedir ki kriz cıkartsın
-
nakamura2 bunu yazdı:
Hocam o dolarları sakın satma hatta elinde para varsa onlarıda şu dşk fiyattan dolar al...Benim tavsiyem değildir,dirrek bu işin krallarından alınmış bir tüyodur.
-----------------------------hiç tavsiye etmem turk lirasına güvenin bence
dolar artık bu saateen sonra oyle kriz zamanı olduu gibi bi gecede 2 katına falan cıkmaz cıkamaz
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
2001 yılında Türkiyeden 15 milyon dolar çıktı kriz oldu. Kapatma davasından sonra 25 milyon dolar bi anda çıktı hiç bişi olmadı.
-----------------------------ne milyonu milyar dolar cıktı 25 mllyon nedir ki kriz cıkartsın
-----------------------------evet doğru diyosun milyon değil milyar. Düzelttiğin için sağol.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------belki dikkatini çekmedi alıntı yaptığım yazıda yazılanı okumamışarl ben de o kısmı tekrar c/p yaptım.Önemli olan bilmi yoksa kimin , nasıl yazdığı mı ?
Sen hoşlanmıyorsun diye o kadar yazıyı c/p yapmayı elimle yazacak değilim :))
-
student bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------belki dikkatini çekmedi alıntı yaptığım yazıda yazılanı okumamışarl ben de o kısmı tekrar c/p yaptım.Önemli olan bilmi yoksa kimin , nasıl yazdığı mı ?
Sen hoşlanmıyorsun diye o kadar yazıyı c/p yapmayı elimle yazacak değilim :))
tek bu konu için demedim bunu farkındaysan,genelde yaptığın iş bu -
AntiOksidan bunu yazdı:
tek bu konu için demedim bunu farkındaysan,genelde yaptığın iş bu
-----------------------------bilmediğim konularda mesaj yazmam , az bildiğim konularda alıntı yaparım , çoğunlukla da kendi mesajlarım olur.
sadece Sivas madımak olaylarında bir yazıyı okunsun diye kısa kısa c/p yaparak verdim.Eski mesajlarıma istersen bir göz at
-
SiyanojeN bunu yazdı:
BLaCkH4cK bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
-----------------------------neden olsunki o zamanki savsak devletle bu zamanki aynımı işi bilen işinin ehlinde insanlara emanet bu ülke tabi anlayana ;)
-----------------------------O sizin savsaklığınız :) Hala utanmadan bide yazabiliyosunuzya hayret ediyorum yemediğiniz bok kalmadı hala konuşuyosunuz şimdi anlatmaya kalksam cilt kitap serisi yaparım.Yani illaki yazmamızmı lazım yaza yaza bi hal olduk zaten duvara anlatsaydım duvar anlardı siz hala nato mermer nato kafa,durmak yok nato kafalığa devam :)
-----------------------------terbiye bir noktada önemli dime?
benim ney düşündüğüm seni ilgilendirmez sana anlat diyen kimki?
Senden öğrencek halim yok terbiyeyi kendi yazdıklarınıza ilk önce bakında sonra bize sıra gelsin ayrıca terbiyeyi bana öğreticek dünyada en son tiplerdensiniz.