folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Ekonomik Kriz Olmadı

Neden Ekonomik Kriz Olmadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:
    -----------------------------

sebebi çok basit, krizi kendi çıkarına nemaya dönüştürmek isteyen mafia ( diğer adıyla ergenekon)  kuyruğu sıkıştı da ondan.  aynı adamlar merhum eceviti değil ama onun yakın adamlarını ellerinde zıplatıyorlardı.

Bunları sana kim öğretiyo adamım :D.Ulan ergenekon diye içeri aldıklarınıza bi bakın yahu,bu adamlar dediğin gibi ecevit zamanından beri böyle bir rota izleseydi şimdiye trilyoner olurlardı her biri.Ulan örgütün kasası(ki senin dediğine göre trilyonlar bile az bu örgüte) denilen adamı belediye gömdü.3 gün sonra Akp ' nin maskesi düşünce bütün yavş.k/yanlı medya ne haberler vericek o zaman görüşürüz.

Adamlar satacak bişey bulamıyo artık,tarihi değer taşıyan okulları satıyo,köprüleri viyadükleri satıyo.Bir yerleşim yerinin %10 unun satılması için yasa çıkarıyo.Ülkeye bu şekilde para aktarıo...

Ulan Ecevit'e laf etmeyin bari biraz düşünün.Ecevit'in iktidar olmadan önce neyi vardı sonra ne ile ayrıldı.Bi de sizinkilere bakın.Yurt dışına çıkacak olsalar bütün sülaleyi yanında götürüyolar.Oğlu trilyonluk gemi alıyo,tayyep trilyone oluyo,soruyolar nerden geldi para diye"Oğlana düğün yaptık ordan geldi"diyo.Vay amk ne düğünmüş be?.Akp başındakiler başa gelmeden önce yargılanan adamlardı (kayıp trilyon davasından).

Unakıtan'a dur demeselerdi adam Türkiyenin en büyük mandırasını kuracaktı ulan,hangi parayla yapıo o şirketi???.

Boşuna dememişler ama domalanı s.kerler diye,müstehak amk

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ne güzel işte kriz olmaması

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabasan351
    karabasan351's avatar
    Erkek
    chelishky bunu yazdı:

zigana bunu yazdı:

sebebi çok basit, krizi kendi çıkarına nemaya dönüştürmek isteyen mafia ( diğer adıyla ergenekon)  kuyruğu sıkıştı da ondan.  aynı adamlar merhum eceviti değil ama onun yakın adamlarını ellerinde zıplatıyorlardı.

Bunları sana kim öğretiyo adamım :D.Ulan ergenekon diye içeri aldıklarınıza bi bakın yahu,bu adamlar dediğin gibi ecevit zamanından beri böyle bir rota izleseydi şimdiye trilyoner olurlardı her biri.Ulan örgütün kasası(ki senin dediğine göre trilyonlar bile az bu örgüte) denilen adamı belediye gömdü.3 gün sonra Akp ' nin maskesi düşünce bütün yavş.k/yanlı medya ne haberler vericek o zaman görüşürüz.

Adamlar satacak bişey bulamıyo artık,tarihi değer taşıyan okulları satıyo,köprüleri viyadükleri satıyo.Bir yerleşim yerinin %10 unun satılması için yasa çıkarıyo.Ülkeye bu şekilde para aktarıo...

Ulan Ecevit'e laf etmeyin bari biraz düşünün.Ecevit'in iktidar olmadan önce neyi vardı sonra ne ile ayrıldı.Bi de sizinkilere bakın.Yurt dışına çıkacak olsalar bütün sülaleyi yanında götürüyolar.Oğlu trilyonluk gemi alıyo,tayyep trilyone oluyo,soruyolar nerden geldi para diye"Oğlana düğün yaptık ordan geldi"diyo.Vay amk ne düğünmüş be?.Akp başındakiler başa gelmeden önce yargılanan adamlardı (kayıp trilyon davasından).

Unakıtan'a dur demeselerdi adam Türkiyenin en büyük mandırasını kuracaktı ulan,hangi parayla yapıo o şirketi???.

Boşuna dememişler ama domalanı s.kerler diye,müstehak amk

chp nin kayıp trilyonuna neden kimse bişey demedi ???

medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvan sizden daha medeni M.AKİF ERSOY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hemen chp,savunmanın en aciz şekli başkasına sataşmaktır.O dava inceleniyor,sonucunu görücez canım :)
    Neden kriz olmadı.çünkü ab var ve iran var :) abd türkiyeyi tam savaş öncesi krize çekerse türkiyenin abdye bağımlılığı artacak ve istediklerini yapacak,mesele bu.
    ayrıca biri demiş ergenekon para vs
    kuddusi okkırı belediye gömdü canlar.
    Biri demiş sinan aygün sinan aygün serbest kaldı :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

chp nin kayıp trilyonuna neden kimse bişey demedi ???

diyelim kardeşim ben Chp savunucusu değilim,senden benden aldığı parayı devlet için kullanmadılarsa O'nların da Allah belasını versin.Ben burada şu iyi bu kötü demiyorum,zaten Akp'nin buraya gelmesinden en büyük pay Chp'nin,sanma ki CHP savunucusuyum ama Akp ile karşılaştırılmaz bile...Diğer sordularıma ve söylediklerime de cevap versene tek bişeye takılmışın.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Cevap sıcak parada ama oda kesilecek bi süre sonra işte o zaman tayyip gemiciğine binip ibiza sahilleine kaçtığında bizde burada "Ada sahillerinde bekliyorum/ Herzaman yaollarını gözlüyorum..." Diye türküler yakacağız. Ekonomi iyi diyenler bana

1- Akp başa geçtiğinden beri olan iç ve dış borç toplamını söylesin

2- Akp'den önceki borcu söylesin

3- Borsadaki yabancı yüzdesini, bu yüzdenin menşeğini ve akp öncesi ve sonrası karşılaştırmasını

4- Yerli işletmelerin akp hükümeti süresince yüzdesel ve sayısal batma(kapanma) oranları ve bunların kriz dönemiyle karşılaştırılması

5- Uygulanan enflasyon hesaplarından Pimpon topu, Araba çekme halatı, Gazyağı lambası gibi temel kullanım (!!!!) eşyaları çıkarılarak yapılan hesaplamaları 

6- Akp hükümeti süresince elde edilen birikimlerin nekadarının satıldığını (mülk ve toprak)

7- Kendisine muhalif olanların önünü keserek hitlerden sonra en büyük faşizmini göstermiş olmasını

BUNLARI TEKTEK İSTİYORUM. EĞER CEVAP VERECEK YÜZÜNÜZ YADA BİLGİNİZ YOKSA SİZ YA BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA AHKÂM KESEN APTALLARSINIZ YADA ONLAR GİBİ SATILIK BİRER PEZEVEKSİNİZ! Tabiiki cevap verirseniz bilemem. Bu arada bu karşıt görüşlülere edilen küfür değil artık memleket meselesi olmuş konuda, bu 2 kurtuluş savaşımızda saf belirlemektir.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haytaTayfa
    haytaTayfa's avatar
    Erkek

ulan hanı bıraz kabullenın ya her yapılan ıyı işe de bok atılmazkı ..şimdiki hükümetimiz sağlam bi hükümet çoğ kişi kabul etmek istemesede bu bi gerçek ..eskiden bi anayasa kitabı fırlatılırdı türkiye krize girerdi  ,şimdi kapatılma davası ,terör ,ergenekon vs gibi olaylar karşısında ayakta kalabilme her yiğiin harcı değil ..kusura bakmayın ama öyle sıcak parayla filan halledilecek iş değil bu ..eskiden bu ülke doları düşük tutmak için o sıcak paraya bile muhtaçtı onun için ..işler değişti abi boş adamar yönetmiyo bu ülkeyi.allah yardımcıları olsun .

Binaaneleyh, üzerine gonuşmaya değmez.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    haytaTayfa bunu yazdı:

ulan hanı bıraz kabullenın ya her yapılan ıyı işe de bok atılmazkı ..şimdiki hükümetimiz sağlam bi hükümet çoğ kişi kabul etmek istemesede bu bi gerçek ..eskiden bi anayasa kitabı fırlatılırdı türkiye krize girerdi ,şimdi kapatılma davası ,terör ,ergenekon vs gibi olaylar karşısında ayakta kalabilme her yiğiin harcı değil ..kusura bakmayın ama öyle sıcak parayla filan halledilecek iş değil bu ..eskiden bu ülke doları düşük tutmak için o sıcak paraya bile muhtaçtı onun için ..işler değişti abi boş adamar yönetmiyo bu ülkeyi.allah yardımcıları olsun .

arkadaşım tek tek cevap istiyorum ben sana ekonomi biliminin sorduğu soruları soruyorum, şimdi sıcak para kendi geliyor çünkü akp'den daha iyi bir müttefik şimdiye kadar hiç bulamamıştı. Sadece kapatma davasında bile ab'nin gösterdiği tepki durumu açıklıyor. Ayrıca ekonomik krizi anayasa kitapçığına bağlayacak kadar ekonomiyle ilişiksiz biriyle niye tartıştığımı hala düşünüyorum. bi kademe yukarıya bak, soruları yanıtla!

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haytaTayfa
    haytaTayfa's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    haytaTayfa bunu yazdı:

ulan hanı bıraz kabullenın ya her yapılan ıyı işe de bok atılmazkı ..şimdiki hükümetimiz sağlam bi hükümet çoğ kişi kabul etmek istemesede bu bi gerçek ..eskiden bi anayasa kitabı fırlatılırdı türkiye krize girerdi ,şimdi kapatılma davası ,terör ,ergenekon vs gibi olaylar karşısında ayakta kalabilme her yiğiin harcı değil ..kusura bakmayın ama öyle sıcak parayla filan halledilecek iş değil bu ..eskiden bu ülke doları düşük tutmak için o sıcak paraya bile muhtaçtı onun için ..işler değişti abi boş adamar yönetmiyo bu ülkeyi.allah yardımcıları olsun .

arkadaşım tek tek cevap istiyorum ben sana ekonomi biliminin sorduğu soruları soruyorum, şimdi sıcak para kendi geliyor çünkü akp'den daha iyi bir müttefik şimdiye kadar hiç bulamamıştı. Sadece kapatma davasında bile ab'nin gösterdiği tepki durumu açıklıyor. Ayrıca ekonomik krizi anayasa kitapçığına bağlayacak kadar ekonomiyle ilişiksiz biriyle niye tartıştığımı hala düşünüyorum. bi kademe yukarıya bak, soruları yanıtla!

ben senın ekonomı bilgini seveyim ..bi kaç sene önce ekonomimiz ecevitin hal ve hareketlerıne baglıydı koçum hayattan bi haber yaşıyosunuz ..hey anam hey eskiden bu ülke ne günler gördü  ne günler..

Binaaneleyh, üzerine gonuşmaya değmez.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

Cevap sıcak parada ama oda kesilecek bi süre sonra işte o zaman tayyip gemiciğine binip ibiza sahilleine kaçtığında bizde burada "Ada sahillerinde bekliyorum/ Herzaman yaollarını gözlüyorum..." Diye türküler yakacağız. Ekonomi iyi diyenler bana

1- Akp başa geçtiğinden beri olan iç ve dış borç toplamını söylesin

2- Akp'den önceki borcu söylesin

3- Borsadaki yabancı yüzdesini, bu yüzdenin menşeğini ve akp öncesi ve sonrası karşılaştırmasını

4- Yerli işletmelerin akp hükümeti süresince yüzdesel ve sayısal batma(kapanma) oranları ve bunların kriz dönemiyle karşılaştırılması

5- Uygulanan enflasyon hesaplarından Pimpon topu, Araba çekme halatı, Gazyağı lambası gibi temel kullanım (!!!!) eşyaları çıkarılarak yapılan hesaplamaları

6- Akp hükümeti süresince elde edilen birikimlerin nekadarının satıldığını (mülk ve toprak)

7- Kendisine muhalif olanların önünü keserek hitlerden sonra en büyük faşizmini göstermiş olmasını

BUNLARI TEKTEK İSTİYORUM. EĞER CEVAP VERECEK YÜZÜNÜZ YADA BİLGİNİZ YOKSA SİZ YA BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA AHKÂM KESEN APTALLARSINIZ YADA ONLAR GİBİ SATILIK BİRER PEZEVEKSİNİZ! Tabiiki cevap verirseniz bilemem. Bu arada bu karşıt görüşlülere edilen küfür değil artık memleket meselesi olmuş konuda, bu 2 kurtuluş savaşımızda saf belirlemektir.

evet yaw su sorulara bir cevap alabilsek akp tarafatari iktisatcilardan, en azindan fikir edinebilirdik.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 8117 Toplam Mesaj: 74