Neden Google?
-
çok hızlı ve dırek ne arıyorsan onu verıyor ınsan dılınden anlıyor :)
-
Yalnız şöyle bir şey var Google'ın sunucu çiftliği var adamlar Amerikan devleti desteğini de arkalarına aldılar, para mıçıyorlar.
-
hocam yandex aslında daha anlıyor , semantik yapmışlar gibime geldi. daha yeni farkettim :D anasayfam yandex artık.
-
ismi bile ne guzel google, go-ogle git-bak.
Arzu ile bakmak anlamina gelen bir kelime ile git-basla gibi bir kelimeyi birlestirip bizim hayatimizin baskosesine, browserlarimizin homepage'ine giren birinin nedenini bile dusunmuyorum.
-
ben onlarda kişi gördüm Google açılmıyor diye ttneti arayan Türkiyede için konuşuyorum google var internet var google yok internet yok
-
Şöyle söyleyim.
Bugün php kodluyorum bikaç stackoverflow konusu için soru soruyorum googledan başına veya sonuna php koyarak. Atıyorum ucworda fonkaiyonu vs. Neredeyse gün boyunca 1000 kez böyle php konusu arıyorum ve artık php ile en ufak bir alakası olmayan threadle ilgili bişey aradığımda bile önce phpde thread kelimeleri önüme geliyor.
Sıkılıyorum mesela ertesi gün c# arıyorum. Php nerdeyse hiç gelmiyor resmen anlıyor dilimi c# çalıştığımı.
En çok faydasını classic aspde gördüm. Başına sonuna classic hatta asp bile eklemeden asp.net ten önce klasik asp geliyor.
Bigün ram aradım mesela ramle ilgili konular geliyor. Reklamlarda bile ramle ilgili reklam vs.
Kullanıcı bilgilerini sömürüyor ama bunu iyiye kullanıyor be abi
-
Google ne ki amca sen ilk netcilerdensin bilirsin diye bir soru duymak isterim açıkçası ölmeden.
50 den fazla adsense banlattığım için 2015 ten itibaren google da vpn siz oturum açmamayı düşünüyorum.
Search olayına gelince kelime odakli aramalarda yandex daha iyi nokta atışı yapıyor kendisini aktif kullanıyorm
-
bu adam sessizce google'a savaş mı açtı şimdi :P
-
alışkanlık.
internette gördüğüm hiç birşeyin %100 doğru olduğuna inanmadım hiç bir zaman. geçenlerde googleında tamamen benim hareketlerime göre sonuç çıkardığını farkettim zaten.
hayır gelmedi.
bazen bing e falan bakıyorum oda çok durmuyorum hemen google a dönüyorum.
eksik bir yanı bence yok. ama artık insanlara karşı dürüst olmalılar. yani para için hizmetlerini insanları analiz etme ve onları kendi belirledikleri rotada götürme çabalarında olmamalılar. bence bu tarz sistemler insanların psikolojilerini analiz etme ve o psikolojide istedikleri ürünü satma gibi yöntemlerde kullanılıyor.
-
Telefon
Bilgisayar
Tablet
Araba
Bunların hepsinde olarak arama motoru. Basit olacak. Browserı olacak.
En Önemlisi ben nerde olursam olurum yerimlerim yanımda olacak.
Mail,Harita,Çeviri olması gerekiyor
Bide yandex gibi çok süslü olmayacak sade hızlı olacak