Neden Google?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

çok hızlı ve dırek ne arıyorsan onu verıyor ınsan dılınden anlıyor :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yalnız şöyle bir şey var Google'ın sunucu çiftliği var adamlar Amerikan devleti desteğini de arkalarına aldılar,  para mıçıyorlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

hocam yandex aslında daha anlıyor , semantik yapmışlar gibime geldi. daha yeni farkettim :D anasayfam yandex artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

ismi bile ne guzel google, go-ogle git-bak.

Arzu ile bakmak anlamina gelen bir kelime ile git-basla gibi bir kelimeyi birlestirip bizim hayatimizin baskosesine, browserlarimizin homepage'ine giren birinin nedenini bile dusunmuyorum.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

ben onlarda kişi gördüm Google açılmıyor diye ttneti arayan Türkiyede için konuşuyorum google var internet var google yok internet yok 

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Şöyle söyleyim.

Bugün php kodluyorum bikaç stackoverflow konusu için soru soruyorum googledan başına veya sonuna php koyarak. Atıyorum ucworda fonkaiyonu vs. Neredeyse gün boyunca 1000 kez böyle php konusu arıyorum ve artık php ile en ufak bir alakası olmayan threadle ilgili bişey aradığımda bile önce phpde thread kelimeleri önüme geliyor.

Sıkılıyorum mesela ertesi gün c# arıyorum. Php nerdeyse hiç gelmiyor resmen anlıyor dilimi c# çalıştığımı.

En çok faydasını classic aspde gördüm. Başına sonuna classic hatta asp bile eklemeden asp.net ten önce klasik asp geliyor.

Bigün ram aradım mesela ramle ilgili konular geliyor. Reklamlarda bile ramle ilgili reklam vs.

Kullanıcı bilgilerini sömürüyor ama bunu iyiye kullanıyor be abi

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Google ne ki  amca sen ilk netcilerdensin bilirsin diye bir soru duymak isterim açıkçası ölmeden.

50 den fazla adsense banlattığım için 2015 ten itibaren google da vpn siz oturum açmamayı düşünüyorum.

Search olayına gelince kelime odakli aramalarda yandex daha iyi nokta atışı yapıyor kendisini aktif kullanıyorm

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

bu adam sessizce google'a savaş mı açtı şimdi :P

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

alışkanlık.

internette gördüğüm hiç birşeyin %100 doğru olduğuna inanmadım hiç bir zaman. geçenlerde googleında tamamen benim hareketlerime göre sonuç çıkardığını farkettim zaten.

hayır gelmedi.

bazen bing e falan bakıyorum oda çok durmuyorum hemen google a dönüyorum.

eksik bir yanı bence yok. ama artık insanlara karşı dürüst olmalılar. yani para için hizmetlerini insanları analiz etme ve onları kendi belirledikleri rotada götürme çabalarında olmamalılar. bence bu tarz sistemler insanların psikolojilerini analiz etme ve o psikolojide istedikleri ürünü satma gibi yöntemlerde kullanılıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Telefon

Bilgisayar

Tablet

Araba

Bunların hepsinde olarak arama motoru. Basit olacak. Browserı olacak. 

En Önemlisi ben nerde olursam olurum yerimlerim yanımda olacak.

Mail,Harita,Çeviri olması gerekiyor

Bide yandex gibi çok süslü olmayacak sade hızlı olacak

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 6126 Toplam Mesaj: 44