Neden Google?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yandex ve yahoo kullanayım diye kendimi çok kastım. fakat ingilizce olsun türkçe olsun sonuçlar arasında gözle görülür ciddi bir fark var. google dışındakiler çoğu zaman en temel aramalarımda bile tatmin edemiyor. işimi görmüyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Alışkanlık.

+1

kıl olan yer kaşınır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam yandexde bi dayatma var e Türklerde de inat var bu sefer bir antipati oluyor. Mesela ben IT ci olarak program felan kurarken özellikle dikkat ederim arada yandex browser, toolbar kaçıyormu diye. Bu metod ile evet dummy user kazanırsın ama asıl bu işi yapan kitleyi kaybersin diye düşünüyorum. 

Yandex'in google'dan daha güzel yaptığı şeyler elbet var, Örn . Yandex Navi .

Yandex'in bilemiyorum böyle bir sistemi var mı fakat çok kritik bir nokta var google kullanıcılarına para da kazandırıyor.(Adsense)

Ayrıca Yandex Toloka'da gayet mantıklı bir sistem. (Hocam görev gelmiyor bir el at :) )

Benim fikrim yandex'in dayatma sisteminden uzaklaşıp farklı konularda google'ı egale etmesi lakin search engine'de google'a yetişebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor.

Toplam Hit: 6235 Toplam Mesaj: 44