Neden Polis Olmak İstiyorsun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Pazar günü mülakatım var. Pmyo için. Muhtemelen başlıktaki soruyu soracaklarını rahmin ediyorum biraz klasik bir soru. Ama yaratıcı farklı bi cevap arıyorum. Siz olsanız ne cevap verirdiniz? 

RotKerim tarafından 03/Tem/15 17:41 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlginç konu takipteyim.

Forumda polis arkadaş vardı kendisi özel mesajdan yardımcı olur zannediyorum.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

milleti joplamak için de kesin alırlar hocam şaka bir yana başarılar

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Peki gerçekten neden polis olmak istiyorsun ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Altair bunu yazdı

Peki gerçekten neden polis olmak istiyorsun ?

Ekonometri okuyorum okul bitmeyecek, bizimkiler öğrenmeden polisliği kazanırsam en azından işim hazır olacak 2 yıl sonra diyebileceğim baska sebebi yok 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

"Başka bir şey olamadım, en son çare polis olayım dedim."

"İçim kıpır kıpır, kendimi merminin önüne atasım geliyor. Epik hikayelerle doldum taştım. Tüm ülkeyi savunmak istiyorum."

"Mevcut otorite sayesinde gelen ayrıcalıkların farkındayım. Faydalanmak istiyorum."

Genel kabul edilen 3 niyetin dillendirilmiş halleri. Hangisini hissediyorsan onu süsleyip sun. Zaten senden çok klas, çok edebi bir yanıt beklemeyecekler. Az çok potansiyel bellidir. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostro
    mostro's avatar
    Erkek

doğru cevap hep 'Para' dır.Ha bunu söylebilir misin mülakatta bence söyleme :)

imzadan imtina etti.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Siktir et hoca kim kotu diyosa gotunu yiyin ayagi yapiyo. Ozel sektorde ne olacagi belli degil kazancin sabit olur ama her ay olur ayagini ona gore uzatirsan sikinti yok.

En az 2800 2900 alirsin bi guvencen olur.

Milleti joplama silah sevdasi kendini bi bok sanma gibi olaylara aldirma namusunla isini yap senden krali yok.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

"Başka bir şey olamadım, en son çare polis olayım dedim."

"İçim kıpır kıpır, kendimi merminin önüne atasım geliyor. Epik hikayelerle doldum taştım. Tüm ülkeyi savunmak istiyorum."

"Mevcut otorite sayesinde gelen ayrıcalıkların farkındayım. Faydalanmak istiyorum."

Genel kabul edilen 3 niyetin dillendirilmiş halleri. Hangisini hissediyorsan onu süsleyip sun. Zaten senden çok klas, çok edebi bir yanıt beklemeyecekler. Az çok potansiyel bellidir. 

İlk ikiyi söylersem direk elenirim diye düşünüyorum, ama 3. Cevap güzel, ama soracagı ikinci soru hangi ayrıcalıklar derse mal gibi kalırım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

Siktir et hoca kim kotu diyosa gotunu yiyin ayagi yapiyo. Ozel sektorde ne olacagi belli degil kazancin sabit olur ama her ay olur ayagini ona gore uzatirsan sikinti yok.

En az 2800 2900 alirsin bi guvencen olur.

Milleti joplama silah sevdasi kendini bi bok sanma gibi olaylara aldirma namusunla isini yap senden krali yok.

Bende oyle düşünüyorum evet psikolojisi kötü ama işim garanti. Param garanti. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Bana neden bu meslek dediklerinxe benim verdigim cevap

Yapabilecim meslekler illaki olacaktir.Isten kacmam yaparim ama severek yapabilecegim tek meslek bu dedim. Bu tarz bisey diyebilirsin.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 6903 Toplam Mesaj: 55
pmyo polislik mülakat