Neden Polis Olmak İstiyorsun?
-
Metrobüse akbil basmamak için olmak isterdim :(
Ama asıl o rozeti gösterip kes lan demek için olabilirdi :D
-
"Destan yazmak istiyorum" dersen bence alırlar.
-
İşsizim para için de hocam polisler yalan attıgını anlar doğrusunu söyle.
-
1,si çocuklu hayalim diceksin
2,si bu hayalimden vaz geçip üni başladım fakat bu hayalimi gerçekleştirmek için ünü yi bırakıp polis olmaya karar verdim
destekli sallamış olursun.,
-
Bende girmek isterdim ama gozler cok yuksek. Nasip değilmiş
-
cocukluk hayalimdi ozenirim de ;)
-
Arkadaşım tabiki parası için şu anki durumumda bana en iyi kazandıracak meslek dedi kabul aldı hocam.
-
hocam fanus gibi bir şey var tamam mı fanusun içinden seçiyorsun birisine kırmızı ışığın önemi gibi saçma bir soruda çıkmıştı ama
bana senin yazdığın soru çıktı yüksek sesle konuşman çok önemli zaten heyetten bazı müdürler elle bağırmanı işaret eder anlarsın ortada ki heyet tarzı yerin müdür var okul müdürü oluyor o
Güleceksiniz ama
ben her zaman istediğim meslek dalıydı herkes bir şekilde vatanına miletine hizmet eder bende polis olarak hizmet etmek sitiyorum vs gibi bir şey zırlamaıştım ok verip mülakattan geçirmişlerdi :) -
önemli olan ne dediğin değil, nasıl dediğindir. sana sordukları sorunun pek önemi yok, senin tavrın hareket tarzın, kendine güvenin önemli. heyacanlanmamaya bak, gerisi hikaye.
herkes gerçeği biliyor. ülkede o kadar çok üniv mezunu işsiz varken polislik hayata çabuk adım atmanın en iyi yollarından biri. gerçi şimdi çıkarkende mülakat yapıyorlar. paralelci isen hiç bulaşma elenirsin verdiğin 2 yılda boşa gider.
meslek hayatında yarıya gelmiş biri olarak başka bir fırsatın var ise yapma bu mesleği.
kpss ye çalışabilsem esas mesleğim olan öğretmenliğe dönmek isterdim. ama bu meslek şartları altında zor.
polislik tahmin ettiğin gibi bir meslek değil. neyse hakkında hayırlısı
-
okuyamadım, baktım yaşta gidiyor polis olayım dedim.