Neden Polis Olmak İstiyorsun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hic bi onemi yok soylediklerinin istersen malazgirt meydan muharebesini anlat istedigin kadar sacmala, orda baktiklari sey konusma seklin kendini ifade edisin kelimeleri dogru yanlis kullanip kullanmaman. Degerlendirdikleri oncelikli kriter bu.

Vatan millet sakarya filan edebiyat yapma gulup geciyo komisyondakiler. Gercekci ol. Maddi olarak beklentilerini anlat. Konusmanda bi bozukluk ve f tipi baglantin yoksa gecersin zaten. Fazlada kendini kasma ama cool olucam diyede postu yayma.

Takim elbisen varsa giy yoksa kiyafetin sade olsun. Imajda onemli. Sakal sac trasinda yerinde olsun. 2 karis sakalla gelenleri biliyorum elenincede noldu ya diyolar. 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Çorba içmeyi ve yemek yemeyi severim de alırlar 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Çorba içmeyi ve yemek yemeyi severim de alırlar 

harbiden fabrikalarda falan hep beleş yemek yiyorlar . bu olay nasıl oluyor ........ fabrikası 20tl zam yapmıcam die bi tarafını yırtar polislere beleş yemek verir.

acaab nöbetçi polislere yemek verme mecburiyeti falanmı var .?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

3.edit : hakkında hayırlısı hocam :D umarım anlamışsındır.

rapidhacker550 tarafından 03/Tem/15 23:24 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

edit: hakkında hayırlısı olsun :)

cann tarafından 03/Tem/15 23:21 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

Ofiste hiç birşey yapmadan oturup akıllı telefonumla oyun oynamak istiyorum de. anlarlar yardımcı olurlar.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

Bir polis olarak derim ki duymak istediklerini soyle en guzeli sorun olacagini sanmam :) bu arada boyle bi konuda halen abuk subuk polemik yaratan mesaj atanlar var lutfen yapmayin ecdadinizi ailenizi vataninizi ve en onemlisi hayatinda bir kez bile olsa polisten yardim isteyen bir yakininizi dusunun ve rica ediyorum yapmayin.. Bilmem kac binlik teskilatta elbette skıntılı durumlar ortaya cikacak nihayetinde isimiz sorun ve sorunlu kisiler.. Ön plana cikmak facebook trolleri gibi populer olmak cabalarindaysaniz polis bunu kullanmak icin cok yanlis biri emin olun.. Gidin bankacilara, ogretmenlere, doktorlara, maliyecilere, tapuculara sarın degisiklik olsun sıkılmadınızmı?

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Birilerini Coplayasım Geliyor dövmem gereken bir kaç kişi var de üniformamı ötürmek istiyorum de kesin geçersin :D

Yakında Güncelenecektır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı

Bir polis olarak derim ki duymak istediklerini soyle en guzeli sorun olacagini sanmam :) bu arada boyle bi konuda halen abuk subuk polemik yaratan mesaj atanlar var lutfen yapmayin ecdadinizi ailenizi vataninizi ve en onemlisi hayatinda bir kez bile olsa polisten yardim isteyen bir yakininizi dusunun ve rica ediyorum yapmayin.. Bilmem kac binlik teskilatta elbette skıntılı durumlar ortaya cikacak nihayetinde isimiz sorun ve sorunlu kisiler.. Ön plana cikmak facebook trolleri gibi populer olmak cabalarindaysaniz polis bunu kullanmak icin cok yanlis biri emin olun.. Gidin bankacilara, ogretmenlere, doktorlara, maliyecilere, tapuculara sarın degisiklik olsun sıkılmadınızmı?

haklisin hocam size buyuk haksizliklar ypiliyor :) arkanizdayiz her zaman halk icin varsiniz siz.yasayin varolun.

edit:seviyoruz sizleri imdat polisimizsiniz bizim 

rapidhacker550 tarafından 04/Tem/15 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

"Ülkenin güvenliği açısından ilk 10 a girecek önemli  mesleklerden ve ben bunun bir parçası olmak istiyorum"

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 7401 Toplam Mesaj: 55
pmyo polislik mülakat