Neden Polis Olmak İstiyorsun?
-
Zamanımızın en onurlu mesleği de gitsin la :) Soranın hoşuna gider.
-
"Gencim, enerjiğim. Bu enerjimi vatanıma hizmet etmek için ve toplumun huzuru için kullanmak istiyorum. Uzun zamandır da araştırıyorum, polis amirleri ve memurlarıyla danışıyorum. Polisik konusunda akademik olarak da kendimi sonuna kadar geliştirmek istiyorum. Bunun için yabancı dilimi geliştirip meslek derslerinde notlarımı yüksek tutmayı planlıyorum."
Sonuç: Geçtin :)
kuytul tarafından 03/Tem/15 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
kuytul bunu yazdı
"Gencim, enerjiğim. Bu enerjimi vatanıma hizmet etmek için ve toplumun huzuru için kullanmak istiyorum. Uzun zamandır da araştırıyorum, polis amirleri ve memurlarıyla danışıyorum. Polisik konusunda akademik olarak da kendimi sonuna kadar geliştirmek istiyorum. Bunun için yabancı dilimi geliştirip meslek derslerinde notlarımı yüksek tutmayı planlıyorum."
Sonuç: Geçtin :)
Sonuc :KALDIN
Akademik okuyup polisin haklarini arayip basiniza belami olacan diye dusunecekler.
-
Adaleti sağlamak hoşuma gidiyor.
-
Polislik de bi çeşit değil gerçi yani hırsız kovalayan var büroda oturan var bilişimle uğraşan var, pasaport kontrolu yapan var bi dünya farklı polislik var.
-
holy çocuk öldüren polis hangi tür
-
ben sınava hazırlanırken sen yine ekonometri okuyordun ben 3. sınıfa geçtim sen yine ekonometri okuyorsun amk.
dershaneye gittin mi? diye soru gelecek.
neden polis olmak istiyorsun sorusuna; "içerideki ve dışarıdaki" düşmanlar vs. gibisinden bir cümle kur. -
Allura bunu yazdı
holy çocuk öldüren polis hangi tür
son destan yazıcı türünden olabülür.
-
Hemen arkasindan gelen
"Peki biz seni niye alalim?"
sorusuna da cevap ara bence
-
onurlu bir meslek olarak görüyorum polis olursam eğer severek yapcağım bir iş olarak görüyorum işte buna benzer şeyler kesin cevap bu değildir onlarda biliyor böyle oldugunu fazla kasmana gerek yok bence