Neden Ruslar Hack Ve Bilişimde Çok Üstün ?
-
Arkadaşlar hep aklıma takılan birşey var bu işlerde neden hep Ruslar,bilişim güvenliğinde olsun en iyi programları yazan bu adamlar [Kaspersky,Outpost,Dr.Web] gibi ve adamların alfabeside çok acayip ve ona rağmen ingilizce öğrenip yazıyorlar.Onun dışında Hack konularında adamlar zararlı yazma konusunda aşmışlar botnet keylogger trojan gibi araçları yazmaktalar ayrıca çoğunluğu cc işleri yapmakta.Örneğin bir Amerikalı kendi dilinle yazdığı okuduğu şeyleri programlara neden dökemiyor ? neden bi Ruslar kadar bir antivirüs yapmışlıkları yok ? veya neden Hack konularında Amerikalıların adları hiç duyulmamış ? Rusların yani sizce bu alandaki başarıları neden kaynaklanmakta ?
-
açıklayan arkadaslar cok cıkacaktır ama ben şunu söyleyeyim.
adamlar devlet destekli.biz de destek yok :|
bu hack hück işlerine gelirsek,ruslar biraz piyasada.ama abd gibi veya diger ulkeler gibi yerlerde çoğu kişi,en azından bu işlerle ugrasan cogu kişi derinden geliyorlar.en iyisini yapıyorlar desek yeridir.tabi ruslar da işi bilen adamlar.
-
adamlar çalışıolar artı çoğu rus bunu meslek haline getirmiş durumdalar ve adamların alt yapısıda çok iyi okullarında neredeyse hackerlığın alt yapı eğtimi veriliyor adamlara ve devletten de destek görüolar ve mali getirisi çok iyi
-
hocam amekalıların yapamaması gayet normal ya. şimdi mesela türkçe olsa bizlerde yaparken zorlanırdık çünkü kendi dilinde kodu unutma şansın hatta yerine başka benzer kelimeleri koymakta mümün ama rus adam sadece kodları öğrenio okadar. yane karıştırcak bişi olmuo ve dwm ediolar..
he neden ruslar dersen onu bilemicem :D
-
o süper hatunları bırakp paso votka içip pc başında zaman geçirdikleri için
-
bizde de hackerlar sağlam.Bizde tek sorun kendini beğenmişlik.
Rus exploitleri, rus programları ile rus videolarından çevrilme dökümanları okuyup birşeyler yapıyoruz sanıyoruz ki hacker olduk.Fakat yaptığımız herşey ruslardan.
Adamlar oturuyor neler araştırıyor neler yapıyor
antichat.ru en büyük kanıtı.Anlamasamda aylarca forumlarını takip ettim bir çok şeye aşina oluyorsun.Adamlar araştırıyor.Gerçek hacker düzeyinde bakarsak bizde çok sağlam admalar var.Fakat bizim tke sorunumuz biz hacker olduk diyoruz ama hala kendimiz oturup açık bulamıyoruz..
-
AdamLarın üLkesi soğuk teknoLojiLeri üstün tüm gün oturuoLar evde çekioLar vodkayı geçioLar pc başına kasıoLarda kasıoLar sonra bişiLer kapınca uyguLuyoLar ve heykıd :|
-
Matematik bilimi.
-
Devlet destek çıkıyor tabiki. Buradaki o.çları gibi puanını alsanda sen teknik liseden çıktın mühendis olamazsın diye ayrım yapmıyorlar. Baştaki dangalakların yüzünden hala uğraşıyoruz. Ama asla bu ülkeden yediğim bu kazığı unutmayacağım .
-
En yakın rakipleri biziz .
-
Putin gibi liderleri teknoloji ve eğitimde çok öncü oldukları ve devletle iç içe oldukları için. ve her türlü yardımı aldıkları.
geçen sene meslek lisesi gibi hacker eğitimi açtılar diye haber okumuştum.
