Neden Siyah Giyilir ?
-
tm yeri burasimi bilmiyorum ama en uygun burra galiba
neden siyah ?? rock metal punk sevenler neden siyah giyerler tm we net bir bilgim yok kesin bir bilgisi olan paylasirsa sevinirim kac yıldır bende rock punk dinlerim ama halen kesin olarak neden giyildigini bilmiyorum...
özentilkten degil onu biliyorum .. ole kucumseyici seyler lutfen kullanmayalim :P
-
ben sevdiim için giyiyorum bir de baska renk giysim yok diye
-
ben o saydıklarından hic birisi degilim ama bende severim siyah giymeyi. simsiyah degil tabi. siyah rengini severim o yuzden (:
-
Ben farkedilmemek için giyiyorum da sen, o, bu niye giyiyor bilmem
-
punk lar siyah giymez yaw..onlar renga renk ve birbiriyle alakasız şeler giyer :)
metal ve rockçılarda kirli oldukları belli olmasın die :)
bide zayıf gösterdiği için giyenler war..stand-upçılarda siyah giyer..
bende beyaz takımları çekcem nuri alço gibi :)
-
şimdi bedne siyah giyiyorum pis'miym?
ayrıca metal punk dinlemiyorum :D Forever Ahmet abü :D
-
metalciyim...
siyahı severim ve arkadaşlarım bana siyahın yakıştığını sölüolar o yüzden giyiorum.
sanki müziğimede uyuo yaw...
-
Siyah Ruhtur. Bedenini İçine Sokarsın !
-
bende metal dinlerim, siyah giyerim :)
Bence metalin özünde acı, sevgi, kin gibi duygular var. Ve siyahla uyuşuyor yani siyah ve metal müzik birbirini tamamlıyor.
Not: kendi görüşüm, yok ya ne acısı bilmem ne şarkısının acıyla vs. ilgisi yok demeyelim :) -
Durqrimast mesajını editle a.q muşun forumun..
bu arada siyah metal müziğin özünü yansıtır..tabi bunu yaşayabilene.. -
Metal müziği yapan ve dinleyen insanlar,içi boş popülistlerin aksine dünyaya realist bir bakış açısıyla baktıkları için bu rengi giyerler.Tabi günümüzde bu müziğin felsefesini öğrenip anlamak yerine özentilik olsun diye dinleyenlerin sayısı daha fazla.