Neden Siyah Giyilir ?
-
Siyah insanı otoriter gösterir. insana ölümü hatırlatır. İnsanın sakinleşmesi gerektiğini anımsatır. Zayıf gösterir. Ne kadar kirletirsen kirlet hala temiz gibi gösterir. Biri eskimiş derse "zaten modası böyle" dersin... Anlıycan siyahta her bi b.k var. Bu yüzden Ana renklerin karışımı ;)
-
sarışın esmer... herkese yakışan başka hiç bir rengin kapatamayacağı tek renk.
-
saçında sarı olduğu için hemen siyahlara burunen bilhassa hatunkişilerden nefret ediyorum
-
quotemessage=293026
Metalcilerin çoğu siyah giyiniyor diye siyahı metalin özü yapmaK saçma..İnsanın içiyle alakalıdır o..
"Metal dinliyorum öyleyse siyah giymeliyim, siyah giyiyorum öyleyse metal dinlemeliyim" diye bir şey yok..Unutmayın ki Kirk Hammett beyaz giyiyor, beyaz giymeyi seviyor..
-
bnde metalciyim hemde sağlam olanından
ayakkabımdan tut çorabımdan pantolonum falan herşeyim iyahtır siyahı çok sewerim neden sewdiğimi bilmiom ama farklı bişey giyince sanki insanlar bana bakıp gülüo gibi hissediyom, artık içime işledi.
-
walla siyah deri mont olunca altına yada içine açık yada cıvık renkli bişiyler giymek yakışmıyor, siyahın bir ağırlığı var bizimde bi kütlemiz var ehehe
metalci siyah giyer olayına açıklık getrmek mümkün değil ama beyaz bir Iron Maiden tshirti de görmedim...
siyahı sen giyersin de maksat yüzündeki nur dışarda kalsın siyaha boyanan götiklere anlam veremiyorum...
-
asildir agır derın bı anlam katar aynı zamanda anarsıtdır de karanlık - gızem bana bunu ıfade eder o yuzdendır kı kırmızı ve sıyah favorım daha cok metalcılerın tercıh etmesının nedenı sanırım bu onların dunyaları derın sarkıları bıle karanlık varoş :) serserı cekıcı vs..vs...
-
Bn siah giyinmei sverm hosma gidior obr renkler cocksu gosterio snki........
-
siyah insanın kendine yakışanı giymesidir:P
-
hacım bende metalciyim.ben siyahta giyerim başka renkte farketmez yani.ama çok severim siyahı.bide zayıf gösteriyor:)