Neden Siyah Giyilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Siyah insanı otoriter gösterir. insana ölümü hatırlatır. İnsanın sakinleşmesi gerektiğini anımsatır. Zayıf gösterir. Ne kadar kirletirsen kirlet hala temiz gibi gösterir. Biri eskimiş derse "zaten modası böyle" dersin... Anlıycan siyahta her bi b.k var. Bu yüzden Ana renklerin karışımı ;)

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adige
    adige's avatar
    Dişi
    sarışın esmer... herkese yakışan başka hiç bir rengin kapatamayacağı tek renk.

buzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    saçında sarı olduğu için hemen siyahlara burunen bilhassa hatunkişilerden nefret ediyorum Haykıran

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

quotemessage=293026

Metalcilerin çoğu siyah giyiniyor diye siyahı metalin özü yapmaK saçma..İnsanın içiyle alakalıdır o..

"Metal dinliyorum öyleyse siyah giymeliyim, siyah giyiyorum öyleyse metal dinlemeliyim" diye bir şey yok..

Unutmayın ki Kirk Hammett beyaz giyiyor, beyaz giymeyi seviyor..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

bnde metalciyim hemde sağlam olanından Göz kırpan ayakkabımdan tut çorabımdan pantolonum falan herşeyim iyahtır siyahı çok sewerim neden sewdiğimi bilmiom ama farklı bişey  giyince sanki insanlar bana bakıp gülüo gibi hissediyom, artık içime işledi.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    croctheone
    croctheone's avatar
    Erkek

walla siyah deri mont olunca altına yada içine açık yada cıvık renkli bişiyler giymek yakışmıyor, siyahın bir ağırlığı var bizimde bi kütlemiz var ehehe

metalci siyah giyer olayına açıklık getrmek mümkün değil ama beyaz bir Iron Maiden tshirti de görmedim...

siyahı sen giyersin de maksat yüzündeki nur dışarda kalsın siyaha boyanan götiklere anlam veremiyorum...

Her türlü forum yazarı... <br> <br> TrueGamer <br> <br> Seraexperia FKT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    asildir agır derın bı anlam katar aynı zamanda anarsıtdır de karanlık - gızem bana bunu ıfade eder o yuzdendır kı kırmızı ve sıyah favorım daha cok metalcılerın tercıh etmesının nedenı sanırım bu onların dunyaları derın sarkıları bıle karanlık varoş :) serserı cekıcı vs..vs...

mimi " yim ben ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    Bn siah giyinmei sverm hosma gidior obr renkler cocksu gosterio snki........

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    siyah insanın kendine yakışanı giymesidir:P

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    hacım bende metalciyim.ben siyahta giyerim başka renkte farketmez yani.ama çok severim siyahı.bide zayıf gösteriyor:)

neyse ne laannn....
Toplam Hit: 7552 Toplam Mesaj: 49