Neden Siyah Giyilir ?
-
siyahı severim ve siyah japon kültüründe mutluluğu ifade eder galiba hep mutluyum:)
-
hocam ben metal dinlerim 80ler heavy metali aynı zamanda blues 670ler rock filanda dinlerm ama siyah giydiğim gibi punklar gibi abzürt renkleri giymeyi de seviyom. bu insanın beğenisiyle ilgili..
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ben metal dinlerim 80ler heavy metali aynı zamanda blues 670ler rock filanda dinlerm ama siyah giydiğim gibi punklar gibi abzürt renkleri giymeyi de seviyom. bu insanın beğenisiyle ilgili..
bu fistanı görseniz cıvıl cıvıl a.q :D
bi insan ancak bu kadar tikky olur :D -
metalci veya rockçu değilim metal müzik ve rock müzik dinliyorum sadece siyah değil aynaya bakınca hoşuma giden herşeyi giyerim
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
Fistandantilus bunu yazdı:
bu fistanı görseniz cıvıl cıvıl a.q :D
bi insan ancak bu kadar tikky olur :D
-----------------------------abi bi punkcı veya rockcıyla tikkyleri nasıl aynı kefeye koyuyosunuz anlamıorum la :D tikky dediğin marka giyinir ve marka giyindiğini sagda solda belli eder mal mal konusur bunlar ayrıca fistan gibi rexx moda k.köy vs. de takılmazlar:)
-
cenazeye gidersiniz siyah giyersiniz. siyah ın temsili insanın içindeki ruh durumunu o an dışarıya yansıtmasıdır...bence bu sevmeyle ve o anki psikolojiyle birebirdir. tabe sadece giymek istediğinizde ne hisesediosunuz onu düşünün bide...
-
Siyah baba renktir. Psikolojik bunalımı, asilliği, kibarlığı, kipliği, zerafeti, gizemi, derinliği, Geceyi ifade ederi. Birçok şeyi ifade ediyor. çok sevdiğim renklerdendir.
Yanlız şu konuyu metalla alüminyumla bakırla çinkola karıştırmayın aq :S
-
bende metalciyim. ama metalciler siyah giyer diye bi şart yok. benim dolabım küçüklüğümde renkli şeyler barındırırdı; belkide renkli giymekten bıktıgım için siyah giyiyorum. son 5 senedir dolabım laciver yada siyah elbise barındırır. 15 yaşımda da metal dinlemiyordum. kısaca alakası yok metal ile.
-
insanlar neden beyaz giyiyorsa ayni sebeple siyah giyer. zevkin tartismasi olmaz.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Bu müzik türünü dinleyen insanların ruh hali pekte iyi değildir depresiflerdir agrasiflerdir kara kötü bişeylerin sembolu olduğundan böyle giyiyorlar.
Yok öyle bişey,sen yanlış insanlara denk gelmişsindir...Siyah giyerim çünkü yakışıyo abicim.Metal dinlemesemde siyah giyerdim..