folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Nedir Alıp Veremediğiniz ? Nedir Bu "Kürt" Kelimesine Anti-Patiniz ?

Nedir Alıp Veremediğiniz ? Nedir Bu "Kürt" Kelimesine Anti-Patiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Sanırım bir yılımı doldurdum güzel tariqatımızda. Kavgalarım oldu, sıkı dostluklarım oldu, derdimi paylaştım, çoğu zaman dert dinledim, bilgi aldım ve verdim. bu tariqatta tanıdığım insanlar bazen koyu ülkücüydü. ama yine de en iyi onlarla anlaştım. Bu bir yıl boyunca forumda belki onlarca, belki yüzlerce defa tüm kürtleri kapsıyacak küfürler edildi. normaldir dedim. bu insanlar cahil dedim. aydınlanacaklar dedim. beni tanıyan tanır düşüncemi seviyemi gayemi ve ülkümü. sözü geçerli olan insan reneyle oldu son sohbetim. ona sorun benim düşüncelerimi. provokatör dediler, apocu dediler, ibne dediler, şerefsiz dediler. hiçbir zaman sesimi çıkarmadım gık demedim. sadece güldüm. huzur bozulmasın dedim. ama artık gına geldi. öyle ahmet kayaydı filandı falandı sövüldü sesimi çıkarmadım saygı gösterdim fikirdir dedim. ama az önce takip ettiğim itü topiğinde "hepsi pkklı orospu çocuğu" lafını görünce artık damarıma basıldı. sövmeyi sevmem. ama artık aklınızı başınıza alın bağnaz mürid kardeşlerim. kardeşlerim diyorum çünki hala kurtarılabilirsiniz. "kürt=pkk değildir" gibi basit cümleler kurmayacam. insanın ırkına bakmadan önce kardeşlerim, kişiliğine bakın. kişilikli adam zaten doğru yolu bilir.

bu topic'i niye mi açtım ? bende bilmiyorum. özetle boşalmam gereken bir yer olarak farzettim. ayrıca açtığım kategoride doğrudur. bu forumun gidişatı hakkında bir şikayetim, ya da sitemimdir...

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    takma kafana kürdüm ' dönsün şerefsiz ' !

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingLion
    KingLion's avatar
    Erkek
    kardeş sende haklısın amk bu kendini bi bok sananlar çıkıo anlamadığı etmediği konularda konuşuyoya yani sen sabretmişsin ama ben sabredemem burda yanımda olsun tekme tokat dalarım

SEVGİLERSAYGILAR

Ubi dubium ibi libertas
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    +99999999

eskilerden kim kaldı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    +31 good
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    kurt != pkk bu kadar basit. Çevremizde çok var bunlardan. Hatta ben de tanımıştım 1 tane. Realle konusuyorum. Bana sordu bu kürt mü dedi. Evet dedim ne olmuş ? Aman kardeşim bunlar allah'a yakın bana uzak olsun gibi bir şey söyledi. Seslenmedim. Bir daha da konuşmadım onunla.. İnsanların aydınlanması gerek..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    büyük harfle yazmasan daha makbule geçer :)

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    bizim buralar da kürt ler o.c hırsız kavgaci namussuz vatn haini kisilerdir ben kücüklügümden beri kavga ederim . ama real kardes kürdüm diosun haklisin bende ne mutlu türküm diyene diorum sen türkleri seviyosun kimsenin bacisina laf atmiyorsun vs vs calmiyorsun soymuyorsun devleti hortumlamiyorsun gel canim olm evimde kal tmm. işte kansiz lar cok ondan boyle oluyor.

ID no su 19140 olan mürid
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Real doğru söylüyorsun hoca her milletten iyi kötü insan var tartarak konuşmak lazım.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    bnde ülkücüyümdür her zmanda her yerde ceknmeden sölerm ama şahsım içn knşmak gerekirse önce kişiLie önem veriorm..
    mesela sana seslenrkende kürdm cnm diorm.. az cok muhbbetm olan kişiler arasında sevdkLermdensn..
    hiç bi zman hiç kmse içn bu adam kürt züktr et a.k dumn pkk lısı demem..
    önce tanıırm daha sora yorum yaparm.. pkk Lı olnlarda kürtlern cahil kesmlernden bunuda coook ii bilirm..
    sen takma kafana kardesm :)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingLion
    KingLion's avatar
    Erkek
    allah herkese akıl fikir versin ben daha ne diim yani bunlara ne kadar anlatsan gene anlamaz zaten saçma sapan konuşuolar amk varya insanı deli ediyolar

Ubi dubium ibi libertas
Toplam Hit: 5535 Toplam Mesaj: 40