Nedir Alıp Veremediğiniz ? Nedir Bu "Kürt" Kelimesine Anti-Patiniz ?
-
takma kafana real banada tatar meleziyim diye demediklerini bırakmıyolar takmıyorum seyimden aşağı kasımpaşa kendini nasıl hissediyosan öyle olsun kürt=pkk diildir. kürt vardır kürt vardır. amına kodumunun ülkesinde hiçmi şerefsiz türk yok alayı öyle mk..
-
real bak kardeşim..Kürtleri sevmemek ile cahillik arasında bir alaka yok.Ben kürtleri sevmem hatta feci şekilde nefret ederim.Hatta nefret bile az kalır onlara karşı düşüncelerimde..Şimdi millete cahil demişsin ne mana da ne için söyledin tam anlayamadım ama kürt=pkk lı sözü için veya böyle düşünenler için vs..
Bak koçum buraya gelip nedir alıp veremediğiniz deme hiç boş yere!!! Biliyorsun milletin neyi alıp veremediğini boş konuşmanın bazı şeyleri acındırmanın manası yok..Küfür,hakaret konusu tamam ama siz kürtler o kadar çok şey yapıyorsunuz ki bazen insan söyleyebilir.Şimdi dediğin gibi genelleme yapmak yanlış..Ama bilmelisin ki bu eskiden böyle değildi ve boşuna böyle olmadı....
Siz kaşınan kürtler olmasa böyle olmayacak.Bu işler nasıl lazlar ile sizden farklı yürüyorsa sizinle de bu şekil yürümeyecektir.Bak kardeşim sen ben kaşınmıyorum beni rahat bırak diyorsan,siz 250!kardeşsiniz diyelim senin akrabalrın veya uzaktan olanlar ile ben çarpışıyorum.Benim arkadaşım şehit oluyor artiz.Yazmayı biliyon boş boş nedir alamadığınız diye..
60-70 çocuk yaparsnz sonra ona sen değil ben bakarım..20sini istanbula kapkaçcı 20 si ayakkabı boyacısı 20 si terörist 20 side senin gibi olur.Ne masal anlatıyon a.q bu millet cahi de sen mi akıllısın..Buradan senin anlattığın gibi görülmüyor.Babaeskide inşaat işçilerinin akşam dışarı çıkması yasak niye kırolar kargasa çıkartıyorlar onların yüzünden kızlar dışarı çıkamıyor..Birde hepiniz pkklı olmasanız bile istisnalar asla kaideyi bozmaz.
TR deki kürtlerin az bir kısmı terörist oluyor ama çoğunluğu sessiz destekleyiş içinde hiç bir kürtdün ses çıkarttığı yok.Hepsi ne kurtarsalar kar peşinde.Sen öyle olmayabilirsin ama ben sana sizi anlatıyorum.İcraatlerinizi anlatıyorum.Siz Kürtler bu konuya bişey yapmadıkça bu böyle sürecektir.Ondan sonra ikinci sınıf insan muamelesi uygulanmasın demeyeceksiniz..Arkadşm anlatıyor babası şimdi Albay güey doğuda operasyon sırasında köye kaçtı pkklılar diyor köylü bizden saklıyor diyor..Muhtar ile görüşmüş sen bunu bilirsin söyle yertrini demiş.olmaz komutan arayın buln sonra bzi mi siksnler demiş..Doğudaki kürtlerin desteği olmasa pkk bu kadar güçlenip içeri de bu kadar rahat olamaycaktı..Ayrıca arkadaş yazmış Kürtler pislik yapıyorlar burda dövüyorlar falan diye.Aynen kardeşim bu şekil piçleri de var.Böyle artizlik yapanı az siqmediler yolda..Neyse ki Sizlerle pek işim olmuyor ve olmayacakta..Çünkü sadece ben değil herkes gıcık kardeşim civarda..Belki de biz fazla milliyetçi yetişiyoruz diyeceğim ama ne alaka siz kürtler hariç herkes gibi bende herkesi seviyorm vatanımda.Ama sizin için farklı düşünüyorum o kadar çok sebebi var ki.Say say bitmez.
Kürtlerin pkkyı sessiz destekleyişi bitmediği sürece bu durum değişmeyecek ayrıca cahillik de alakası olmadığını bil.Küfür edenler kendini bilmezlerden başkası değil..Ayrıca bu şekil yazmanın birşeyi değiştireceğini mi sanıyorsun.. -
Al işte şehit arkadaş yok benim ailem şehit verdi..yok bilmem ne...Sanki bizim ailemiz vermedi şehit.Ölen her şehitte bizimde canımız yanıyor...Konu aslında tartışılacak bir konu bile değil.Kürtlerin hain değil bu ülkenin öz ve öz yurttaşlarıdır.Kürtler pkk lı değildir.Bu tutumunuzla birgün bütün Kürtleri pkk lı yapacaksınız bu güzelim vatanımızda kan gövdeyi götürecek o zaman birileri kına yakar herhalde.Sizin yaptığınız vatanseverlik falan değil düpe düz ihanet.Atatürk'ü zerre kadar anlasanız bütün sorunlar çözülürdü.
-
zyrex
real bak kardeşim..Kürtleri sevmemek ile cahillik arasında bir alaka yok.Ben kürtleri sevmem hatta feci şekilde nefret ederim.Hatta nefret bile az kalır onlara karşı düşüncelerimde..Şimdi millete cahil demişsin ne mana da ne için söyledin tam anlayamadım ama kürt=pkk lı sözü için veya böyle düşünenler için vs..
Bak koçum buraya gelip nedir alıp veremediğiniz deme hiç boş yere!!! Biliyorsun milletin yeni alıp veremediğini boş konuşmanın bazı şeyleri acındırmanın manası yok..Küfür,hakaret konusu tamam ama siz kürtler o kadar çok şey yapıyorsunuz ki bazen insan söyleyebiliyor.Şimdi dediğin gibi genelleme yapmak yanlış..Ama bilmelisin ki bu eskiden böyle değildi ve boşuna böyle olmadı....
Siz kaşınan kürtler olmasa böyle olmayacak.Bu işler nasıl lazlar ile sizden farklı yürüyorsa sizinle de bu şekil yürümeyecektir.Bak kardeşim sen ben kaşınmıyorum beni rahat bırak diyorsan siz 250 kardeşsiniz diyelim senin akrabalrın veya uzaktan olanlar ile ben çarğışıyorum.Benim arkadaşım şehit oluyor artiz.Yazmayı biliyon boş boş nedir alamadığınız diye.. edit...Yazıyrm bu laptn da a.q
vay be millet gene saçmalıyo olum sen yat en iyisi saat geç oldu sanki biz hiç şehit vermedik allah allah lafa bak
buda bahane olsa gerek -
real_kurd la benimde az çok muhabbetim oldu turnuvalar vesilesiyle hiçte öyle pkklı edası yoktu yani şahsen :) bence gayet iyi birisi..
pkklılarda genelde kürtlerden çıkıyor.Kötü türklerin olduğu gibi kötü kürtlerde var ama bunlar türklere oranla hayli fazla
O şekilde ağır konuşanları da kınıyorum tabikide
Sonuç:En azından TAhribatta Hepimiz Kardeşiz :) O yüzden laf söylerken kardeşimize dokuncak laflardan sakınalım. -
Bi kaç yıl önce bi Kürt abi tanıdım gerçekten iyi bir insandı halada görüşürüm beni çok sever bende onu çok severim doğu tarafından bana çok iyiliği dokunmuştur... Bi kaç yıl önce bi kürt daha tanıdım şerefsizin önde gideni geri kafalı pislik biriydi.. yani sonuçta 2 türlü kürt var anlayacağınız.. Ne yazıkki 2. bahsettiğim şerefsiz çoğunluk geride kalan diğer "iyi kürt" çoğunluğunu bastırıyor bu sebeplede kürtlere kötü gözle bakılıyor..
-
kürtleri genelleyerek konuşmak istemem ama ben hayatımda hiç işe yarar bi kürt görmedim he varmıdır tabikide vardır ama ben hiç rast gelmedim
bnce bu genelleme anlayışının nedeni hırsızlık kapkaç vs vs gibi olaylarda genelde kürtlerin çıkması kenar mahallelere bakıyoruz hepsi kürt balicilere bakıyoruz hepsi kürt e böyle oluncada tabi insanlar kürtlere önyargıyla yaklaşıyorlar -
Yaa bırak bana Atatürkü anlatmayı..Yazılarımı okuduysanız bilirsiniz ne kadar tandığımı.Ayrıca ailemden demedim ne acındıracam a.q ARkadaşım dedim..Ayrıca kürt arkadşn biri milleti belli bile tanımlanmamış gibi bişeyler saçmalamış..TÜRKiye içindeki TÜRK kelimesini hatırlatırım.Türk olmak bile herşeyiyle gurur kaynağıdır..
-
ZyreX sonuna kadar katılıyorum sana. çok güzel konuşmuşsun ağzına sağlık. tam benim düşüncelerimi dökmüşsün ortaya. real_kurd o taptığınız ibo denen şerefize ben söğdüm a.q. nolcak sikeyim ben öle sanatçıyı be. kürt=pkk kardeşim istisnalar kaideleri bozmaz demiş zyrex ne güzel de demiş. real şu sözü tanıdığın bütün kürtlere hatırlat:
Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden, bir gün ekmeğini yediği yerden kurşun yer...
soyunuzdan nefret ediyorum ne yalan sölim...
a.q. siz benim vatanımda benim toprağımda binlerce şehit vererek kazandığım BAYRAĞIMI yakacaksınız benim askerimi şehit edeceksiniz anaların yüreğine ateş düşüreceksiniz güzel vatanıma ihanet edeceksiniz devleti arkadan vuracaksınız ve sonra da kardeşlikten bahsetceksiniz. ne kardeşliği yaa .
hepiniz vatan hainisiniz kardeşim. iki tane abim 4 tane amcaoğlu komando olarak savaştılar pkk yla inşalla bana da sıra gelecek.
bu kürtlerin alayı tırsaktır 5 10 kişi oldukları zaman kendilerini bi bok sanarlar ama tek başına yakalasan hemen ya kaçarlar ya da abi çekerler. burada çok var o şerefsiz şahsiyetlerden. samsun lu olanlar bilir. mecidiye var burda ünlü bi cadde. çok kalabalık olur genelde. amcamların da orda dükkanı vardı bende dükkana bakıyodum. bu amına godumun şerefsizlerinden 2 tane şerefsiz 2 tane bayana laf atmış, biride taviz etmiş bayanı. alla amına koduk şerefsizlerin.
ahhhh a.q. SAMSUN da da o güzel bayrağımı bi yakmaya kalksalarda amlarına gosak burda...
beyler buna ister ırkçılık ister fazistlik diyin. ben Türk Milliyetçisiyim kardeşim. Türkiye de yaşayan Türk vatandaşı herkes Türk tür a.q. başka millet tanımam. niye lazlar çıkıp biz lazız, gürcüler çıkıp biz gürcüyüz, çerkezler çıkıp biz çerkeziz demiyo a.q. kürtler akıllı da onlar salak mı ?????
neyse
Allah Türk ü korusun ve yüceltsin...
Toplam Hit: 6156 Toplam Mesaj: 40