Nedir Alıp Veremediğiniz ? Nedir Bu "Kürt" Kelimesine Anti-Patiniz ?
-
a4tech hacım anlamadlm ne anlatmak istedigini yaf. Hacım düzeltiyorum anladim :)
Neyse Hacım Kürd Ermeni ..yunan Azeri Yada Abdli ne halt olursa olsun insanligin sarabindan 1 nevze varsa yanlışları deil yasadigi ülkeyi ve dogrulari seviyorsa önemi yok ırkının .. -
pkk=kürt a.g. var mı itirazın
-
Yanımda kafatascı bi arkadaş var realkurd ile msn'de sohbet ediyorum. Diyalog aynen şu;
kafatascı: Bu kürt mü ?
ben: Evet ne olmuş ?
kafatascı: Aman kardeşim böyleleri benden uzak allah'a yakın olsun -
real şimdiye kadar nasıl sustuysan şimdide susma sırası bize gelmiş demek bu konuda..Her söylediğine katılmasam da benden de okey çıkar.. +0,5
-
var itirazım dostum. kürt asıllıyım. ve itirazım var. bir gıdım pkk sevgisi apo sevgisi kalmamıştır yüreğimde yoktur.
zyrex hocam istediğin şekilde eleştiri yorum yapabilirsin. ama kürt yoktur kürt hayvandır kürt oçdir pkklıdır kürtçe yoktur gibi aşağılamalar beni haddinden fazla kırıyor. türkiye cumhuriyeti devletinin bir kürt vatandaşı olarak bu ülkeyi bu toprağı türkçeyi ve kürtçeyi gerçek sahiplerinin çoğundan daha fazla seviyor ve koruyorum. -
astbrush_02
lan olum varya senin amk lan senin varya mtöbe töbeee
ya zükecem birini haaa -
real kardeş bana mail adresini özel mesajla yollasana
-
S.a , noluyo a.q kim kime ne diye küfür ediyor , ne hakkın war a.q
Harbi bazı gerizekalı insanlar war. Yaw kardeşim hepimiz adem evladıyız , kim kime neden küfür etsinki dilin , dinin , ırkın ayrı olabilir.bu kimsenin kimseye küfür etmesi anlamına gelmez .
ReaL_KurD sen gerçekten sabr-etmişsin , ilahi adalet elbet yerini bulacak o zaman hakkını hepsinden teker teker alırsın hiç merak etme yeterki sen sabr-ı etmeyi bil.
herkes , kendini karşındaki insanın yerine koysa kimse ile tartışmaya bile gerek kalmayacak fakat tanımlanamayan isanlar oldukça aramızda bu böyle devam eder. -
benim 2-3 kürt arkadaşım var real kurd dahil
ne pkk sı a.q ... pkklısı olanı var olmayanı var.. ön yargı yapmayın.
Tariqat Müridine Yakışmaz.. -
ben kendimdeki olayı açıklıyım ;
kürtlere karşı anti pati yaratanların çoğu kürt daha önceden böle bi sorun yokken bunun ortaya çıkmasında bazılarının bayağı suçu var iyileri yokmu var hatta fazlasıyla var sonuç olarak ben nasıl tatarsam sen nasıl lazsan oda kürt
biri karşısındakini tırstırmak istiyosa ulan ben kürt xx im sikerim mına korum olayına giriyo yanlış bi davranış bi nevi ırklarını sokuyolar işin içine işte bu gibiler yüzünden kürt kelimesine anti patik yaklaşılıyo
Toplam Hit: 5533 Toplam Mesaj: 40