Nedir Alıp Veremediğiniz ? Nedir Bu "Kürt" Kelimesine Anti-Patiniz ?
-
bu ülkede kimse dogacagı coğrafyayı, baglı olacagı mezhebi ve ırkı secemez saygı duyun
-
bide bazıları kürtlerden korktukları için onları hep ezmeye yok etmeye çalışıo
ama başaramazlar :))))) -
hacı real haklısın da ben başka bi açıdan bakacam olaya..
niye biz türk kürt diye ayırıyoruzki... zaten kürtle türk arasında çok fark yok tmm tamamen aynı değil ama çok yakın iki ırk diyebilirim.. ben bu ayrıma karşıyım.. mesela sen ben kürdüm diyosun.. onun yerine türküm desen daha iyi olmazmı.. milleitn bakışı da böle bence.. millet diyoki bu adam kendine kürt diyo, bu adam kendini bizden saymıyo diyo, düşman belliyo diyo.. bence herkes türküm demeli.. ebn de arnavutum mesela ama bi kere bile bunu söylemem herhangi bi yerde.. çünkü ben türküm..
benim düşüncelerim bunlar isteyen katılabilir isteyen de eleştirebilir.. -
ırksız ve dinsiz bir toplum isteiyorum ama bu sadece bir hayal ^^
-
tmm dır hackermemo yada doğru yolu gösterdik
:))))) -
herkes kendi doğrusuyla yaşar.
Kürtüm ve Atatürkçüyüm. -
real kurd kardeşim.sözlerinde haklısın.çanakkalede kurtuluş savaşında 1.dünya harbinde daha geriye gidersek osmanlıda böyle bir sorun yoktu.şimdi
1.vazifen siz ve sizin gibi düşünenler pkk=kürd kavramını yok etmek için uğraşmalıdır.vatansever kürtlerin pkk terör örgütüne
ve yandaşlarına karşı bir alternatif akım oluşturabiliyormusunuz.?
yoksa toplumda herkes tarafından olmasada bazı kesimler tarafından bu şekilde algılanabilirsiniz.şimdi siz ve sizin gibiler apoya karşı legal bir yapı oluşturup mücadele etmelidir.benim çok temiz kürt arkadaşlarım var çoğu kimseyede değişmem.
pkk ya boyun eğmeyin .bunu milletçe yapın.bu vatan hepimizin.
bu memleketi Atatürk le birlikte kürtlerde çerkeslerde lazlarda kurtardı.hepside asker oldu.
birde kürt sorunu diye bişey yok!
ne sorunuymuş Allah aşkına! bunu sorun haline getirip kışkırtmak isteyen şerefsizler var.laz sorunu varmı? çerkes sorunu varmı?çingene sorunu varmı? türk sorunu varmı?Bu ülke hepimizin kardeşce yaşayalım. -
walla babacanlar siz böyle konuştukça ben dahada rahatlıyorum
:))))) -
her kürt real_kurd gibi olsun sorun morun kalmaz
-
Herkes Atatürk gibi Milliyetçi olsa süper güç oluruz.Kürt sorunumuz olmaz.Atatürk Milliyetçisi olsak tamam.İlkokuldan beri öğretilir heryıl Atatürk ilkeleri-Milliyetçilik ama birileri hala öğrenememiş.
Toplam Hit: 6157 Toplam Mesaj: 40