Nedir Bu "Kürt Müsün Oğlum/Kızım"!
-
bu konuya yapılan tartışmlara sayfa sayısına ve hit sayısına yorum yok..
-
Sokak'da dengesiz çok..Ben kürt değilim ama bana'da diyorlar ideolojik görüşüm yüzünden..
Barzoluk,yobazlık vs. ne dersen de ama normal olmadığı kesin.
-
birçoğu okumamaış cahil toplumiçerisinde nasıl davranacağnı bilmediği için tüm kürtlerde öyle sanılıp öyle deniliyor aslında haksızda değiller
-
ben lazım bizede bazen arkadaş ortamında ''laz mısın ?'' gibisinden laf ediyorlar hep beraber gülüp geçiyoruz...benim de kürt arkadaşlarım var ve bu zamana kadar bir hatalarınıda görmedim...bizde onlara takılıyoruz onlarda bize sorun yok yane
o kadar kafanıza takmayın arkadaşlar Ülkemde insan ayrımı yapmadım yapmamda ben sadece kişinin kendisine,kişiligine bakarım
-
xz :
mağaradan çık lan pesimist değil fettan. de get lan
:)))
-
kendileriyle çelişmekteler öyleyse kendileri değilmi ben kürt'üm diyen sen dediğinde niye surat yapıyorlar kötü birşey demek ki surat yapıyorlar aslında gerceğin kendileride farkındalar 3-5 kanı bozuk çapulsuzun yüzünden atalarının bıraktı itibardan eser bırakmadılar nerde çanakkaledeki birlik nerdee ''Türk herzaman heryerde Türk kabullenmeyene sözüm yok kendine ne dediğininde önemi yok''
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
Felony bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------cevap vermeye çalışmışında Türkçe olmadığından anlamadım , ne dion bilader ? Bu kadar komik olan nedir ayrıca ?
-----------------------------Fuat Ergin'den söz yazmış arkadaş..
Ben de yazayım Fuat'dan : "Dünya 6 Milyar Yaşında,Nazi İdeolojisi Başında"
-
konu istenen hite ulaşmıştır arkadaşlar.. xD
-
sorunun cvb belli pkk eylemlerinde hep kürtleri kullanıyor prevakotorler cahil kürt cocuklarını toplayıp cvreye zarar verditiyo vs pkk nın sozcusu olan karaktersiz dtp lilere oyverdiklerinden dolayı sevilmiyolar ki kürtlerin hepsi aynı değil iyi leride var ama bizim millet malum ön yargılıdır herzaman :)
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------konu istenen hite ulaşmıştır arkadaşlar.. xD
-----------------------------hocam sen kendine aç bi konu hitini alırsın imzanada yazarsın konuyu cıvıtma