Nedir Bu "Kürt Müsün Oğlum/Kızım"!
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------sen sanki milletle hiç dalga geçmion la =P
Ama doru diosun hepimizin bu dönemde dikkatli olması lazım...
-----------------------------
dalga geçtiğimiz ne hoçcam diyorz kürt diyip ırkıyla dalga geçmiyorum her bi hataya kürt diyorsunz -
yascakucuk bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
sorunun cevabı gayet açık neyi soruyosunki
-----------------------------neymiş?
-----------------------------kürt açılımları pkk içinde bulunduğumuz kaos ortamı ve git gide büyüyen doğuyu kaybetme korkusu
-----------------------------o zaman pkk acılımı desinler tv. de nie kürt açılımı diolar??
-
yascakucuk bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
sorunun cevabı gayet açık neyi soruyosunki
-----------------------------neymiş?
-----------------------------kürt açılımları pkk içinde bulunduğumuz kaos ortamı ve git gide büyüyen doğuyu kaybetme korkusu
-----------------------------vay be kürt yaw demekten hemen siyasete bağladın ilköğretimi
-
dostum bu heryerde böyle.Akılları sıra dalga geçtigini sanan bir kaç mal var onlar yapıo böle :D aynı şekilde karşılık ver susuolar saten:D
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
dalga geçtiğimiz ne hoçcam diyorz kürt diyip ırkıyla dalga geçmiyorum her bi hataya kürt diyorsunz
-----------------------------Bzimi ağzmımıza yerleşmiş bişi. Kendi sornunumuz düzeltmeye çalışrız ama senn direk kürt biriyle dalga geçmen daha ayıp...
-
pkk nın ideolojisi kürtlere yükleniyor bununda büyük sebebi kürtlerin yaklaşık %70 nin pkk sempatizanı olmasıdır
bu yüzden kürt açılımı deniyor pkk açılımı denmiyor doğuda kürdistan kurulmak istendiği için kürt açılımı deniyor..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------pkk nın ideolojisi kürtlere yükleniyor bununda büyük sebebi kürtlerin yaklaşık %70 nin pkk sempatizanı olmasıdır
bu yüzden kürt açılımı deniyor pkk açılımı denmiyor doğuda kürdistan kurulmak istendiği için kürt açılımı deniyor..
-----------------------------1-) %70 gibi nasıl emin bir rakam verdin kaynağın ne?
2-) Sadece Kürtler mi sorun?
-
mortyr516 bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
dalga geçtiğimiz ne hoçcam diyorz kürt diyip ırkıyla dalga geçmiyorum her bi hataya kürt diyorsunz
-----------------------------Bzimi ağzmımıza yerleşmiş bişi. Kendi sornunumuz düzeltmeye çalışrız ama senn direk kürt biriyle dalga geçmen daha ayıp...
sen dalga geçerken insan ayırıyormusun en azından ben kürde kürt yaw kürtmüsün die sormuyorum ya da türk birine kürt yaav aptal demiyorum dalgamı geçiyorum ve dalgamda hiç bir türlü siyaset yoktur + kürdün yanında kürde ya da türke kürt ya aptal diyemezsin -
xz bunu yazdı:
-----------------------------kürtler tabi neden biz böyleyiz diye kendilerine hiç sormasınlar ? neden milletin suratını almanım rusum , çerkezim , arapım diyince düşmüyor da...
Türk milleti ırkçı değildir , hiç kimseye ırkından dolayı kin nefret beslememiştir. Hatta savaş halinde olduğu milletlere bile insanlık namına el uzatmayı da bilmiştir. Ancak hak edene hak ettiği gibi davranmayıda bilecek kadar deneyim sahibidir. Kürtlerin %90 ı eğer gayrımeşru yollardan para kazanıyorsa, %95 i terör örgütünü destekliyorsa , çıkıpta bize surat asıyorlar diye bozulmaya hakkınız yok hiç kusura bakmayın - ya ne yapacaklardı ? Ne demeye çalışıyorsunz hem bu ülkede ayrımcılık yapıldı dedirtmeye mi getireceksiniz aklınızca ? Madem ayrımcılık var neden dini bile farklı olan yahudilere, rumlara yok. Ülkemize yerleşmiş ruslara almanlara yok ? Sorun kürtlerin kendisi ile ilgili olabileceğini düşünmek aklınıza gelmiyor tabi, olmayan istasyona tren gelmeyeceğinden , hep suçu karşı tarafa atın boyuna şikayet edin herşeyi , zaten Türk milleti sizi bağrına basmak , sizi beslemek için var mk...
rahmetli babannem derdi "kürtten olsa evliya sokma avluya" diye , ben tabi ufakken anlam veremezdim kürt nedir ,neden avlu ? sonra okumaya büyük şehre gelip "kürt" gerçeği ile çarpışınca dank etti bişeyler . Tamam iyi adamlarda var aranızda bişey diyemem ama kurunun yanında yaşta yanıyor ve bu yangını kürtler çıkardı
-----------------------------iki üç çapulcu gelior biz kürtüz halkımız adına toprak istiyoruz dşo onlarında kürt olup olmadıı belli değil
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------kürtler tabi neden biz böyleyiz diye kendilerine hiç sormasınlar ? neden milletin suratını almanım rusum , çerkezim , arapım diyince düşmüyor da...
Türk milleti ırkçı değildir , hiç kimseye ırkından dolayı kin nefret beslememiştir. Hatta savaş halinde olduğu milletlere bile insanlık namına el uzatmayı da bilmiştir. Ancak hak edene hak ettiği gibi davranmayıda bilecek kadar deneyim sahibidir. Kürtlerin %90 ı eğer gayrımeşru yollardan para kazanıyorsa, %95 i terör örgütünü destekliyorsa , çıkıpta bize surat asıyorlar diye bozulmaya hakkınız yok hiç kusura bakmayın - ya ne yapacaklardı ? Ne demeye çalışıyorsunz hem bu ülkede ayrımcılık yapıldı dedirtmeye mi getireceksiniz aklınızca ? Madem ayrımcılık var neden dini bile farklı olan yahudilere, rumlara yok. Ülkemize yerleşmiş ruslara almanlara yok ? Sorun kürtlerin kendisi ile ilgili olabileceğini düşünmek aklınıza gelmiyor tabi, olmayan istasyona tren gelmeyeceğinden , hep suçu karşı tarafa atın boyuna şikayet edin herşeyi , zaten Türk milleti sizi bağrına basmak , sizi beslemek için var mk...
rahmetli babannem derdi "kürtten olsa evliya sokma avluya" diye , ben tabi ufakken anlam veremezdim kürt nedir ,neden avlu ? sonra okumaya büyük şehre gelip "kürt" gerçeği ile çarpışınca dank etti bişeyler . Tamam iyi adamlarda var aranızda bişey diyemem ama kurunun yanında yaşta yanıyor ve bu yangını kürtler çıkardı
pkk de türküde var yunanıda çerkezide rusuda kürdüde