folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nedir Bu "Kürt Müsün Oğlum/Kızım"!

Nedir Bu "Kürt Müsün Oğlum/Kızım"!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    şimdi gençler acıyı çeken bilir die bi söz var bunu dien kişinin başına muhakkakki kürtlerden bişe gelmiştir diyenleride anlayışla karşılarım çünkü benimde tanıdığım kürtlerin yarısından çoğu şerefsiz ama ben hiç bi zaman kürtleri aşağılıyıcı kelime kullanmadım fakat genç o söz kürtmüsün die kullanılmaz lazmısın die kullanılır 11 yıldır örenciyim bi kişiye kürtmüsün die soran oldunu görmedim bizim sınıftada var kürt yani bi ayrım yok oda aynı kimlikte bende oda türkçe konuşuyor bende oda bu ülke için hizmet etmek zorunda bende ... eee o zaman fark nerde_?

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ne farkeder ki haci. illa sormak mi gerekiyor. anlamıyormusunuz kimin olup olmadığını. düsünceleri hareketleri yetio bazen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Pardon kardeş ama kürt müsün?

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    bana mı diosun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Yok kardeş salla. Anca kürtler fitne fesat çıkarıyor da o yüzden dedim.

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

kürtler tabi neden biz böyleyiz diye kendilerine hiç sormasınlar ? neden milletin suratını almanım rusum , çerkezim , arapım diyince düşmüyor da...

Türk milleti ırkçı değildir , hiç kimseye ırkından dolayı kin nefret beslememiştir. Hatta savaş halinde olduğu milletlere bile insanlık namına el uzatmayı da bilmiştir. Ancak hak edene hak ettiği gibi davranmayıda bilecek kadar deneyim sahibidir. Kürtlerin %90 ı eğer gayrımeşru yollardan para kazanıyorsa, %95 i terör örgütünü destekliyorsa , çıkıpta bize surat asıyorlar diye bozulmaya hakkınız yok hiç kusura bakmayın  - ya ne yapacaklardı ? Ne demeye çalışıyorsunz hem bu ülkede ayrımcılık yapıldı dedirtmeye mi getireceksiniz aklınızca ? Madem ayrımcılık var neden dini bile farklı olan yahudilere, rumlara yok. Ülkemize yerleşmiş ruslara almanlara yok ? Sorun kürtlerin kendisi ile ilgili olabileceğini düşünmek aklınıza gelmiyor tabi, olmayan istasyona tren gelmeyeceğinden , hep suçu karşı tarafa atın boyuna şikayet edin herşeyi , zaten Türk milleti sizi bağrına basmak , sizi beslemek için var mk... 

rahmetli babannem derdi "kürtten olsa evliya sokma avluya" diye , ben tabi ufakken anlam veremezdim kürt nedir ,neden avlu ? sonra okumaya büyük şehre gelip "kürt" gerçeği ile çarpışınca dank etti bişeyler . Tamam iyi adamlarda var aranızda bişey diyemem ama kurunun yanında yaşta yanıyor ve bu yangını kürtler çıkardı 

-----------------------------

Sen Kürtleri Yüksek Bi Oranla PKK lı Yapacağına Kendi Irkına Bak Bakalım. TV Lerde Görmüyomusun ERGENEKON (%100 Katıksız Natural Türk) ASıl PKK Bunlar İşte Dağa Adam Gönderende Bunlar İç ÇAtışmayı Yaratanda Bunlar... Bana Kürtmüsün Türkmüsün Sorusunu Soranla Muattab Bile Olmam... En iyi Kürt Ölü Kürt Diyenlerde Oluyo Onlarında Duydugum Ve Orda Oldugum Yerde Anasını S**yorum... PKK'nında ERGENEKON'unda Anasını S**eyim. Kürtlere Dil Uzatanında Anasını Soyunu S**eyim

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

bunun bir değişik halide "laz mısın" dır

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek
    kürtler buna alınıyosa lazların savaş çıkarması lazım bence. bu kadar büyütülecek bişey de yok.

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

bizde aynı şekilde dalga geçerdik ama kürt arkadaşlar varken alınma şaka yapıyoruz deriz ve fazlada yapmayız ağzımızdan kaçar belki.Onlar yoksa etrafta başkasının duymayacağı şekilde aramızda kalıcak şekilde yine yaparız.Yani kendi aramızda.

Bişeyin farkına vardım.Bursa yavuzselim i bilenler bilir.Hepsi kürttür.Kürtler bir araya geldimi yapıcak işleri yoksa pislik yapmaya kolay meğillenirler ama bizim kürt arkadaşlarımız tek başlarına en adam gibi adamdırlar.Yani bir araya geldilermi bişeyler oluyor tek başlarına genelde çok iyi insanlar.

Bu aile yapısıyla ilgili bence.Baba ve abilerden çok korkulur.Onlarda genelde özellikle babalar ilgisizdir.Ailede çok çocuk oluncada ilgisizlikten kendilerini dışa vuran çocuklar içine girdiği ortama uyup herşeyi yapar

İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kjhjkjh
    kjhjkjh's avatar
    Dişi
    rapid arkadaşın anlatmak istediği herhalde hata yapınca kürt yaw ya da kürt müsün denilmesi yani ırk sorma manasında söylemedi die düşünüyorum ben :)
Toplam Hit: 16377 Toplam Mesaj: 111