Nedir Bu "Kürt Müsün Oğlum/Kızım"!
-
sa arkadaslar konudakı cogu mesajı okumadım ama sunu sölüyorum kürtleri genelleyıp hakaret eden küfür eden kürtlere karsı ırkcılık yapan bı arkadas varsa
cevabım sudur ben kürdüm bu hakeretlerı genelleyen arkadaslar bısey söleyeceksenız gelın bana söleyın yalnız burda show yapmayın pm den yazın neyı merak edıyorsa neden sıkayetcı ıse ben onu tatmın edıcem
not: ben kürdüm arkadaslar bugune kadar bıtane delıkanlı karsıma cıkmadıkı kürtler şöledir kürtler böledir diyen gelsın sölesın bende cevabını vereyım
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------kürtler tabi neden biz böyleyiz diye kendilerine hiç sormasınlar ? neden milletin suratını almanım rusum , çerkezim , arapım diyince düşmüyor da...
Türk milleti ırkçı değildir , hiç kimseye ırkından dolayı kin nefret beslememiştir. Hatta savaş halinde olduğu milletlere bile insanlık namına el uzatmayı da bilmiştir. Ancak hak edene hak ettiği gibi davranmayıda bilecek kadar deneyim sahibidir. Kürtlerin %90 ı eğer gayrımeşru yollardan para kazanıyorsa, %95 i terör örgütünü destekliyorsa , çıkıpta bize surat asıyorlar diye bozulmaya hakkınız yok hiç kusura bakmayın - ya ne yapacaklardı ? Ne demeye çalışıyorsunz hem bu ülkede ayrımcılık yapıldı dedirtmeye mi getireceksiniz aklınızca ? Madem ayrımcılık var neden dini bile farklı olan yahudilere, rumlara yok. Ülkemize yerleşmiş ruslara almanlara yok ? Sorun kürtlerin kendisi ile ilgili olabileceğini düşünmek aklınıza gelmiyor tabi, olmayan istasyona tren gelmeyeceğinden , hep suçu karşı tarafa atın boyuna şikayet edin herşeyi , zaten Türk milleti sizi bağrına basmak , sizi beslemek için var mk...
rahmetli babannem derdi "kürtten olsa evliya sokma avluya" diye , ben tabi ufakken anlam veremezdim kürt nedir ,neden avlu ? sonra okumaya büyük şehre gelip "kürt" gerçeği ile çarpışınca dank etti bişeyler . Tamam iyi adamlarda var aranızda bişey diyemem ama kurunun yanında yaşta yanıyor ve bu yangını kürtler çıkardı
-----------------------------bu adamin mesaji konun ozeti.
buda benim ozetim .. kurdum diyorsan turkiye sinirlarinda rahat yasayamayacaksin yahut yasatilmayacaksin.yasama!
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------@ AciyaGulmek
ulan ne çok seviyonuz şu kürtleri , kendinizi sevin ananızı babanızı eşinizi çocuğunuzu sevin o kadar biraz kafa varsa. kürdofili mi oldunuz toptan nedir , yani öyle bişeyse tedavisi var gerçekten. köpeğini sev koru daha iyi be , memleketinin içine eden garabet sürüyü koruyacağına . tamam ben mal olayım gene haksız olayımda sende aç gözünü bi bak etrafına kardeşim ...
-----------------------------
Hacı Bende Kürdüm Ve Ülkücüyüm Övünerekte Söylerim Gerçi Bana Göre Türkiyede Soyu Türk Olmayan Pek Kürt Yoktur ama Sonuçta Ne Irktan Olursa Olsun Bu Vatanı Seviyor İstiklal Marşı Okundugunda Tüyleri Diken Diken Oluyorsa Milletini Seviyorsa O Türk Vatandaşıdır Kimse Ona Bu Şekilde bi Ayrım Yapamaz Zaten Avşar tatar Çerkez Neyse Kürtlerde Türklük Bedeninin Kollarıdır .Merhum Son Başbuğ Türkeş'inde Dediği gibi ''Milliyetçilik Millletimizi Sevmek Vatanımızı Sevmek devletimize Sadakatla Bağlı Olmaktır .Milliyetçiliğimizin Anlamı Irkçılığı Reddeden Bir Milliyetçilik Anlayışıdır.Bizim Milliyetçilik Anlayışımız Kültürü Milli Kültür Esas Alan bir Milliyetçilik Anlayışıdır.Milliyetçiliğimizin temel Kaynaklarından Başta Geleni İslam İmanı İslam Ahlak Ve Fazileti İle Türklük Şuuru ve Türk Milletine Karşı Beslenen Derin Sevgidir'' Başka Söze Ne Hacet !!! -
xz bunu yazdı:
-----------------------------@ AciyaGulmek
ulan ne çok seviyonuz şu kürtleri , kendinizi sevin ananızı babanızı eşinizi çocuğunuzu sevin o kadar biraz kafa varsa. kürdofili mi oldunuz toptan nedir , yani öyle bişeyse tedavisi var gerçekten. köpeğini sev koru daha iyi be , memleketinin içine eden garabet sürüyü koruyacağına . tamam ben mal olayım gene haksız olayımda sende aç gözünü bi bak etrafına kardeşim ...
Evet kürtleri çok seviyorum.Çünkü asimilizasyona uğramış kültürü dili bakımından baskıya uğramış bi toplumun sadece pkk tarafından temsil ediliyomuş gibi algılanması ayrıca saçma.Ayrıca önyargılarından kurtulman için oralarda yaşaman gerekir.Küçük burjuva için çok istisnayi konuşuyorum.sana paran yoksa statün yoksa itibar edilemz ama doğuda acizsen açsan açıksan senin için can verilir.Köpeklerle ilgili hakaretine karşı seni fevkalade protesto ediyorum.Ha benim dolu kürt dostum akrabam(özellikle eniştem)ahpabım var onların kimliklerini senin iğrenç ırkçı yaklaşımlarınla ezdirmiycem karşısında olucam bu başlıklarda sana karşı ayrıca mücadele vericem yazdıklarını bizzat takip edicem.Sana sorularım olsun 1.askerliğini nerde yaptın? 2.Kaç tane karşıt görüşün olan kitap oludun kendikilerle değerlendirip kıyasladın?Hayırlı akşamlar.... -
Bizim burda koyu tenli arkadaşlara kürt deriz seyine...
-
kürtler tabi neden biz böyleyiz diye kendilerine hiç sormasınlar ? neden milletin suratını almanım rusum , çerkezim , arapım diyince düşmüyor da...
Türk milleti ırkçı değildir , hiç kimseye ırkından dolayı kin nefret beslememiştir. Hatta savaş halinde olduğu milletlere bile insanlık namına el uzatmayı da bilmiştir. Ancak hak edene hak ettiği gibi davranmayıda bilecek kadar deneyim sahibidir. Kürtlerin %90 ı eğer gayrımeşru yollardan para kazanıyorsa, %95 i terör örgütünü destekliyorsa , çıkıpta bize surat asıyorlar diye bozulmaya hakkınız yok hiç kusura bakmayın - ya ne yapacaklardı ? Ne demeye çalışıyorsunz hem bu ülkede ayrımcılık yapıldı dedirtmeye mi getireceksiniz aklınızca ? Madem ayrımcılık var neden dini bile farklı olan yahudilere, rumlara yok. Ülkemize yerleşmiş ruslara almanlara yok ? Sorun kürtlerin kendisi ile ilgili olabileceğini düşünmek aklınıza gelmiyor tabi, olmayan istasyona tren gelmeyeceğinden , hep suçu karşı tarafa atın boyuna şikayet edin herşeyi , zaten Türk milleti sizi bağrına basmak , sizi beslemek için var mk...
rahmetli babannem derdi "kürtten olsa evliya sokma avluya" diye , ben tabi ufakken anlam veremezdim kürt nedir ,neden avlu ? sonra okumaya büyük şehre gelip "kürt" gerçeği ile çarpışınca dank etti bişeyler . Tamam iyi adamlarda var aranızda bişey diyemem ama kurunun yanında yaşta yanıyor ve bu yangını kürtler çıkardı
-
slmarlq bunu yazdı:
xz bunu yazdı:
-----------------------------Sen Kürtleri Yüksek Bi Oranla PKK lı Yapacağına Kendi Irkına Bak Bakalım. TV Lerde Görmüyomusun ERGENEKON (%100 Katıksız Natural Türk) ASıl PKK Bunlar İşte Dağa Adam Gönderende Bunlar İç ÇAtışmayı Yaratanda Bunlar... Bana Kürtmüsün Türkmüsün Sorusunu Soranla Muattab Bile Olmam... En iyi Kürt Ölü Kürt Diyenlerde Oluyo Onlarında Duydugum Ve Orda Oldugum Yerde Anasını S**yorum... PKK'nında ERGENEKON'unda Anasını S**eyim. Kürtlere Dil Uzatanında Anasını Soyunu S**eyim
-----------------------------sen ne hakla, nasıl bir mantıkla Türk ırkına laf edersin ki ırkın bile belli değilken ,nerden / neyden türediğiniz belli değilken , Ergenekonlar öpsün ecdanını işala ; ayrıca kuyruklu kürt olmanın sorumlusu ben değilim ergenekonda değil, neden ben böyleyim diye kendine sor biraz mantık akıl zerresi varsa tabi . Her kürdün eninde sonunda çıkacağı nokta terörist yada kapkaççı / travesti olmaktır bu arkadaş da bu yolda emin adımlarla ilerliyor.
Ayrıca bu arkadaşın milli ve manevi değerlere küfretmekten banlanması gerekmiyor mu ?
-
Bandit bunu yazdı:
@ xz
tek kelimeyle malsın :D yok kürtler şöle böle ülkeyi bölyor falan diyorsun ama
.
.
.
asıl bölücü sensin haberin yok :)
-----------------------------hee doğru elimde silah karakol basıyom hergün, yaşadığım ülkenin dilini değiştirmeye çalışıyom , o haritaları da ben çizdim ztn "bölünmüş Türkiye haritaları" . Türkiye de yaşayıp millete siz Türksünüz diye saldıran da benim ayrıca. Gavurdan silah alıp halkı vuran da benim bakma sen şindye kadar sakladıydım zeki adammışın valla sen ortaya çıkardın bu gerçeği . Kürdonun hep günahını alıyoz canım, işimiz gücümüz yok zevk için uğraşıyoz işte yoksa kürtlerin kimseye saldırdığı görülmemiş , karıncayı incitmemişler hep o barbar Türkler yüzünden zaten
malın önde gideni sensin haberin yok , işala bigün kürt gerçeği ile karşılaşırsın da aklın başına gelir.
-
@ AciyaGulmek
-
Felony bunu yazdı:
-----------------------------xz :
mağaradan çık lan pesimist değil fettan. de get lan
:)))
-----------------------------cevap vermeye çalışmışında Türkçe olmadığından anlamadım , ne dion bilader ? Bu kadar komik olan nedir ayrıca ?