Need For Speed Rivals
-
Hocam bu fake indirmeyin, konuyu açan arkadaş denedi mi acaba oyunu?
Oyun asya da bile 18 inde çıkıyor çok merak ettim sadece preload sürümü internette olan bir oyunu nasıl oynamayı düşünüyorsunuz.
-
fake
-
http://kickass.to/need-for-speed-rivals-skidrowcrack-t8184155.html#main
Meliksah tarafından 15/Kas/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir
bence fake değil. kat.ph fake paylaşmıyor. buraya da yeni düşmüş. ama 5 seed var şuan :D -
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam bu fake indirmeyin, konuyu açan arkadaş denedi mi acaba oyunu?
Oyun asya da bile 18 inde çıkıyor çok merak ettim sadece preload sürümü internette olan bir oyunu nasıl oynamayı düşünüyorsunuz.
yok hocam ben de herkesle beraber indiriyorum. çok yavaş olduğu için daha indirip deneme fırsatım olmadı.
kat ph paylaşmışsa fake değildir. wareze erken düşen ilk oyun değil ki bu
DadasAdam tarafından 15/Kas/13 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
-
onu geçtimde bu grafikleri nasil bi sistem karşılayacak cok merak ediyorum boku cıktı bu oyun piyasasının artık :D
max ı sormyrmda min ne ister cok merak ediyorum :)
-
antivirus bunu yazdı
onu geçtimde bu grafikleri nasil bi sistem karşılayacak cok merak ediyorum boku cıktı bu oyun piyasasının artık :D
max ı sormyrmda min ne ister cok merak ediyorum :)
min recommended
CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo or AMD 2.8 GHz Athlon X2 CPU: Intel Quad-Core CPU or AMD Six Core CPU RAM: 4 GB RAM: 8 GB VGA: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, IntelHD 4000 integrated 512Mb or better VGA: AMD Radeon 7870 3Gb or better, NVIDIA GeForce GT660 3Gb or better DX: DirectX 10.1 DX: DirectX 11 -
abi siz mostwanted 2012 yi oyun çıkmadan bi hafta önce internete sızdığını
the run ın haftalar önce çıktığını bilmiyomusunuz
22 sinde çıkcak diyip duruyosunuzbu arada indirme hızı an itibariyle 500 kb/s gördü
-
Piratebay bunu yazdı
abi siz mostwanted 2012 yi oyun çıkmadan bi hafta önce internete sızdığını
the run ın haftalar önce çıktığını bilmiyomusunuz
22 sinde çıkcak diyip duruyosunuzbu arada indirme hızı an itibariyle 500 kb/s gördü
İyi indirin abi o zaman ne diyeyim, ben bi bok bilmiyom tamam.
-
arkadaşlar kat.ph den torrent indirmeye kalktıgımda direk birlikte aç yapamıyorum önce kaydedip öyle açıyorum
ama başka sitelerden öntanımlı olarak transmissionu veya başka torrent programını kabul ediyor.
birde kelimelerin başlarındaki harfler büyük arama yapamıyorum
imdb den bi film kopyala yapıştır diyince direk gidiyor site
neden böyle bu site
torf tarafından 16/Kas/13 00:14 tarihinde düzenlenmiştir