Need For Speed Rivals
-
Çizik.
Bu olay kaçmaz. :) İlk indirenin, oyunu kurup hayal kırıklığını yaşamaması umuduyla... Bari burayada yazın indirincede bizde çekek ona göre. :)
-
araba yarışı demek mofiye demektir.sıfır araçla yarışmak değildir.onun için en son carbonu oynadım
-
BEDB1N bunu yazdı
araba yarışı demek mofiye demektir.sıfır araçla yarışmak değildir.onun için en son carbonu oynadım
aynen
-
Bazılarını göt etmek gibi olmasın ama, beyler bir daha söylüyorum oyun daha çıkmadı, ayrıca oyun origin oyunu olduğu için çıkış tarihine kadar crack çıkma ihtimali yok.
Çıkış tarihleri:
19 November 2013 Worldwide
21 November 2013 Europe
19 November 2013 USAEn iyi ihtimalle bunu indirip ayın 19 unda üstüne cracki yaparsınız yoksa indirdiğiniz gibi oynamayı beklemeyin.
-
Indiren dayilar ne alemde ?
Lan kotaniza yazik ediyonuz ha :D
-
Torrent Day'den baktım ISO düşmüş fakat crack çıkmamış henüz. Muhtemelen yarın öbürgüne çıkar :)
-
Evet indiren arkadaşlar oyun hakkında fikirlerini söyleyebilir mi, tabii çıkmayan crackle oynayabildilerse :D
-
BeyinAdam bunu yazdıantivirus bunu yazdı
onu geçtimde bu grafikleri nasil bi sistem karşılayacak cok merak ediyorum boku cıktı bu oyun piyasasının artık :D
max ı sormyrmda min ne ister cok merak ediyorum :)
min recommended
CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo or AMD 2.8 GHz Athlon X2 CPU: Intel Quad-Core CPU or AMD Six Core CPU RAM: 4 GB RAM: 8 GB VGA: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, IntelHD 4000 integrated 512Mb or better VGA: AMD Radeon 7870 3Gb or better, NVIDIA GeForce GT660 3Gb or better DX: DirectX 10.1 DX: DirectX 11 oh oh buna da yetti sistem de bu nedir amk oyunu ultrada oynasam herhalde 4D ye geçerim bence yalandır bu
bi ara battlefield 4 içinde 16 gb ram 4gb ekran kartı demişlerdi. oyun çıkmadan yazmaz genelde ea sistem gereksinimini
c0nverse tarafından 16/Kas/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
BEDB1N bunu yazdı
İşte bu yüzden hala NFS 2'yi arıyor millet.. Most Wanted da bir yere kadar fena değildi sonrası çöp..
-
darkroques61 bunu yazdıBEDB1N bunu yazdı
İşte bu yüzden hala NFS 2'yi arıyor millet.. Most Wanted da bir yere kadar fena değildi sonrası çöp..
Most Wanted mı? :) Abi şunu diyenlere nasıl tav oluyorum ya. Gelmiş geçmiş en sağlam NFS oyunu Underground 2 idi. %80'in kabul ettiği gerçek. Ancak sonrasındaki en başarılı ikii oyun var. Birincisi NFS Carbon (konu) ve diğeri Most Wanted 2013 (online oynanış ve dinamikler).
MW 1'de adam gibi konunun işlenişi yok, oynanabilirlik zaten belli, yarı bulanık nfs havası. MW'den sonrasına laf eden MW'den sonrasını oynamamış adamdır. Açık ve net.
palakan229 tarafından 17/Kas/13 00:59 tarihinde düzenlenmiştir