folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Need For Speed Rivals

Need For Speed Rivals

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Çizik.

Bu olay kaçmaz. :) İlk indirenin, oyunu kurup hayal kırıklığını yaşamaması umuduyla... Bari burayada yazın indirincede bizde çekek ona göre. :)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

araba yarışı demek mofiye demektir.sıfır araçla yarışmak değildir.onun için en son carbonu oynadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

araba yarışı demek mofiye demektir.sıfır araçla yarışmak değildir.onun için en son carbonu oynadım

aynen

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bazılarını göt etmek gibi olmasın ama, beyler bir daha söylüyorum oyun daha çıkmadı, ayrıca oyun origin oyunu olduğu için çıkış tarihine kadar crack çıkma ihtimali yok.

Çıkış tarihleri:

19 November 2013 Worldwide

21 November 2013 Europe

19 November 2013 USA

En iyi ihtimalle bunu indirip ayın 19 unda üstüne cracki yaparsınız yoksa indirdiğiniz gibi oynamayı beklemeyin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Indiren dayilar ne alemde ? 

Lan kotaniza yazik ediyonuz ha :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Torrent Day'den baktım ISO düşmüş fakat crack çıkmamış henüz. Muhtemelen yarın öbürgüne çıkar :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Evet indiren arkadaşlar oyun hakkında fikirlerini söyleyebilir mi, tabii çıkmayan crackle oynayabildilerse :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    antivirus bunu yazdı

onu geçtimde bu grafikleri nasil bi sistem karşılayacak cok merak ediyorum boku cıktı bu oyun piyasasının artık :D

max ı sormyrmda min ne ister cok merak ediyorum :)

min                                                                                                              recommended

CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo or AMD 2.8 GHz Athlon X2

CPU: Intel Quad-Core CPU or AMD Six Core CPU

RAM: 4 GB

RAM: 8 GB

VGA: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, IntelHD 4000 integrated 512Mb or better

VGA: AMD Radeon 7870 3Gb or better, NVIDIA GeForce GT660 3Gb or better

DX: DirectX 10.1

DX: DirectX 11

oh oh buna da yetti sistem de bu nedir amk oyunu ultrada oynasam herhalde 4D ye geçerim bence yalandır bu 

bi ara battlefield 4 içinde 16 gb ram 4gb ekran kartı demişlerdi. oyun çıkmadan yazmaz genelde ea sistem gereksinimini

c0nverse tarafından 16/Kas/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

İşte bu yüzden hala NFS 2'yi arıyor millet.. Most Wanted da bir yere kadar fena değildi sonrası çöp..

Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    BEDB1N bunu yazdı

İşte bu yüzden hala NFS 2'yi arıyor millet.. Most Wanted da bir yere kadar fena değildi sonrası çöp..

Most Wanted mı? :) Abi şunu diyenlere nasıl tav oluyorum ya. Gelmiş geçmiş en sağlam NFS oyunu Underground 2 idi. %80'in kabul ettiği gerçek. Ancak sonrasındaki en başarılı ikii oyun var. Birincisi NFS Carbon (konu) ve diğeri Most Wanted 2013 (online oynanış ve dinamikler). 

MW 1'de adam gibi konunun işlenişi yok, oynanabilirlik zaten belli, yarı bulanık nfs havası. MW'den sonrasına laf eden MW'den sonrasını oynamamış adamdır. Açık ve net.

palakan229 tarafından 17/Kas/13 00:59 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
Toplam Hit: 8427 Toplam Mesaj: 61