folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Need For Speed Rivals

Need For Speed Rivals

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Evet beyler yeni crack dün çıktı. Artık origin gerekmiyor ve 30 fps kilidi kaldırılmış

3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.No.Origin.X86.Crack.Only.V2-3DM

http://www.putlocker.com/file/C3FD4D669AC3DFE7

oyunu 32bit exe den başlatın.

aynı işlemi yaptım exe. yi tıklıyorum yuvarlak dönüyo filan ne gelen var ne giden öyle devam ediyorum nette takılmaya :D

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Turania bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Evet beyler yeni crack dün çıktı. Artık origin gerekmiyor ve 30 fps kilidi kaldırılmış

3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.No.Origin.X86.Crack.Only.V2-3DM

http://www.putlocker.com/file/C3FD4D669AC3DFE7

oyunu 32bit exe den başlatın.

aynı işlemi yaptım exe. yi tıklıyorum yuvarlak dönüyo filan ne gelen var ne giden öyle devam ediyorum nette takılmaya :D

hocam işletim sistemin ne?

Win8 ise exe ya sağ tılayıp uyumluluk modunu win7 yaparak açmayı denermisin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Yeni konu açmayım diye buradan yazıyorum.

Ac4 indirecem, reloaded release'leri her zaman tercihim olmuştur ama bu defa çok büyük boyutlar indirmek istemiyorum repack indirmek istiyorum.

Ama zamunda,piratebay gibi sitelerdeki riplerde oyun dosyalarına dokunulmamıştır yazıyor,ama 23 gb'lık oyunu 5 gb'a oyun dosyasına dokunmadan nasıl ripleyeceksin abi? Arkadaş yükledi kurulmuş hali 15 gb oyunun.

Yani bana oyunu riplemeyen,görüntüleri hd yerine 480p'ye vs. getirmeyen sadece dil dosyalarını çıkarıp sıkıştırma yapan bir release lazım bildiğiniz varmıdır müridler?

Grafikler,sinematikler,sesler sıkıştırılmayacak. Sadece multiplayer ve ingilizce harici diller silinmiş olacak. Bu tarz repack'ler yapan grup varmı? Black box'ın yaptıkları nasıl oluyor?

Edit:black box'ın nfo'yu buldum sonunda.

Tam aradığım gibiymiş multiplayerı riplemişler. Dil dosyalarından ingilizce hariç alayını çıkartmışlar. Görüntü ses ve texture paketlerinin hiçbirine dokunmamışlar.

Reloaded adına 2 tane torrent var biri zamunda'da biri öyle dolanıyo heryerde. biri 23 gb biri 12 gb.

Ama baktığım zaman reloaded adına böyle bir crack doğrulanmamış. Galiba çakması. En temizi blackbox gibi duruyor.

pcdoktor636 tarafından 20/Kas/13 18:53 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

zamunda ya düşmeden bence hiç uğraşmayın oturun most wanted nızı oynayın

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

geçen oynuyum dedim araba kontrolü beni benden etti sövdüm çıktım lan :Ç

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

http://zamunda.net/details.php?id=380573

Zamunda'ya dün düştü zaten.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Hocam bir scene grubunun sunumunu doğrulamak istersen alttaki siteye göz at, şu anda internet alemdeki en eski predb sitesidir:

http://orlydb.com/s/games

buradaki dosya boyutundan kb oynasa indirme :D

Ayrıca rip grupları ne riplediklerini nfolarında belirtir. Reloaded sunumu çıktı evet blackbox da reloaded sunumundan riplediler. Ama tavsiyem reloaded ın crackini kullanma çünkü dlc ler kapalı geliyor. 3DM nin son cracki bütün dlcleri aktif edebilme seçeneği sunuyor. İstersen onu da atarım buraya.

Bu arada blackbox gibi gruplar rip grubudur yani var olan çıkmış sunumu kırparak ya da sıkıştırarak riplerler, kendi crack çalışmaları yoktur.

Bu arada bilgi de vereyim blackbox ile FTS nin elemanları 1-2 kişi dışında aynı elemanlar, FTS sunumlarını da güvenle indirebilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Hocam bir scene grubunun sunumunu doğrulamak istersen alttaki siteye göz at, şu anda internet alemdeki en eski predb sitesidir:

Ayrıca rip grupları ne riplediklerini nfolarında belirtir. Reloaded sunumu çıktı evet blackbox da reloaded sunumundan riplediler. Ama tavsiyem reloaded ın crackini kullanma çünkü dlc ler kapalı geliyor. 3DM nin son cracki bütün dlcleri aktif edebilme seçeneği sunuyor. İstersen onu da atarım buraya.

Bu arada blackbox gibi gruplar rip grubudur yani var olan çıkmış sunumu kırparak ya da sıkıştırarak riplerler, kendi crack çalışmaları yoktur.

Bu arada bilgi de vereyim blackbox ile FTS nin elemanları 1-2 kişi dışında aynı elemanlar, FTS sunumlarını da güvenle indirebilirsin.

Verdiğin link hızlı başlatta durur benim. Sürekli kontrol ediyorum, ac4 için herhangi bir scene grubu tarafından crack orada doğrulanmadı daha. Ama zamundaya güvenip indiriyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Verdiğin link hızlı başlatta durur benim. Sürekli kontrol ediyorum, ac4 için herhangi bir scene grubu tarafından crack orada doğrulanmadı daha. Ama zamundaya güvenip indiriyorum.

Hmm aslında ilk çıktığı dakika gözükmüştü orlydb de de kaldırmışlar şuan. Nuke de yemedi ama acaba scene kurallarına mı uymadı acaba.

Çünkü çoğu pretime torrent trackerında hala duruyor, sıkıntı olsa çoktan şutlarlardı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

bunların tümü x86 yani 32 bitte çalışıyor sanırım

fakat ben 64 bit os kullanıyorum hiçbiri çalışmadı...

Frisky...
Toplam Hit: 7899 Toplam Mesaj: 61