Need For Speed Rivals
-
torpedo_XL bunu yazdı
Evet beyler yeni crack dün çıktı. Artık origin gerekmiyor ve 30 fps kilidi kaldırılmış
3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.No.Origin.X86.Crack.Only.V2-3DM
http://www.putlocker.com/file/C3FD4D669AC3DFE7
oyunu 32bit exe den başlatın.
aynı işlemi yaptım exe. yi tıklıyorum yuvarlak dönüyo filan ne gelen var ne giden öyle devam ediyorum nette takılmaya :D
-
Turania bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Evet beyler yeni crack dün çıktı. Artık origin gerekmiyor ve 30 fps kilidi kaldırılmış
3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.No.Origin.X86.Crack.Only.V2-3DM
http://www.putlocker.com/file/C3FD4D669AC3DFE7
oyunu 32bit exe den başlatın.
aynı işlemi yaptım exe. yi tıklıyorum yuvarlak dönüyo filan ne gelen var ne giden öyle devam ediyorum nette takılmaya :D
hocam işletim sistemin ne?
Win8 ise exe ya sağ tılayıp uyumluluk modunu win7 yaparak açmayı denermisin.
-
Yeni konu açmayım diye buradan yazıyorum.
Ac4 indirecem, reloaded release'leri her zaman tercihim olmuştur ama bu defa çok büyük boyutlar indirmek istemiyorum repack indirmek istiyorum.
Ama zamunda,piratebay gibi sitelerdeki riplerde oyun dosyalarına dokunulmamıştır yazıyor,ama 23 gb'lık oyunu 5 gb'a oyun dosyasına dokunmadan nasıl ripleyeceksin abi? Arkadaş yükledi kurulmuş hali 15 gb oyunun.
Yani bana oyunu riplemeyen,görüntüleri hd yerine 480p'ye vs. getirmeyen sadece dil dosyalarını çıkarıp sıkıştırma yapan bir release lazım bildiğiniz varmıdır müridler?
Grafikler,sinematikler,sesler sıkıştırılmayacak. Sadece multiplayer ve ingilizce harici diller silinmiş olacak. Bu tarz repack'ler yapan grup varmı? Black box'ın yaptıkları nasıl oluyor?
Edit:black box'ın nfo'yu buldum sonunda.
Tam aradığım gibiymiş multiplayerı riplemişler. Dil dosyalarından ingilizce hariç alayını çıkartmışlar. Görüntü ses ve texture paketlerinin hiçbirine dokunmamışlar.
Reloaded adına 2 tane torrent var biri zamunda'da biri öyle dolanıyo heryerde. biri 23 gb biri 12 gb.
Ama baktığım zaman reloaded adına böyle bir crack doğrulanmamış. Galiba çakması. En temizi blackbox gibi duruyor.
pcdoktor636 tarafından 20/Kas/13 18:53 tarihinde düzenlenmiştir -
zamunda ya düşmeden bence hiç uğraşmayın oturun most wanted nızı oynayın
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
geçen oynuyum dedim araba kontrolü beni benden etti sövdüm çıktım lan :Ç
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
http://zamunda.net/details.php?id=380573
Zamunda'ya dün düştü zaten.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Hocam bir scene grubunun sunumunu doğrulamak istersen alttaki siteye göz at, şu anda internet alemdeki en eski predb sitesidir:
buradaki dosya boyutundan kb oynasa indirme :D
Ayrıca rip grupları ne riplediklerini nfolarında belirtir. Reloaded sunumu çıktı evet blackbox da reloaded sunumundan riplediler. Ama tavsiyem reloaded ın crackini kullanma çünkü dlc ler kapalı geliyor. 3DM nin son cracki bütün dlcleri aktif edebilme seçeneği sunuyor. İstersen onu da atarım buraya.
Bu arada blackbox gibi gruplar rip grubudur yani var olan çıkmış sunumu kırparak ya da sıkıştırarak riplerler, kendi crack çalışmaları yoktur.
Bu arada bilgi de vereyim blackbox ile FTS nin elemanları 1-2 kişi dışında aynı elemanlar, FTS sunumlarını da güvenle indirebilirsin.
-
torpedo_XL bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Hocam bir scene grubunun sunumunu doğrulamak istersen alttaki siteye göz at, şu anda internet alemdeki en eski predb sitesidir:
Ayrıca rip grupları ne riplediklerini nfolarında belirtir. Reloaded sunumu çıktı evet blackbox da reloaded sunumundan riplediler. Ama tavsiyem reloaded ın crackini kullanma çünkü dlc ler kapalı geliyor. 3DM nin son cracki bütün dlcleri aktif edebilme seçeneği sunuyor. İstersen onu da atarım buraya.
Bu arada blackbox gibi gruplar rip grubudur yani var olan çıkmış sunumu kırparak ya da sıkıştırarak riplerler, kendi crack çalışmaları yoktur.
Bu arada bilgi de vereyim blackbox ile FTS nin elemanları 1-2 kişi dışında aynı elemanlar, FTS sunumlarını da güvenle indirebilirsin.
Verdiğin link hızlı başlatta durur benim. Sürekli kontrol ediyorum, ac4 için herhangi bir scene grubu tarafından crack orada doğrulanmadı daha. Ama zamundaya güvenip indiriyorum.
-
pcdoktor636 bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Verdiğin link hızlı başlatta durur benim. Sürekli kontrol ediyorum, ac4 için herhangi bir scene grubu tarafından crack orada doğrulanmadı daha. Ama zamundaya güvenip indiriyorum.
Hmm aslında ilk çıktığı dakika gözükmüştü orlydb de de kaldırmışlar şuan. Nuke de yemedi ama acaba scene kurallarına mı uymadı acaba.
Çünkü çoğu pretime torrent trackerında hala duruyor, sıkıntı olsa çoktan şutlarlardı.
-
bunların tümü x86 yani 32 bitte çalışıyor sanırım
fakat ben 64 bit os kullanıyorum hiçbiri çalışmadı...