Nefes : Vatan Sağolsun.
-
Film vizyona girdiği gün ve ertesi gün olmak üzere 2 defa gittim izledim filmi.
Herkesin sinemaya gidip izleme imkanı olmayabilir.
Şu an için nete düşmüş nefes linkleri göremedim ama muhakkak bazılarınızda vardır bu film camrip te olsa.
Yada VCD işi yapan varsa onlar pusuya yatmış ellerine düşmüştür.:)
Paylaşmak isteyen var mı?
-
film nsaıl peki ?
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
film nsaıl peki ?
-----------------------------10 üzerinden 12 numara.
-
bu filmi paylaşmayın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bu filmi paylaşmayın
-----------------------------why ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bu filmi paylaşmayın
lan ilk defa güzel bişi dedin beleşci :) kesinlikle paylaşmayında, izlemeye tenezzül etmeyinde netten! 2 günde 400.000 kişi ile gişe rekoruna gidiyor! Gidin izleyin sinemada! -
DJ_Alper bunu yazdı:
bu filmi paylaşmayın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bu filmi paylaşmayın
-----------------------------Bir insan internet hayatı boyunca yüzlerce,binlerce program,döküman,yapım ve data paylaşıyor.
Şimdi sen bunu paylaşmayalım, bu filmin korsanı şöyledir böyledir dersen ben bunu dürüst bulmam.
Film gişe yapsın diye 2 kere gittim ve her gidişimde yanımda 4 kişi daha götürdüm.
Şimdi sen bu filmin nette paylaşılmayarak önem kazanacağını, bu tarz filmlerin nette paylaşılmasının doğru olmadığını savunursan da 2 kere haksızlık etmiş olursun.
Tam tersi.
Film izleyicisi sabittir. Çok nadirdir kalıbını kırıp gidip izleyen.
Bu film de kalıpların kırıldığı bir film. Sen paylaşsan da paylaşmasanda gidip izler kafaya koyan zaten ve izliyor da.
Ama daha çok ses bulması için paylaşmak şarttır.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
bu filmi paylaşmayın
-----------------------------Bakın Vatan ülke adına çevrilmiş filmler korsana düşerse daha iyi yapımlar için cesaret gelmez cçünkü para gelişi olmaz
sonrada çıkarız bizim niye böyle büyük yapımlarımız yok yabancılar yapıyor bizim filmlerimizi deriz
mustafa filimindede o hassasiyeti gösterdim bundada kendi sitemdede paylaşımını yasakladım yoksa kolay bulunur elemanı gönderirim çeker gelir sinemadan
ama bu tarz filmlere yapımlara yapmayın o adamların emeklerine yazık taşradayım sinemaya daha gelmedi2 hafta daha sinemalarda kalırda
zonguldağa felan gidince izlerim diye bekliyorum birde böyle fimleri sinemada izlemek lazım hocam o duyguyu anlamak için
-
Dj_Alper temelde düşünce tarzın güzel, iyi niyetlisin ama, gel görki,
Senarist bildiğim kadarı ile emekli bir paşa, adam yaşadıklarını türk milletiyle paylaşmak için böyle bir projeye dahil olmuş.
Ama gerek yapımcısı ve gerekse diğer finansörlerin bu filmi vatan, millet, sakarya aşkıyla çektiklerini düşünmüyorum, amaç gişe gelirleri vs.
Böyle bir durumda, bu tarz filmlerin şu veya bu şekilde, milletimiz tarafından en yüksek sayıda kişi tarafından izlenilmesi daha uygundur ve daha faydalıdır diye düşünüyorum.
-
paylaşmayın filmi. Türk sinemasını gelişmeye çabalıyor, indireceğinize destek olun! gidin adam gibi izleyin sinemada...