Nefes : Vatan Sağolsun.
-
pardusu destekleyemen adamlar var, Türk yapımı programlar dahi kırılıyor, onu geç insanların emekleri kırıllıyor, alayının crack ini, linkleriniveriyorlar
Müslümanım diyorlar oyum buyum.
Şimdi bunu neden paylaşmayacağız ? ülke hakkında yapılan filmmiş..Allah aşkına !!!
----
Bunun yanında inş bu film de diğer Türk leri anlatan kıytırık filmlerden değildir.
Çekemiyoruz.Kurtuluş savaşı, çanakkale savaşı, mükemmel bir cumhuriyet devrimi gibi bir çok tarih yazan savaşımız, yeniliğimiz var.Dahası osmanlı var.
Biz daha bunlara sahip çıkamıyoruz.Var öyle bir iki film Atatürk hakkında.Hangisi süper ötesi ?? Atatürkçü olmayan bir yabancıyı ( objektif olan ) etkileye biliyor mu ? Ben ağlıyorum , Atatürk ü tanıdığımdan..Yabancı ??
Nefes duyduğum kadarıyla güzemiş.En yakın zamanda izleyeceğim...
Darısı diğer önemli olaylarımızın başına
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Çekemiyoruz.Kurtuluş savaşı, çanakkale savaşı, mükemmel bir cumhuriyet devrimi gibi bir çok tarih yazan savaşımız, yeniliğimiz var.Dahası osmanlı var.
-----------------------------çekememizin nedenini söyleyeyim mi? sektör çok yavaş gelişiyor . neden? korsandan ötürü. bak şimdi, elimizde bir film var; "Nefes"
şimdi, sen bu nefesi internetten indirirsende sinemasına para vermezsen sinema para kazanamaz, yeni film alamaz(lafın gelişi) yeni film alamayınca dağıtım şirketi iş yapamaz. dağıtım şirketi iş yapamayınca hasılat olmaz. hasılat olmayınca yapımcı firma para kazanamaz. kazanamazsa ekipman alamaz, alamazsa da böyle filmler yapamaz. amerikan sinemasına baktığımızda çok geliştiğini görüyoruz. "onlardada korsan kullanılıyor" demeyin. öyle, evet kullanılıyor ama onlar çoktaaan gelişmişler(örn; 1982 deki Çikek Abbas a bir bakın, birde 1985 yapımlı Geleceğe Dönüş e) biz hala tam olarak dünya standartlarında çekim yapamıyoruz. Gelişmemiz lazım, bunun içinde para lazım. çok tekniğe dalmak istemiyorum ama şunu yazmazsam olmayacak; panavision kameralarını duyanınız vardır belki. yabancı yapımlar genelde onunla çekilir, bu kameralar daha iyidir ama bizim ülkemizde bir panavision ofisi bile yok! sonrada "ah şöyle bir film çekse de bizimkiler izlesek" deniyor. bir hareket kontrol kamerası sistemi bildiğim kadarıyla Türkiye de yeni ama 1997 de Tıtanic filminde bu kameralar çokça kullanılmaktaydı.
uzun lafın kısası; sinemaya destek olun müridler. çok uzattım ama...(içimi döktüm XD )
-
hoca anadolu üniversitesinin içinde sinema televizyonlarda kullanılan kameralar var.Her zaman kullanılmıyor ama özel kanallarda yok.Hayvan gibi kameralar.
Üniversitelerde sinema televiyon var, tiyatro bölümü falan var.Bilgisayarda flash ile iligli bölümler var..
Bunlar neden birleştirilmiyor ?? Özel sektörden neden bekleniyor ?
Herşeye özel sektör mü el atacak ? Devletin bir amacıda özel sektörün ulaşamadığı yerlere ulaşmak.
---
Film indirmek için hiç uğraşmıyorum ztn gider 3.5-3 milyona alırım cd sinide şarkılar için öyle düşünmüyorum.
Neymiş miş sanatçılar afra tafra yapıyor yok efendim türkiye de snat olmuyor bir daha çıkartmayacağım diyor.1-2 sene sorna pat kkaset..
Siz kimi yiyiyorsunuz ? bu işin daha basit yolları var.Ben gidip çarşıdan cd alana kadar mp3 sitesinden beğendiğim tek şarkısını indiririm.Fakat diğer türlü komple cd yi indiriyorsun.Dersin ki neden indiriyorsun satın al..
South park ta çok güzel işlemişler youtube ta bulamadım ama : http://www.facebook.com/video/video.php?v=110737184456&ref=ss
--
Şimdi bir koç, sabancı böyle bir filme destek veremez mi ? Neden sponsorsuz düşünüyorsunuz ki ? Madem MİLLİYETÇİ şirketler var ülkücü adamlar var yapsın gelir beklemeden.Benim gücüm olsa kazanma değil, tanıtım amaçlı uğraşırdım.
Para bir şekilde bulunur , 1-2 sağlam iş yaparsın 3. sünde buna başlarsın herkes destek olur.Korsan yüzünden kimsenin öyle off öldük bittik demesinne gerek yok.Korsan ihtiyaçtan çıkar.Devlette isterse adam gibi engeller.
Zaman geliyordu mp3 indircek site bulamıyrodum devlet olduğu gibi kapatmıştı siteleri.Devlet isterse engeller..
-
Bencede paylaşılmasın.. emek var hiç olmazsa yardımımız dokunsun.. ben gidip izledim.. güzel filmdi..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hoca anadolu üniversitesinin içinde sinema televizyonlarda kullanılan kameralar var.Her zaman kullanılmıyor ama özel kanallarda yok.Hayvan gibi kameralar.
Üniversitelerde sinema televiyon var, tiyatro bölümü falan var.Bilgisayarda flash ile iligli bölümler var..
-----------------------------
ordaki kameralar sinema filmlerinde kullanılmaz. sinema çok daha yüksek çözünürlük isteyeceğinden direk 35 mm filmli kameralar kullanılır. üni.de o tür bölümler var ama ekipman para olmadıktan sonra istendiği kadar bölüm açılsın...
-
şimdi benim anlamadığım pardusu beğenmeyenler türk programlarını kıranlar war dien arkdaşa hocam 1.si pardusu aklı başında bir linux sever kullANmaz
2.si insanlar kırdığı şeyin milliyetine bakmıyor yani illegal şeylere milliyetçilik katmayalım
-
Filmi paylaşmayın diyenlere söylüyorum
Azerbaycandayım ve bende izlemek istiyorum peki ben ne yapıcam ?
Tamam düşünce güzel ama herkes eşit şartlarda değilki ?
Ha yok hala olmaz diyosanız dvd parası benden uluslararası kargo parası sizden alalım filmin orjinalini yollayın bana!!
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Filmi paylaşmayın diyenlere söylüyorum
Azerbaycandayım ve bende izlemek istiyorum peki ben ne yapıcam ?
Tamam düşünce güzel ama herkes eşit şartlarda değilki ?
Ha yok hala olmaz diyosanız dvd parası benden uluslararası kargo parası sizden alalım filmin orjinalini yollayın bana!!
-----------------------------dvdsi çıkınca hepsiburadadan alırsın bende izlemek istiyorum izleyemiyorum beklemedeyim
daha iyi yapımlar için bu şart Türk milletini anlatan daha iyi yapımlar için
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------daha iyi yapımlar için bu şart Türk milletini anlatan daha iyi yapımlar için
-----------------------------hocam budur işte ya. ilerde imkanım olursa bende Çanakkale üzerine dünya standartlarında bir film yapmak isterim, 15 sene sonra belki XD
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ordaki kameralar sinema filmlerinde kullanılmaz. sinema çok daha yüksek çözünürlük isteyeceğinden direk 35 mm filmli kameralar kullanılır. üni.de o tür bölümler var ama ekipman para olmadıktan sonra istendiği kadar bölüm açılsın...
-----------------------------hocam anadolu üniversitesine deli gibi para yağıyor.Türkiyenin en zengin ünisi.Ne odtü ne bilenkt ne başka biri anadolu üniversitesi..açık öğretimden hele off...
sorun şu bu işi yapmaya niyetli kaç adam var ?
edit:
neyse konuyu dağıtmayalım :)