Nefes : Vatan Sağolsun.
-
evet vatan ıcın yapılmıs nadide fılmlerden bırısı bu fılm ne kadar ragbet edersek yapımcılarında bır nevı ıstahı acılır daha guzel bır bolum daha ortaya koyarlar
suana kadar 2 kez kendım ayrıca cevremden bır cok arkadasımın gıtmesıne sebeb oldum propagandasını yapmamız lazım Alkıslanası bır Yapım Cunku
-
Filmler vatan için değil para için yapılır...Madem vatan için yaptılar dağıtsınlar a.k Liselere,Üniversitelere vs.
Korsanı çıkmalı demiyorum tabiki ama sonuçta vatan içinde yapıldığını savunmamak gerekir..
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------madalya takalımmı sana?
-
Yazıklar olsun paylaşana :S Ayıptır gidin 5 tl verin ne olcak yani izleseniz sinemada :S Ayıp ayıp :S
-
dün gece filmi izledim.Görüşlerimi açıklayayım ;
Film güzel mi ? güzel çünkü tüylerinizi ülpertiyor, askerimizin halini anlatıyor.Dün gece yatmadan önce askerlerimiz için dua ettim.Filmi izlerken asker olasım geldi.Orada bulunmak istedim.Ölmek yada başkabirşey değil önemli olan.Sadece orda komando olmak önemli..
---
Fakat filmsel olarak çok kötüydü.
1- Kapıdaki düşman filmi gibi birşey beklerdim.2 pkk vuruldu.Ciddi anlamda filmi hareketlendirdi.Ara sıra pkklıları vursalardı daha iyi olurdu.
2- Son çatışmada komutan nerdeyse birşey yapmadı.Böyle bir komutan oturup kalacak adam değil.
Sonuç olarak biraz daha Türk askerinin keskin nişancı , takipçi olduğunu anlatsalardı süper olurdu.
---
Bir gün maddi bir durumum olursa, özel kuvvetler askeri ile iligli bir film yapacağım.Rambo tarzı tek kahraman.Fakat kapıdaki düşman, rambo, nefes filminin karışımı olacak.Yani karakoldaki askerlerin hepsinin uzman olduğunu düşünün.Adamlar çıkıp pkklıları indiriyor.Tuzaklar şunlar bunlar.
Aksiyon olacak.NEfesten de böyle birşey bekliyordum.Fakat değildi.Duygu yüklü olmasının dışında normal bir film gibiydi.Burda okuduklarımdan sorna büüyk beklenti ile izlemeye başladım ve umduğum kadar çıkmadı film olarak.
Sadece askerleri düşünüp ufacık karakolda üstlerine ateş açılırken ne olacağını düşündüm ve içim daraldı.Allah yardımcıları olsun dedim.