Nefes : Vatan Sağolsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

evet vatan ıcın yapılmıs nadide fılmlerden bırısı bu fılm ne kadar ragbet edersek yapımcılarında bır nevı ıstahı acılır daha guzel bır bolum daha ortaya koyarlar

suana kadar 2 kez kendım ayrıca cevremden bır cok arkadasımın gıtmesıne sebeb oldum propagandasını yapmamız lazım Alkıslanası bır Yapım Cunku

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Filmler vatan için değil para için yapılır...Madem vatan için yaptılar dağıtsınlar a.k Liselere,Üniversitelere vs.

Korsanı çıkmalı demiyorum tabiki ama sonuçta vatan içinde yapıldığını savunmamak gerekir..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cnr437 bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

madalya takalımmı sana?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Yazıklar olsun paylaşana :S Ayıptır gidin 5 tl verin ne olcak yani izleseniz sinemada :S Ayıp ayıp :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

dün gece filmi izledim.Görüşlerimi açıklayayım ;

Film güzel mi ? güzel çünkü tüylerinizi ülpertiyor, askerimizin halini anlatıyor.Dün gece yatmadan önce askerlerimiz için dua ettim.Filmi izlerken asker olasım geldi.Orada bulunmak istedim.Ölmek yada başkabirşey değil önemli olan.Sadece orda komando olmak önemli..

---

Fakat filmsel olarak çok kötüydü.

1- Kapıdaki düşman filmi gibi birşey beklerdim.2 pkk vuruldu.Ciddi anlamda filmi hareketlendirdi.Ara sıra pkklıları vursalardı daha iyi olurdu.

2- Son çatışmada komutan nerdeyse birşey yapmadı.Böyle bir komutan oturup kalacak adam değil.

Sonuç olarak biraz daha Türk askerinin keskin nişancı , takipçi olduğunu anlatsalardı süper olurdu.

---

Bir gün maddi bir durumum olursa, özel kuvvetler askeri ile iligli bir film yapacağım.Rambo tarzı tek kahraman.Fakat kapıdaki düşman, rambo, nefes filminin karışımı olacak.Yani karakoldaki askerlerin hepsinin uzman olduğunu düşünün.Adamlar çıkıp pkklıları indiriyor.Tuzaklar şunlar bunlar.

Aksiyon olacak.NEfesten de böyle birşey bekliyordum.Fakat değildi.Duygu yüklü olmasının dışında normal bir film gibiydi.Burda okuduklarımdan sorna büüyk beklenti ile izlemeye başladım ve umduğum kadar çıkmadı film olarak.

Sadece askerleri düşünüp ufacık karakolda üstlerine ateş açılırken ne olacağını düşündüm ve içim daraldı.Allah yardımcıları olsun dedim.

Toplam Hit: 8677 Toplam Mesaj: 56