Nefes : Vatan Sağolsun.
-
sinemada izledim çok duygulu anlar yasadım.. ama 10 kişilik dangalak bi grup gelmişti.. ota boka gülüp durdular.. komedi filmi ortamında izledim yani bi nevi filmi.. atmosferin annesine tecavüz ettiler resmen.. uyuz oldum sinir oldum.. sonra düşündüm neden böle salak gibi izlio bu insanlar bu filmi die.. sonra şunu farkettim.. terör,askeri olay vs.. bunları yasamayan o zorlukları durumları bilmeyen insanla bilen insan arasında yapdıgı etki farklı bi film sanırım.. tabi antalyadayım falan malum yani anlayın işte.. ama film süper.. beklediğim kadar duygusal deildi gerçi ama olaya gerçekci ve psikolojik yaklasımlar cok hoşuma gitti.. gidin izleyin huleayn!
-
beklediğimi kısmen bulamadım ama güzeldi film..ilk bölümü biraz uzun tutmuşlar ama diğer bölümleri gerçekten takdire şayandı..Bencede bir filmi olsun internete yaymayalım,yayanlara müsade etmeyelim..gidelim,izleyelim.. (:
-
amasyadayım göt kadar sinema salonu var ses sistemi evdeki 1+1 den bile kötü görüntü perdeden taşıp yan duvarlara kayyor şimdi ben o dandik yeremi para vereyim ısıtma sistemi olmadığınıda söleyim solunumla ısınıyo sinema salonu
-
ben de vizyondan çıkasıya kadar paylaşılmaması kanısındayım. izleyici kitlesi bellidir demek çok da mantıklı olmaz. adam sinemaya gitmek istiyodur bakar netten bulur ve de sinemaya gitmez. hani parası olmadığından da değil üşenir belki, belki de bilgisayarda izlediği filmi bi de gidip sinemada izlemek hoşuna gitmez.. bin türlü iş.... demek istediğim bi adam filmi indirirse kesinlikle ilk olarak bilgisayarında izleyeceğidir. sonra sinemaya da gidebilir ama sinemaya gitmesi kesin değildir. cart curt falan filan...
-
aynen elinde olan varsa paylaşsın...
burada konu türk sineması güçlensin veya yapımcılar cesaretlensin falan fıstık değildir...
mühim olan insanımız bilinçlensin - ki bu filmde belgesel niteliği taşımaktadır...
herkes bir şekilde izlesin; ister sinema ister camrip ister dvd...
şimdi sonuç olarak filmi bulan direk koysun =)))
-
korsana hayır.... yerLi filmler icin..
-
Torrentlere düşmüş ama görüntü kalitesi çok kötü şekilde ondan indirmedim oralardan :)
-
ben yanıma 3 kişi alıp onların bilet paralarını ödeyip izledim :)
çok şey umuyordum okadar değil ama yinede Türk yapımı olrak gayet iyidi askere gönderecek olanlar ağladı :)
-
İnternetten İzlemenin Kötü Yanı Filmi Adam Akıllı İzleyemiyorsun,Görüntü Çok Kötü Oluyor En İyisi Gidin Sinemaya
Hem Türk Sinemasına Destek Olun
Hemde Orjinalini İzleyin.
-
geçen gazetede okudum, korsancılar çoğaltmama, satmama kararı almışlar, sinemada gidip izlensin destek olunsun, bu tip filmlerin çekilmesinde ön ayak olsun diye, bence bidaha düşünün