Nefes Filmi Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayahuasca
    ayahuasca's avatar
    Erkek

pek action yok biraz daha asker psikolıjisi agırlıklı film...

biraz daha action olmalıydı...ama action sahneleri gayet iidii...

ilk yarıda uyuyacaktım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Fragmanlardan daha farklı bir film bekliyordum ilk yarıdan pek umduğumu bulamadım ama ikinci yarı anlayanlar için ince mesajlar içeriyordu son 15 dk harikaydı. Uzun zamandır duymadığım silah sesleri  farklı duygular hissettirdi. 

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ben sevdim guzeldi.

bi daha gidip bir daha izlerim. 

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    çok aksiyon arayan müthiş görsel efektler isteyenler uydurma hikayelerden türetilen amerikan savaş filmlerini izlesin bu filme bok atmasın lütfen..

antiseptik ile gittik filme, daha film arasında dedik ki askere gidelim lan ! napıyoruz sanki bi işe yarayalım dedik..öyle psikolojik bir film yani.. sonunda zaten konuşamadık bi süre =)

içtima sahnesi gerçekten şahane bir performanstı, tüyleri diken diken etti.. mete horozoğlunu tebrik etmekle birlikte bu kadar yetenekli biri olduğunu hiç bilmiyordum..

ayrıca filmin perde arkasını izlerseniz nasıl özenli çalıştıklarını, filmi çekmeden önce neler yaptıklarını (askeri eğitim vs..) ne kadar üzerinde çalışılmış bir film olduğunu anlarsınız..

puanlamak gerekirse hikaye-senaryo-bıraktığı etki bakımından 10, çekimler ve teknik açıdan 8 verirdim..

izleyiniz, izletiniz, türk sinemasına da destek olunuz

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Beğenmeyenler neden beğenmedi? yıllarca hollywood sinemasında gördükleri, uydurma vietnam, pearl harbor kahramanlıklarını gerçekden uzak sırf çatışma kan gerilim ve kahramanlık filmlerini izlemeye alıştığı içinmi?

Bu bir türk filmidir ! izlerken tüylerim diken diken de oldu, gerildim de, gözümden yaş da geldi. isterseniz geçmişde çekilmiş türk filmleriyle bu filmin arasındaki uçuruma bakalım bi de. bu film türk sinemasındaki sıçrayışın kanıtıdır. bu topraklarda yaşanmış dünyanın en iyi filmlerine konu olacak milyonlarca hikaye sessizce yatmakdadır. ve bu film sadece bunlardar biridir. ve büyük bi adımdır. umarım birileri uyanırda, artık kendi filmlerimizde kendi askerimizle kendi hikayelerimizle gurur duyarız.

şunu da eklemek isterim bu filmdeki gerçeklik payıyla önceden izledikleri yapay kahramanlık filmlerini bi karşılaştırsınlar.

görsellik şahane, oyunculuk şahane. Filmi çeken, yöneten, oynayan ve emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum.

İzleyin izletin ki, devam etsin. 

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Beyler bence de iyiydi.Kaldı ki hiç abartı yoktu bence.Yani bir mehmetcik cıkıp 30 pkklıyı indirmiyordu kurtlar vadisindeki gibi.Bide oyuncuların hiçbiri ünlü olmamasına ragmen güzel iş cıkarmıslar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    bende akşam seansına akacam hadi bakalım inş beğenirim :)

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    akm burda sinema yokki gidelim :@
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek
    Filmi izledim, gidin izleyin çok büyük beklentilere girmeyin ama kesinlikle tavsiye ediyorum...

Oyun yeni başlıyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    yarın 16:15 seansına giriyorum.izledikten sonra yorumumu eksik etmem.nede olsa 2007 den beri bekliyorum...

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
Toplam Hit: 17595 Toplam Mesaj: 84