Nefes Filmi Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    öncelikle filme büyük beklentilerle gitmeyin, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bence güzel izlenebilitesi olan bi film olmuş ama abartılcak derecede değil. yani 9.9 gibi bir puanı türkiye'de eşkıya, kabadayı, babam ve oğlum vs. almadıysa ''nefes''in alması imkansız. filmdeki oyuncuları çok beğendim. gerçekten üzerine düşen görevi hakkıyla yapmışlar. ayrıca filmdeki ince mesajlar , anlatımının belgesel tarzında olmasıda hoştu. puanım 10 üzerinden 7.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

bazı arkadaşlar büyük beklentilere girmeyin demiş.bence girin çünkü o çatışma sahneleri ve replikler türk sinemasının ne kadar ilerlediğini gösteriyor.sis efektleri mükemmel görünüyordu.ayrıca hem ağlatıp hemde zekice espirilerle güldürmüştür.

bakkal :) diyorum.

La vittoria sara nostra !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    film canlıydı herkes imkanı olan herkes izlesin derim.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

biraz insanı düşündürüyor. o durumda sen olsan ne yapardın diye. 

(en sonda baskın bittiğinde yaşayan terörist olayında)

Devletin mermisine yazık olur diye, kasaturayı çıkarır, kelleyi keserdim.

Film yorumu için, gidin izleyin derim. Bu terör niye 30 yıldırbitmiyor anlarsınız. Mücadele için hiç bir şey yok. 40-50 tane aslan gibi mehmetçik ve onların yüreği dışında.

Askere gidecek olanlarada, onları neler beklediğini görürler. Şahsen ben İzmirde yapmıştım askerliği ama filmdeki karakoldan hiç farkı yoktu bizim karakolun. İzmirin ortasında yemek yemeğe kaşık yoktu kaşık. :(

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

kelebek ve tapu mevzuusunu çaktınızmı... 30 kişiye sordum anlamadık dediler... çok ince bi anlam yuklemişler :)

kelebek çiz diyor askere çünkü baskın yapılacağını ve çoğunun öleceğini biliyor.... kelebeğin ömrü az olur...

tapu mevzusundada orday ayrılmayın demek istiyor kredi çekme diyerek :) bunlar şifreli konusmalar hala uygulanıyor komutanlar arasında :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek

Film mukemdi bana gore.Hiç bir turk filmlerinde olmayan silah ve dram gerçekle bire bir  nerdeyse. İlk kez asker gibi askere benzetmişler oyuncuları. Diyaloglar okadar saf ve gerçekciki hele aradaki espiriler ( Mataryalist diyorum ) :). O dramda bile gülmemizi sağlıyor.

Heleki o çatışma sahneleri. Gerçekten çığır açmış Turk sineması

birgün olmasada birgün mutlaka
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Film subjektifti ama çok güzeldi efekler diyaloglar falan.Böle rutin kahramanlık temalarının dışında askeri önce insan ve birey olarak ele alan savaşın varılamayan sonunun yaşatıldığı beyendiğim film.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ben beğenmedim arkadaşlar...

yani baştaki komutan sondaki komutan değil...

Sonun başlangıcı bana  kopuk geldi ( komutanın askerlik tecrübesi açısından ) Yani adamı kışkırtıp hazırlıksız beklemesi nin cevabı yok bende..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    boş yere ve gereksiz estetizm...

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı: