Neredeyse Hiç Bir Birikimi Olmayan Birinin Bir Anda 500Bin Gayrimenkul Satın Almaya Kalkması Durumu?
-
Arkadaşlar kaynağı alın teri ile kazanılmış olan 500 000 lira kadar bi paranın (kara para değil) sahibinin gizli kalmak istemesi gibi bir durum olsa, onun yerine çok güvendiği fakat neredeyse hiç bir birkimi olmayan birisi, bu eleman için kendi adına vekalet vs. almadan 500 000 tl lik bir gayrimenkul satın almaya kalksa ve parasını trink diye ödese, maliye vs. devlet kurumları çok güvendiğimiz bu adamın peşine düşer mi?
Düne kadar bi araban bile yoktu, ne oldu da 500 binlik ev aldın der mi? -
dediler bile
-
işi maaşı yoksa sanırım derlr. bunla ilgili bi yasa mı ne vardı. bir kaç arkadaş paylaşıyordu.
-
bir ara bende kafa yormuştum bu konuya, ama birşey diyeceklerini zannetmiyorum. diyecek olsa meblag önemi olmadan sorması lazım, ali agaoglundan borc aldım belki sanane bilmiyorum tabi resmi birşey sadece benim fikrim
-
yanlış hatırlamıyorsa, geçtiğimiz yıllarda değişmişti, bankanda ne kadar para var nerden geliyor kimse peşine düşmüyor artık nerden geldi diye sormuyor.
buradan konuya gelecek olursak aldığın seyin vergisini verdikten sonra sanmıyorum devlet niye böle böle yaptın demesini.
yinede devlet bu sağı solu belli olmaz. nerden yolacağına bakar der, uzman görüşünü beklerim... -
Bişey olmaz alırsın.
-
Halen araştırmaktayım ama sağlıklı ve kesin bilgi bulamadım, iş tamamen güven meselesi, kara para olmamasına rağmen kaynağını açıklamamamız gerekiyor o kadar.(gizlilik, kimden alındığı vs.) Ama eğer böle bir yardım başa bela getirecekse elbette uzak durulacaktır.
tiryana tarafından 09/Ara/13 01:02 tarihinde düzenlenmiştir
Bu sitedeki ilk başlığım olmasına rağmen gösterdiğiniz ilgiye de ayrıca teşekkür ediyorum arkadaşlar. -
Arkadaş super loto ikramiyesi kazanan iki kisiden birisi..
-
Vergi veriyorsa neden sorun olsun ki? Adama bu para lotodan da çıkmış olabilirdi. Bir anda zengin olur. Ekonominin yüzde kaçı kayıtlı ki sigortasız çalıştım biriktirdim diyebilir. Çok uç nokta ama olur mu olur.
-
iddaa tutturdum dersin, yada biriyle iddiasına girdik kazandım dersin, o da olmadı borç aldım dersin. sonuçta evin vergisini ödedikten sonra pek peşine düşeceklerini sanmam. ama kurumdan birinin kulağına karpuz kabuğu kaçırmamak lazım
-
500 bin para mı ya holdingler milyarlık vergi borçlarını sildirebiliyolar bu ülkede.