folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Neredeyse Hiç Bir Birikimi Olmayan Birinin Bir Anda 500Bin Gayrimenkul Satın Almaya Kalkması Durumu?

Neredeyse Hiç Bir Birikimi Olmayan Birinin Bir Anda 500Bin Gayrimenkul Satın Almaya Kalkması Durumu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kaynağı alın teri ile kazanılmış olan 500 000 lira kadar bi paranın (kara para değil) sahibinin gizli kalmak istemesi gibi bir durum olsa, onun yerine çok güvendiği fakat neredeyse hiç bir birkimi olmayan birisi, bu eleman için kendi adına vekalet vs. almadan 500 000 tl lik bir gayrimenkul satın almaya kalksa ve parasını trink diye ödese, maliye vs. devlet kurumları çok güvendiğimiz bu adamın peşine düşer mi? 
    Düne kadar bi araban bile yoktu, ne oldu da 500 binlik ev aldın der mi?

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

dediler bile

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

işi maaşı yoksa sanırım derlr. bunla ilgili bi yasa mı ne vardı. bir kaç arkadaş paylaşıyordu.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bir ara bende kafa yormuştum bu konuya, ama birşey diyeceklerini zannetmiyorum. diyecek olsa meblag önemi olmadan sorması lazım, ali agaoglundan borc aldım belki sanane bilmiyorum tabi resmi birşey sadece benim fikrim

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yanlış hatırlamıyorsa, geçtiğimiz yıllarda değişmişti, bankanda ne kadar para var nerden geliyor kimse peşine düşmüyor artık nerden geldi diye sormuyor.

buradan konuya gelecek olursak aldığın seyin vergisini verdikten sonra sanmıyorum devlet niye böle böle yaptın demesini.
    yinede devlet bu sağı solu belli olmaz. nerden yolacağına bakar der, uzman görüşünü beklerim...

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bişey olmaz alırsın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek

Halen araştırmaktayım ama sağlıklı ve kesin bilgi bulamadım, iş tamamen güven meselesi, kara para olmamasına rağmen kaynağını açıklamamamız gerekiyor o kadar.(gizlilik, kimden alındığı vs.) Ama eğer böle bir yardım başa bela getirecekse elbette uzak durulacaktır.
    Bu sitedeki ilk başlığım olmasına rağmen gösterdiğiniz ilgiye de ayrıca teşekkür ediyorum arkadaşlar.

tiryana tarafından 09/Ara/13 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Arkadaş super loto ikramiyesi kazanan iki kisiden birisi..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vergi veriyorsa neden sorun olsun ki?  Adama bu para lotodan da çıkmış olabilirdi. Bir anda zengin olur. Ekonominin yüzde kaçı kayıtlı ki sigortasız çalıştım biriktirdim diyebilir. Çok uç nokta ama olur mu olur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

iddaa tutturdum dersin, yada biriyle iddiasına girdik kazandım dersin, o da olmadı borç aldım dersin. sonuçta evin vergisini ödedikten sonra pek peşine düşeceklerini sanmam. ama kurumdan birinin kulağına karpuz kabuğu kaçırmamak lazım

goo.gl/qBNZmW
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

500 bin para mı ya holdingler milyarlık vergi borçlarını sildirebiliyolar bu ülkede.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 6931 Toplam Mesaj: 44