Neredeyse Hiç Bir Birikimi Olmayan Birinin Bir Anda 500Bin Gayrimenkul Satın Almaya Kalkması Durumu?
-
maliye inceler kara para olmasından dolayı bu ülkede yasalar soru şu yasalar ne kadar uygulanıyor ? yani sorun olsa dahi dayın varsa çok rahat halledebilirsin diye düşünüyorum.
breaking bad :) adam parayı yasalara uydurmak için ne çekti burada aynısı olmaz ama :D
-
Devlet gelip sana bunu sormaz. Sorarsa kendi yastık altı birikimim + borç ile toparladığım para dersin. Parça parça akrabalardan aldım dersin. Ki sormazlar. Parayı hesabında tutma sen. Kayıt altında olmasın diye...
2000 li yılların başında şahsi hesabında 500.000 tl ve üzerinde parası olanlar incelemeye alınmış ve bu parayı nereden bulduğu sorulmuştu. Sonra genel af oldu. Paranın vergisi ödendiği sürece sorun olmaz denildi...
-
opusdei bunu yazdı
Devlet gelip sana bunu sormaz. Sorarsa kendi yastık altı birikimim + borç ile toparladığım para dersin. Parça parça akrabalardan aldım dersin. Ki sormazlar. Parayı hesabında tutma sen. Kayıt altında olmasın diye...
2000 li yılların başında şahsi hesabında 500.000 tl ve üzerinde parası olanlar incelemeye alınmış ve bu parayı nereden bulduğu sorulmuştu. Sonra genel af oldu. Paranın vergisi ödendiği sürece sorun olmaz denildi...
evet, mantıklı görünüyor
-
2 günlüğüne kıbrısa git Yada Kendini Gitmis gibi göster hiç Bisey olmaz
-
kalibre bunu yazdı2 günlüğüne kıbrısa git Yada Kendini Gitmis gibi göster hiç Bisey olmaz
bu çok mantıklı geldi gerçekten :)
-
26 Ocak 2009dan itibaren nereden buldun yasası kaldırıldı diye biliyorum, en fazla bu para vergisiz kazanılmış derler, onun dışında cezai bir yaprıtım yapamazlar.
-
Hiçbirşey olmaz. :)
-
Isi saglama almak icin bankadan kredi alip is yeri acarsin, sonrasinda isler iyi gider ve zengin olursun.
Ya da parayi biraz daha bolersiniz (yolla hocam :)) -
Haci sorarlar,
sorarlarsa babamdan aldım falan demicen sunnetimde takılan altınları bozdurdum birazda sagdan soldan borc aldım de yoksa yersin vergiyi
-
telekom bunu yazdıIsi saglama almak icin bankadan kredi alip is yeri acarsin, sonrasinda isler iyi gider ve zengin olursun.
Ya da parayi biraz daha bolersiniz (yolla hocam :))İşler iyi gitti ve parayı kazandın madem vergisi ne olacak ? Hani fatura ? Hani KDV ? Hani gelir vergisi ?
Bu işin muhasebe boyutu da var. Gerçekleri konuşalım