folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Neredeyse Hiç Bir Birikimi Olmayan Birinin Bir Anda 500Bin Gayrimenkul Satın Almaya Kalkması Durumu?

Neredeyse Hiç Bir Birikimi Olmayan Birinin Bir Anda 500Bin Gayrimenkul Satın Almaya Kalkması Durumu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek

maliye inceler kara para olmasından dolayı bu ülkede yasalar soru şu yasalar ne kadar uygulanıyor ? yani sorun olsa dahi dayın varsa çok rahat halledebilirsin diye düşünüyorum.

breaking bad :) adam parayı yasalara uydurmak için ne çekti burada aynısı olmaz ama :D

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Devlet gelip sana bunu sormaz. Sorarsa kendi yastık altı birikimim + borç ile toparladığım para dersin. Parça parça akrabalardan aldım dersin. Ki sormazlar. Parayı hesabında tutma sen. Kayıt altında olmasın diye...

2000 li yılların başında şahsi hesabında 500.000 tl ve üzerinde parası olanlar incelemeye alınmış ve bu parayı nereden bulduğu sorulmuştu. Sonra genel af oldu. Paranın vergisi ödendiği sürece sorun olmaz denildi...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Devlet gelip sana bunu sormaz. Sorarsa kendi yastık altı birikimim + borç ile toparladığım para dersin. Parça parça akrabalardan aldım dersin. Ki sormazlar. Parayı hesabında tutma sen. Kayıt altında olmasın diye...

2000 li yılların başında şahsi hesabında 500.000 tl ve üzerinde parası olanlar incelemeye alınmış ve bu parayı nereden bulduğu sorulmuştu. Sonra genel af oldu. Paranın vergisi ödendiği sürece sorun olmaz denildi...

evet, mantıklı görünüyor

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    2 günlüğüne kıbrısa git Yada Kendini Gitmis gibi göster hiç Bisey olmaz

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı
    2 günlüğüne kıbrısa git Yada Kendini Gitmis gibi göster hiç Bisey olmaz

bu çok mantıklı geldi gerçekten :)

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

26 Ocak 2009dan itibaren nereden buldun yasası kaldırıldı diye biliyorum, en fazla bu para vergisiz kazanılmış derler, onun dışında cezai bir yaprıtım yapamazlar. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hiçbirşey olmaz. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Isi saglama almak icin bankadan kredi alip is yeri acarsin, sonrasinda isler iyi gider ve zengin olursun.
    Ya da parayi biraz daha bolersiniz (yolla hocam :))

vatandaşa kafam girsin!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Haci sorarlar,

sorarlarsa babamdan aldım falan demicen sunnetimde takılan altınları bozdurdum birazda sagdan soldan borc aldım de yoksa yersin vergiyi

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    Isi saglama almak icin bankadan kredi alip is yeri acarsin, sonrasinda isler iyi gider ve zengin olursun.
    Ya da parayi biraz daha bolersiniz (yolla hocam :))

İşler iyi gitti ve parayı kazandın madem vergisi ne olacak ? Hani fatura ? Hani KDV ? Hani gelir vergisi ? 

Bu işin muhasebe boyutu da var. Gerçekleri konuşalım

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 6958 Toplam Mesaj: 44