Nestle 30 Saniyede Bir 10-20-40 TL Kazanma Şansı
-
beyler bu nestle ürünleri çıkolatalarından şifreyi www.otuzsaniyedebir.com
adresine yollayarak garanti cepmatikten para kazanıyoruz gayet çok çıkıyor denemenizi tavsiye ederim
ii para var bu işte :)
yapan varmı hiç bunu ?
-
hemen gidip alıyorum 3 tane abi :D şimdi
-
hiç kazanan var mı onu söyleyin ben inanmıyom amq:D
-
öle bişey olsa nestle fabrikası mal yetiştiremez bu krizde a.q :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
ama şöyle bişe var. ulan 30 saniyede birse mutlaka çıkar diyerekten 30 saniyede bir 100 kişinin başvurması olayı var:D bir ürün 1 yetale olsa tmmdır:D bide sms den kazancağı para. olay bitmiştir mq::Dacaba 24 saat süreli mi yoksa. sabah 8 akşam 8 falan mı. 24 saatse ben gece 2-3 de deniyim...
-
ben aldım yollayacam şimdi bakalım
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
ama şöyle bişe var. ulan 30 saniyede birse mutlaka çıkar diyerekten 30 saniyede bir 100 kişinin başvurması olayı var:D bir ürün 1 yetale olsa tmmdır:D bide sms den kazancağı para. olay bitmiştir mq::Dacaba 24 saat süreli mi yoksa. sabah 8 akşam 8 falan mı. 24 saatse ben gece 2-3 de deniyim...
-----------------------------demek oluyorki hocam her 30 saniyede sadece 1 kişiye hediye kontür çıkıyor.
buda demekki bizim böyle bir şansı tutturabilmemiz için milyonlarca ürün alıp şifre göndermemiz lazım a.q xD
-
herkes 30 saniye başında en az 200-300 kişi giriyor 300 * 0.5 Tl = 150 Tl sistem bir kişiye 10 Tl insafa gelirse 20, 40 TL veriyor yani nestle paraya para demiyor düzülen biziz :) millet acaip ciddiye aldı 90 tane faln alan var adam tek tek deniyo

-
CaNNi bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------demek oluyorki hocam her 30 saniyede sadece 1 kişiye hediye kontür çıkıyor.
buda demekki bizim böyle bir şansı tutturabilmemiz için milyonlarca ürün alıp şifre göndermemiz lazım a.q xD
zaten reklamında da öyle ya:D adam paso gönderiyo:D ama kazandığına dair bişe yok:D -
Bana Ruffless'tan çıkmıştı 20 lira, parayı yemesi acaip tatlı oluyo tavsiye ederim :D
-
sirpence bunu yazdı:
zaten reklamında da öyle ya:D adam paso gönderiyo:D ama kazandığına dair bişe yok:D
-----------------------------aynen abi :)