Nestle 30 Saniyede Bir 10-20-40 TL Kazanma Şansı
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------
israilden kasıt israilli anlamındadır herhalde tabi nestlenin sahibini şahsen tanımam ama heryerde yazmasıda tesadüf olmasa gerek
-----------------------------onlar nasıl kanıtlamadan nestle israil markasıdır diyip sallıyorlarsa bende bi varsayımda bulunacam bu boykot ayağına bütün firmalar rakip firmaları yazdırdı ülker de böyle birşey yapmış olabilir diye düşünüyorum tabi kanıtım yok varsayım onarın olmadığı gibi...
-----------------------------o zaman konu hakkında bilgisi olan biri bizi aydınlatana kadar bekleyecez
-
HeadBanger bunu yazdı:
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------Haber doğrumudur bilmiyorum ama şahsen almam alanada karışmam
-----------------------------Cehalet kol gezıyor..:) bu ürünlerinin hepsinin imalatı bu ülkede yapılıyor :) sonuç itibari ile bu firmalar bu ülkeye vergi verıyor :) hadi almadın bu ürünler yasaklandı bu firmalarda çalışan senin işçin işsiz kaldı ne olcak :) sen düüşün az bakalım ayrıca bu ürünlerden daha iyisini yapan varsa söyle bana ona giidicem :)
-----------------------------işte bu doğru hajı
gidipte korsan cd alıp pkk ya para göndermektense gidicek israil markası goflet alacan fabrikada çalışan türk kardeşlerin bu sayede maaş alabilsin para kazanabilsin.
head çok doğru bi söze değindin hajı kutlarım :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------Haber doğrumudur bilmiyorum ama şahsen almam alanada karışmam
-----------------------------Cehalet kol gezıyor..:) bu ürünlerinin hepsinin imalatı bu ülkede yapılıyor :) sonuç itibari ile bu firmalar bu ülkeye vergi verıyor :) hadi almadın bu ürünler yasaklandı bu firmalarda çalışan senin işçin işsiz kaldı ne olcak :) sen düüşün az bakalım ayrıca bu ürünlerden daha iyisini yapan varsa söyle bana ona giidicem :)
gidipte korsan cd alıp pkk ya para göndermektense gidicek israil markası goflet alacan fabrikada çalışan türk kardeşlerin bu sayede maaş alabilsin para kazanabilsin.
-----------------------------inşallah fabrikada çalışan kardeşlerimizden başkasına gitmiyordur ne diyeyim
-
CaNNi bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
adigestorm bunu yazdı:
ya canni sen benden alıntı ettiğinde ben neden bu kadar seviniyorum :)boykot edilicek bir şey varsa bu ürünlere bykot koyanlara koyarım :) sonuç iitibari ile benim insanım para kazanıcak :) yalnız ürünleride 10 numara :D
-
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------inşallah fabrikada çalışan kardeşlerimizden başkasına gitmiyordur ne diyeyim
%40 ı fabrika gideridir:) % 30-40 ı genel müdürlük reklam gelirleri cart ı curtudur :) %20-30 u patronların cebine bu ksım beni ilgilendirmez :) -
HeadBanger bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
adigestorm bunu yazdı:
ya canni sen benden alıntı ettiğinde ben neden bu kadar seviniyorum :)boykot edilicek bir şey varsa bu ürünlere bykot koyanlara koyarım :) sonuç iitibari ile benim insanım para kazanıcak :) yalnız ürünleride 10 numara :D
-----------------------------eyw head ya :)
aynen hajı öle bi durum olursa bende koyarım. dediğin gibi sonuç itibari ile o toplanan miktarın %80 i net olarak türkiyede kalmış oluyo vatandaşın cebine para girmiş oluyo işsizlik derdi olmuyo a.q
öle boykotla falan olucak iş değil :)
-
4 taneden 3ü olmadı sonuncuyu yarın deneyecem :D
-
birde şu açıdan düşünün mesela benim mc te çalışan arkadaşlarım var pizza hutta çalışanda ve nestlede çalışan arkadaşımın babası var diyelim. onlar evine ekmek parasını buralarda çalışarak götürüyor. nestle almim coca cola almim demek çözüm değil eğer çözüm aranıcaksa bu ürünlere alternatif firma sayısı yerli malı olarak artırılmalı ve istihdam o firmalarda sağlanmalı ve bahsi geçen firmalarda azaltılarak zamanla kullanılmamalı. ee benim dediğim şekilde ne olacak peki ülkeler arası paylaşım azalacak dımdızlak kalacak ülkeler çatışma olacak uzun vadedeki senaryo bu olur .bu şekilde davranılırsa uzun vadede bu dediklerim olurki zaten bizlerin çoğunluğu günümüz şartlarında istikrarlı gidemiyoruz kararlarımızda heran ihtiyaca göre değişiyor. yani bu ürünleri kullanmayalım demek israilin gazzeye yaptıkları doğrultusunda tek taraflı düşünmek oluyor devamlılık ve gerçek istikrar için çok taraflı düşünmek gerek. gerçekçi olmak lazım herkes en iyiyi ister ve vazgeçemez en iyiden. e çıksın nestle çikolatadan iyisi ilk fırsatta aldığım nestleden vazgeçeyim. nestle istihdam sağladığı sürece ülkemizden tadıyla vs. ile vazgeçilmez olacaktır.
-
CIZIRTI bunu yazdı:
birde şu açıdan düşünün mesela benim mc te çalışan arkadaşlarım var pizza hutta çalışanda ve nestlede çalışan arkadaşımın babası var diyelim. onlar evine ekmek parasını buralarda çalışarak götürüyor. nestle almim coca cola almim demek çözüm değil eğer çözüm aranıcaksa bu ürünlere alternatif firma sayısı yerli malı olarak artırılmalı ve istihdam o firmalarda sağlanmalı ve bahsi geçen firmalarda azaltılarak zamanla kullanılmamalı. ee benim dediğim şekilde ne olacak peki ülkeler arası paylaşım azalacak dımdızlak kalacak ülkeler çatışma olacak uzun vadedeki senaryo bu olur .bu şekilde davranılırsa uzun vadede bu dediklerim olurki zaten bizlerin çoğunluğu günümüz şartlarında istikrarlı gidemiyoruz kararlarımızda heran ihtiyaca göre değişiyor. yani bu ürünleri kullanmayalım demek israilin gazzeye yaptıkları doğrultusunda tek taraflı düşünmek oluyor devamlılık ve gerçek istikrar için çok taraflı düşünmek gerek. gerçekçi olmak lazım herkes en iyiyi ister ve vazgeçemez en iyiden. e çıksın nestle çikolatadan iyisi ilk fırsatta aldığım nestleden vazgeçeyim. nestle istihdam sağladığı sürece ülkemizden tadıyla vs. ile vazgeçilmez olacaktır.
:s başka ülkenin ürünü Türkiye'de satılınca sorun olmuyacak da Türkiye kendi ürününü üretince mi sorun oluşacak...?bence dediğin gibi alternatif firma sayısını artırıp yabancıları defedersin ama olmadan önce head le canni nin dediği gibi bokykot falan olmaz:)
-
valla nestle senin benim boykotumla ne krize gireer ne de iflas eder. dünyanın en ileri gıda ar-gesini kurmuş adamlar.
herhangi bir ülke menfaatine faaliyet gösterdiğini de sanmam sonuçta uluslararası bi firma. kendi menfaatlerine bakar adamlar