folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nestle 30 Saniyede Bir 10-20-40 TL Kazanma Şansı

Nestle 30 Saniyede Bir 10-20-40 TL Kazanma Şansı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

adigestorm bunu yazdı:
    israilden kasıt israilli anlamındadır herhalde tabi nestlenin sahibini şahsen tanımam ama heryerde yazmasıda tesadüf olmasa gerek

onlar nasıl kanıtlamadan nestle israil markasıdır diyip sallıyorlarsa bende bi varsayımda bulunacam bu boykot ayağına bütün firmalar rakip firmaları yazdırdı ülker de böyle birşey yapmış olabilir diye düşünüyorum tabi kanıtım yok varsayım onarın olmadığı gibi...

o zaman konu hakkında bilgisi olan biri bizi aydınlatana kadar bekleyecez

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    adigestorm bunu yazdı:

Haber  doğrumudur bilmiyorum ama şahsen almam alanada karışmam

Cehalet kol gezıyor..:) bu ürünlerinin hepsinin imalatı bu ülkede yapılıyor :) sonuç itibari ile bu firmalar bu ülkeye vergi verıyor :) hadi almadın bu ürünler yasaklandı bu firmalarda çalışan senin işçin işsiz kaldı ne olcak :) sen düüşün az bakalım ayrıca bu ürünlerden daha iyisini yapan varsa söyle bana ona giidicem :)

işte bu doğru hajı

gidipte korsan cd alıp pkk ya para göndermektense gidicek israil markası goflet alacan fabrikada çalışan türk kardeşlerin bu sayede maaş alabilsin para kazanabilsin.

head çok doğru bi söze değindin hajı kutlarım :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:
    adigestorm bunu yazdı:

Cehalet kol gezıyor..:) bu ürünlerinin hepsinin imalatı bu ülkede yapılıyor :) sonuç itibari ile bu firmalar bu ülkeye vergi verıyor :) hadi almadın bu ürünler yasaklandı bu firmalarda çalışan senin işçin işsiz kaldı ne olcak :) sen düüşün az bakalım ayrıca bu ürünlerden daha iyisini yapan varsa söyle bana ona giidicem :)

işte bu doğru hajı

gidipte korsan cd alıp pkk ya para göndermektense gidicek israil markası goflet alacan fabrikada çalışan türk kardeşlerin bu sayede maaş alabilsin para kazanabilsin.

inşallah fabrikada çalışan kardeşlerimizden başkasına gitmiyordur ne diyeyim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:
    HeadBanger bunu yazdı:
    adigestorm bunu yazdı:

işte bu doğru hajı

ya canni sen benden alıntı ettiğinde ben neden bu kadar seviniyorum :)

boykot edilicek bir şey varsa bu ürünlere bykot koyanlara koyarım :) sonuç iitibari ile benim insanım para kazanıcak :) yalnız ürünleride 10 numara :D

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    adigestorm bunu yazdı:

inşallah fabrikada çalışan kardeşlerimizden başkasına gitmiyordur ne diyeyim

%40 ı fabrika gideridir:) % 30-40 ı genel müdürlük reklam gelirleri cart ı curtudur :) %20-30 u patronların cebine bu ksım beni ilgilendirmez :)

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    CaNNi bunu yazdı:
    HeadBanger bunu yazdı:
    adigestorm bunu yazdı:

işte bu doğru hajı

ya canni sen benden alıntı ettiğinde ben neden bu kadar seviniyorum :)

boykot edilicek bir şey varsa bu ürünlere bykot koyanlara koyarım :) sonuç iitibari ile benim insanım para kazanıcak :) yalnız ürünleride 10 numara :D

eyw head ya :)

aynen hajı öle bi durum olursa bende koyarım. dediğin gibi sonuç itibari ile o toplanan miktarın %80 i net olarak türkiyede kalmış oluyo vatandaşın cebine para girmiş oluyo işsizlik derdi olmuyo a.q

öle boykotla falan olucak iş değil :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    4 taneden 3ü olmadı sonuncuyu yarın deneyecem :D

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    birde şu açıdan düşünün mesela benim mc te çalışan arkadaşlarım var pizza hutta çalışanda ve nestlede çalışan arkadaşımın babası var diyelim. onlar evine ekmek parasını buralarda çalışarak götürüyor. nestle almim coca cola almim demek çözüm değil eğer çözüm aranıcaksa bu ürünlere alternatif firma sayısı yerli malı olarak artırılmalı ve istihdam o firmalarda sağlanmalı ve bahsi geçen firmalarda azaltılarak zamanla kullanılmamalı. ee benim dediğim şekilde ne olacak peki ülkeler arası paylaşım azalacak dımdızlak kalacak ülkeler çatışma olacak uzun vadedeki senaryo bu olur .bu şekilde davranılırsa uzun vadede bu dediklerim olurki zaten bizlerin çoğunluğu günümüz şartlarında istikrarlı gidemiyoruz kararlarımızda heran ihtiyaca göre değişiyor. yani bu ürünleri kullanmayalım demek israilin gazzeye yaptıkları doğrultusunda tek taraflı düşünmek oluyor devamlılık ve gerçek istikrar için çok taraflı düşünmek gerek. gerçekçi olmak lazım herkes en iyiyi ister ve vazgeçemez en iyiden. e çıksın nestle çikolatadan iyisi ilk fırsatta aldığım nestleden vazgeçeyim. nestle istihdam sağladığı sürece ülkemizden tadıyla vs. ile vazgeçilmez olacaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CIZIRTI bunu yazdı:
    birde şu açıdan düşünün mesela benim mc te çalışan arkadaşlarım var pizza hutta çalışanda ve nestlede çalışan arkadaşımın babası var diyelim. onlar evine ekmek parasını buralarda çalışarak götürüyor. nestle almim coca cola almim demek çözüm değil eğer çözüm aranıcaksa bu ürünlere alternatif firma sayısı yerli malı olarak artırılmalı ve istihdam o firmalarda sağlanmalı ve bahsi geçen firmalarda azaltılarak zamanla kullanılmamalı. ee benim dediğim şekilde ne olacak peki ülkeler arası paylaşım azalacak dımdızlak kalacak ülkeler çatışma olacak uzun vadedeki senaryo bu olur .bu şekilde davranılırsa uzun vadede bu dediklerim olurki zaten bizlerin çoğunluğu günümüz şartlarında istikrarlı gidemiyoruz kararlarımızda heran ihtiyaca göre değişiyor. yani bu ürünleri kullanmayalım demek israilin gazzeye yaptıkları doğrultusunda tek taraflı düşünmek oluyor devamlılık ve gerçek istikrar için çok taraflı düşünmek gerek. gerçekçi olmak lazım herkes en iyiyi ister ve vazgeçemez en iyiden. e çıksın nestle çikolatadan iyisi ilk fırsatta aldığım nestleden vazgeçeyim. nestle istihdam sağladığı sürece ülkemizden tadıyla vs. ile vazgeçilmez olacaktır.
    :s başka ülkenin ürünü Türkiye'de satılınca sorun olmuyacak da Türkiye kendi ürününü üretince mi sorun oluşacak...?

bence dediğin gibi alternatif firma sayısını artırıp yabancıları defedersin ama olmadan önce head le canni nin dediği gibi bokykot falan olmaz:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

valla nestle senin benim boykotumla ne krize gireer ne de iflas eder. dünyanın en ileri gıda ar-gesini kurmuş adamlar. 

herhangi bir ülke menfaatine faaliyet gösterdiğini de sanmam sonuçta uluslararası bi firma. kendi menfaatlerine bakar adamlar

All is well
Toplam Hit: 5705 Toplam Mesaj: 40