Nestle 30 Saniyede Bir 10-20-40 TL Kazanma Şansı
-
Haber doğrumudur bilmiyorum ama şahsen almam alanada karışmam
-
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------Haber doğrumudur bilmiyorum ama şahsen almam alanada karışmam
-----------------------------zaten bazı firmalar kendi malları satsın diye kafadan marka sallıolar benim bildiim nestle isviçre markasıdır buyur bak wiki
http://tr.wikipedia.org/wiki/Nestl%C3%A9
doğuşuna felan bak bildiin isviçre -
4 tane aldım 1 tanesi gitti 2. yi deniyorum dua edin lem :D
Edit : yapma yaw bu damı israilin bak bilseydim almazdım :S
-
israilden kasıt israilli anlamındadır herhalde tabi nestlenin sahibini şahsen tanımam ama heryerde yazmasıda tesadüf olmasa gerek
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------
4 tane aldım 1 tanesi gitti 2. yi deniyorum dua edin lem :D
-----------------------------tutmucaak :D
-
hajı ortaklık konusu söz konusu bu ürünlerde belli bir oranda israilinde % olduğunu düşünüyorum çünk bende arastırdımda bu markalar çıkıyor.
-
israilinmi :S
-
adigestorm bunu yazdı:
-----------------------------Haber doğrumudur bilmiyorum ama şahsen almam alanada karışmam
Cehalet kol gezıyor..:) bu ürünlerinin hepsinin imalatı bu ülkede yapılıyor :) sonuç itibari ile bu firmalar bu ülkeye vergi verıyor :) hadi almadın bu ürünler yasaklandı bu firmalarda çalışan senin işçin işsiz kaldı ne olcak :) sen düüşün az bakalım ayrıca bu ürünlerden daha iyisini yapan varsa söyle bana ona giidicem :) -
adigestorm bunu yazdı:
israilden kasıt israilli anlamındadır herhalde tabi nestlenin sahibini şahsen tanımam ama heryerde yazmasıda tesadüf olmasa gerek
-----------------------------onlar nasıl kanıtlamadan nestle israil markasıdır diyip sallıyorlarsa bende bi varsayımda bulunacam bu boykot ayağına bütün firmalar rakip firmaları yazdırdı ülker de böyle birşey yapmış olabilir diye düşünüyorum tabi kanıtım yok varsayım onarın olmadığı gibi...
-
30 sn içinde ilk gonderene veriyolar bide oglen 12 den aksam 20 ye kadar.ben 25 tane dedim ard arda 1 tane bile tutmadı