Netflix Türkiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

vpn amerika yaparsanız dolarla ödenebiliyor. Parası bana biraz tuzlu geldi ama tabikide değer.. ilerde anlaşmalı bankalarla kampanyalar yapacaklardır

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Premium paket alınırsa 4 kişi aynı anda izleyebilirmuş. Girek mi premiuma ne dersiniz ? Okeye dördüncü aranıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

@mykb aynen hocam . gelsinde netflix . en baba paket 12 £ şuan . kur 3,2 . eşittir 38 lira 40 kuruş . bölü 4.

eşittir 9 lira 60 kuruş :) . eğer altyazı olayını getirirlerse güzel olur . hem tr dizileri hem amerikan dizileri olursa tadından yenmez . takılmada olmaz bunlarda :)

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Türkiye henüz bu sisteme hazır değil gibi.. Oturması zaman alacaktır dayanabilirler mi bilmiyorum..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Devlet

Rtük

Altyapı((adsl)) 

Bu sorunlar varken çok zor devlet kesin bi boklar çıkartır  bunlara,  rtük desen sansür  filan derken millet yine torrente döner,  internet sorunu  ise bambaşka zaten, düşünüyorum kotalı adsl hattım var 100gb bi tane hd film izlesem  minimum 2 gb aldım premium paket  evde 2kişi izlesek ay sonuna kota  kalmaz zaten  aynı  anda 2 tane  hd film s...  İzleyemeyiz.... 

Umarım steam gibi  buda  güzel olur... 

Neydi o  kutulu oyunlar, alsınlar  şimdi o kutuları.... 

6 cd li oyun hatırlıyorum ((o zaman dvd yok tabi)) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

4 kişi girilebilir çok güzel oldu ileriye dönük steam gibi bu platformda yaygınlaşırsa türkiyede ileriye dönük netflixe özel güzel yerli diziler görebiliriz. 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Netflix de muhteşem yüzyıl var diyorlar. Kaçmaz :3

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Premium paket alınırsa 4 kişi aynı anda izleyebilirmuş. Girek mi premiuma ne dersiniz ? Okeye dördüncü aranıyor.

ben dün iptal ettim sırf 30 tl kadar para vermemek için ayda.

Valla girersek ben varım hacı

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Yerli uyducuların işine gem vuracağından illaki bir düzenleme yapılır. ABD'deki serbestlik olmaz diye düşünüyorum. Başta RTÜK gerçeği varken, masada sigara var diye komple masa sansürleniyor, çizikten kan akıyor diye bacağı komple sansürlüyorlarken sex vs. içerikli dizi ve filmleri doğrudan yayınlayabileceklerini zannetmiyorum. 

@Kaptan

Hocam zamanında Half-Life 2 çıktığında korsan cd'ciden aldığımı ve 6 cd olduğunu hatırlıyorum. Kurarken cd sırası belirleyeceğiz diye ekstra uğraşıyorduk. Şimdi steam'den tek tıkla alıp yine tek tıkla indirip kuruyorsun. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

Devlet

Rtük

Altyapı((adsl)) 

Bu sorunlar varken çok zor devlet kesin bi boklar çıkartır  bunlara,  rtük desen sansür  filan derken millet yine torrente döner,  internet sorunu  ise bambaşka zaten, düşünüyorum kotalı adsl hattım var 100gb bi tane hd film izlesem  minimum 2 gb aldım premium paket  evde 2kişi izlesek ay sonuna kota  kalmaz zaten  aynı  anda 2 tane  hd film s...  İzleyemeyiz.... 

Umarım steam gibi  buda  güzel olur... 

Neydi o  kutulu oyunlar, alsınlar  şimdi o kutuları.... 

6 cd li oyun hatırlıyorum ((o zaman dvd yok tabi)) 

Bkz. yanlışlıkla wow klasörünü silip  16 cd ( ek paketlerle ) oyun kurmaya çalışmak ...   5 saatin sonunda  14. cd nin çizik çıkması .. ufak çaplı kalp krizi.... o cd yi bi yerlerden temin etmek için haftalarca arama çalışası

Toplam Hit: 9435 Toplam Mesaj: 73
netflix