Netflix Türkiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkçe içerik son zamanlarda hızla artmaya başlamış benim hesabın süresi bitmişti geçen arkadaşın hesabından biraz bakındımda dublajlar falan eklenmeye başlamış. 1-2 aya adam olur. Tabi ödemeyi TL ile almalarıda gerek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

netflix kullanıyorum, deneme süresindeyim. Hiç fena değil.

Zaten ingilizce film, ingilizce alt yazılı izliyoruz. 4k bazı diziler.

Enpara ile %50 indirimli bu arada.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

İstediğin diziyi izleyebiliyor musun hocam ? Telif haklarından dolayı geçenlerde vpn yasaklandı diye duydum. Amerika özel diziler izlenemiyor artık.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

altyazı içeriği olarak http://popcorn-time.to/ daha iyi sanki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    DE5TROY3R bunu yazdı

altyazı içeriği olarak http://popcorn-time.to/ daha iyi sanki

http://popcorntime.ag Diğerleri sıkıntılı olabiliyor. Zaten verdiğim linke girdiğinizde üstte eşşek kadar çıkıyor diğerlerinden sıkıntı çıkabileceğinden.

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

evimde olacak 100mbps fiber 2 tane 4k tv  kendime bile bağlatırım netflix ama nerde 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

İstediğin diziyi izleyebiliyor musun hocam ? Telif haklarından dolayı geçenlerde vpn yasaklandı diye duydum. Amerika özel diziler izlenemiyor artık.

neler izlenemiyormuş mesela?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Önümüzdeki ay Netflix Ceo'su Türkiye'ye geliyormuş. AKK'nin Netflix sunucularına özel sayılmaması ve Türkiye'ye özel fiyatlandırma beklentisi var.

mkyb tarafından 07/Eyl/16 19:22 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Önümüzdeki ay Netflix Ceo'su Türkiye'ye geliyormuş. AKK'nin Netflix sunucularına özel sayılmaması ve Türkiye'ye özel fiyatlandırma beklentisi var.

Ofisini açıp vergisi verdiği sürece olmayacak iş değil :)

der die das
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

yeni gördüm şu anda anasayfada sadece geçen hafta 97 film ve dizi ekledik diye reklam yapıyorlar :).. netflix çok güzel bir yolda. akıllı televizyonlarında çoğalmasıyla birlikte içimize daha fazla gireceğini düşünüyorum.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 10440 Toplam Mesaj: 73
netflix